Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 16-20 iulie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptînd regiunile nordice, îndeosebi zona Carpaților Orientali, unde vor mai fi înnorãri și local averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade.

Marți
Vremea se va menține în general instabilã în Maramureș, Transilvania, Moldova și zonele de deal și de munte, unde vor fi înnorãri temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, mai ales în cursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 21 de grade.

Miercuri
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial și descãrcãri electrice în vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã, iar local și în celelalte regiuni cu precãdere în cursul zilei. Pe arii restrânse vor fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în special la munte, dar și asociat ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

Joi
Vremea se va menține instabilã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice, pe arii extinse în nordul și centrul țãrii, precum și în zonele de deal și munte și local în celelalte regiuni. Ploile vor avea și caracter torențial, iar izolat pot fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în sud-vest și sud, dar și la munte, cu viteze mai mari în Carpații Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

Vineri
Vremea va fi în continuare instabilã în majoritatea regiunilor. Înnorãrile vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice pe arii extinse în zonele de deal și munte și local în restul teritoriului. Izolat pot fi cantitãți de apã mai însemnate și condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în sud-vest, nord-est și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime se vor situa între 14 și 23 de grade.

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 15...17 grade.

Marți
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade, iar cea minimã de 16...18 grade.

Miercuri
Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate spre searã și noaptea când vor fi ploi de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul a 29 de grade, iar cea minimã va fi de 17...18 grade.

Joi
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27...29 de grade, iar cea minimã de 17...19 grade.

Vineri
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, iar dupã orele amiezii va crește probabilitatea pentru înnorãri, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade, iar cea minimã de 18...20 de grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2