Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

13 August 2022


 • Ziua Internațională a Stângacilor în categoria Social - economic vezi video

  Ziua Internațională a Stângacilor, sărbătorită în fiecare an, la nivel mondial, pe 13 august! Această zi a fost marcată, pentru prima dată, în anul 1976, la inițiativa organizației Lefthanders International, scopul ei fiind creșterea gradului de conștientizare cu privire la multitudinea de dificultăți cu care se pot confrunta persoanele stângace în viața de zi cu zi.

 

12 August 2022


 • Misiunea pompierilor români în categoria Social - economic vezi video

  Pompierii români au ajuns în Franța pentru a acorda sprijin colegilor din Hexagon care se confruntă cu situații extrem de dificile provocate de incendiile de pădure. 

 • Concurs internațional de atelaje în categoria Social - economic vezi video

  Concurs internațional de atelaje, în județul Bihor! Comuna Oșorhei, aflată la doar câțiva kilometri de Municipiul Oradea, este, în acest weekend, gazda celei de-a patra competiții internaționale de atelaje cu doi, respectiv patru cai.

 

11 August 2022


 • Nouă subunitate de pompieri în categoria Social - economic vezi video

  Județul Iflov are, începând de astăzi, o nouă subunitate de pompieri, cu echipaje pregătite să intervină, în orice moment, în caz de incendii, accidente sau inundații.

 

10 August 2022


 

9 August 2022


 

8 August 2022


 • Incendiu în Craiova în categoria Social - economic vezi video

  Incendiu de proporții la o casă și un garaj din Craiova. Flăcările au cuprins și două mașini. La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Craiova cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și două ambulanțe SMURD.

 • Ziua Internațională a Pisicii în categoria Social - economic vezi video

  Ziua Internațională a Pisicii, sărbătorită în fiecare an, la nivel mondial, pe 8 august! Această zi a fost marcată pentru prima dată în anul 2002, la inițiativa Fondului Internațional pentru Bunăstarea Animalelor, scopul ei fiind creșterea gradului de conștientizare a oamenilor față de nevoile pisicilor și față de lupta împotriva neglijării și abuzurilor comise asupra acestora. 

 

7 August 2022


 • Educația, prioritară la Cumpăna în categoria Social - economic vezi video

  Educația este prioritară la Cumpăna, indiferent că vorbim de grădinițe, creșe, școli sau licee, cert este faptul că acestea au fost renovate, s-au făcut investiții, care astăzi se văd cu ochiul liber. Administrația locală face an de an eforturi pentru ca elevii să fie sprijiniți, mai ales că investițiile în tineri duc la un viitor prosper al comunei.

 

6 August 2022


 • Festival de delicatese turcești în categoria Social - economic

  Kebab, suberek, kataif și baclavalele cu arome orientale sunt doar câteva dintre delicatesele turcești cu care bucureștenii și nu numai, se pot delecta în acest weekend. Iubitorii de gastronomie, dar și cei curioși de a afla mai multe despre tradițiile și cultura orientală, prin spectacole de muzică și dans, sunt așteptați în parcul Lumea Copiilor.

 

5 August 2022


 • Expoziție dedicată animalelor nimănui în categoria Social - economic vezi video

  “Viața nu te așteaptă, cel mai bun prieten, da!” Este numele campaniei de adopție desfășurată de Consiliul Județean Ilfov, prin care oamenii sunt încurajați să ia acasă un patruped. O expoziție de fotografie a câinilor fără stăpân se desfășoară, luna aceasta, la Palatul Șuțu din Capitală și este menită să atragă atenția oricărui trecător. Imaginile impresionante sunt însoțite de povești de viață, care se pot citi în ochii necuvântătoarelor.

 

4 August 2022


 • Bagajele la control în categoria Social - economic vezi video

  Controale la sânge în vămile din vestul țării, în acest weekend! Polițiștii de frontieră din județele Arad, Bihor și Satu Mare, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, efectuează, în aceste zile, în contextul desfășurării, în Municipiul Cluj-Napoca, a festivalului de muzică electronică Untold, acțiuni preventive pentru informarea participanților la trafic cu privire la riscurile privind traficul și consumul de droguri.

 

3 August 2022


 • Dosarul Revoluției, retrimis în judecată în categoria Social - economic vezi video

  Dosarul Revoluției, retrimis în judecată, după 33 de ani! Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că a retrimis instanței dosarul Revoluției, în care sunt urmăriți penal pentru infracțiuni contra umanității fostul președinte al României, Ion Iliescu, fostul vicepremier, Gelu Voican Voiculescu și generalul Iosif Rus, fost șef al Aviației Militare.

