Date companie
 
 
 
 

INTOARCE-MA LA TINE!

 

Difuzare : Vineri 13:00

Reluare : Sâmbătă 16:00 | Duminică 12:00

 

Tip emisiune : Divertisment

 
 

"Intoarce-ma la tine!" nu este un joc de cuvinte, este doar jocul vieții pe care-l traim cu toții intr-un fel sau altul.

Vom intra pe rand, cu fiecare ediție, in universul sentimentelor de tot felul, de la deznadejde la fericire, de la dragoste la razbunare, vom lega indicii si mesaje intr-un carusel de istorii palpitante, al caror deznodamant ne va surprinde pe toți.

La Național 24 Plus, in fiecare vineri, de la ora 13.00, impreuna cu Elena Banciu, gazda emisiunii, invațam ca daca acum ești trist, dar ai fost vreodata atat de fericit incat ai simțit ca ai aripi și ca soarele rasare doar pentru tine, nu trebuie sa-ți pierzi speranța, dragostea și evenimentele fericite știu sigur unde sa te gaseasca.

 

 
Vineri, 15 Mar. 2019
Dragostea este acolo unde noi credem cu toata puterea ca se gaseste. Chiar daca realitatea pare altfel. Si pentru ea suferim, depasim greutatile, uneori fara sa mai asteptam vreun final fericit. Invitata noastra a avut puterea sa-si infranga emotiile si sa creada ca "Intoarce-ma la tine!" este punctul din care va putea merge mai departe.
 
 
 

Adaugă comentariuInformații utile

 

Curs valutar : Vineri, 22 Mar. 2019

1 EUR = 4.7509 RON
-0.0049
1 USD = 4.1988 RON
0.0230
 

Emisiunile săptămânii

 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2