Date companie
 
 
 
 

Anna Szeles

 
 
 

Anna Széles (n. 24 august 1942, Oradea) este o actrița maghiara din Transilvania, emigrata in 1989 la Budapesta. A absolvit Academia de Teatru si Film din Targu Mures, iar din 1965 a activat la Teatrul Maghiar de Stat din Cluj. A fost casatorita cu Florin Piersic.

Filmografie

  • 1962: La varsta dragostei, in regia lui Francisc Munteanu,
  • 1965: Padurea spanzuraților, in regia lui Liviu Ciulei,
  • 1967: Fata cu chibrituri, in regia lui Aurel Miheles,
  • 1968: Tinerețe fara batranețe, in regia Elisabetei Bostan,
  • 1970: Szép magyar komédia, in regia lui Tamás Banovich,
  • 1972: Haina de piele, in regia lui Dan Necsulea,
  • 1975: Elixirul tinereții, in regia lui Gheorghe Naghi,
  • 1993: Ábel a rengetegben, in regia lui Sándor Mihályfy.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2