 • Șuier are bilet Untold în categoria Social - economic vezi video

  Zeci de mii de persoane, români, dar și turiști de peste hotare, se pregătesc de cel mai mare festival de muzică electronică din țara noastră, Untold, ce are loc în acest sfârșit de săptămână, la Cluj-Napoca! 

 

2 August 2022


 • Pensiune în flăcări în categoria Social - economic vezi video

  Momente de groază la o pensiune din Brezoi, județul Vâlcea, după izbucnirea unui incendiu! 16 copii și un adult au fost transportați la spital, majoritatea după ce au făcut atac de panică, iar alți cinci copii au avut nevoie de oxigen, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. 20 de persoane, care rămăseseră blocate în balcoane, din cauza fumului dens, au fost salvate de pompieri. 

 • Apă cu porția în categoria Social - economic vezi video

  Apă restricționată în 779 de localități din România! Situația îngrijorătoare a fost semnalată de Administrația Națională Apele Române, care transmite că cele mai afectate județe sunt Botoșani, Iași, Vaslui, Galați, Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea. Aici, apa este asigurată fie din sursă de suprafață, fie din subteran.

 

1 August 2022


 • Aplicație pentru copiii refugiați în categoria Social - economic vezi video

  Copiii sosiți din Ucraina în România ar urma să fie înregistrați și monitorizați, prin intermediul unei aplicații. Anunțul a fost făcut de ministrul Familiei, Gabriela Firea. Platforma Primero va fi gestionată de Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție și va funcționa la nivel național cu sprijinul UNICEF România. 

 • 1 August, Ziua Națională a Salvatorului Montan în categoria Social - economic vezi video

  Ultima lună de vară a început cu o sărbătoare pentru salvamontiști. 1 August este Ziua Națională a Salvatorului Montan, iar în acest an se împlinesc 53 de ani de activitate sub denumirea Salvamont. Această dată a fost aleasă pentru că este ziua cu care începe cea mai grea lună din an pentru salvamontiști, o lună caracterizată prin foarte multe accidente pe munte și cu cel mai ridicat grad de dificultate. Pe durata lunii august, Salvamont România lansează proiectul ”-1”, care are ca scop diminuarea numărului de accidente de pe munte.

 

31 Iulie 2022


 • Săptămâna Haferland în categoria Social - economic vezi video

  Cel mai mare festival dedicat culturii și tradițiilor săsești din Transilvania a ajuns la cea de-a zecea ediție. Săptămâna Haferland propune piese de teatru, dansuri populare săsești, workshopuri, concerte și mâncare gustoasă. Educația și pacea sunt printre principalele valori promovate, despre care a vorbit și președintele Klaus Iohannis, prezent în mijlocul sașilor.

 • Beiuș Running Day în categoria Sport vezi video

  Beiuș Running Day, la a treia ediție! Circa 400 de atleți din întreaga țară, care au în palmares mai multe titluri naționale, europene și chiar mondiale, au luat startul la competiția organizată în acest weekend în Municipiul Beiuș, din județul Bihor. Chiar dacă vremea nefavorabilă i-a îngrijorat pe organizatorii competiției, sportivii de performanță și-au respectat statutul și s-au impus, în urma unor curse viu disputate.

 

30 Iulie 2022


 • Muncitori prinși sub pământ în categoria Social - economic vezi video

  Grav accident de muncă în localitatea Castelu, din județul Constanța! Un muncitor a murit, iar altul a fost rănit, după ce au fost prinși sub un mal de pământ, în timp ce lucrau la o rețea de canalizare.

 • Concert de debut în categoria Social - economic vezi video

  Concert de debut pentru trupa bucureșteană de rock, 7th Boulevard. Fondată în anul 2015 de un cunoscut tânăr actor și regizor din Capitală, Radu Stoian, trupa vrea să readucă bucuria spectacolelor de altădată, cu muzică bună și multă distracție.

 

29 Iulie 2022


 • Aplicație pentru turiști în categoria Social - economic vezi video

  Turiștii iubitori de natură și experiențe autentice au la dispoziție noi instrumente digitale, cu ajutorul cărora pot descoperi zone pitorești. 54 de trasee de drumeție din județul Sibiu, care așteaptă să fie descoperite, sunt acum disponibile pe site-ul și aplicația ”Anii Drumeției”, dezvoltate în cadrul programului cu același nume, inițiat de către Consiliul Județean Sibiu. Aplicația a fost utilizată, pentru prima dată, într-o drumeție la care au participat membrii echipei de proiect, dar și alte persoane pasionate de turism.

 • Maia Sandu, la București în categoria Social - economic vezi video

  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, vizită oficială în România! Aceasta a avut o întrevedere cu președintele României, Klaus Iohannis, la Cotroceni, care a dat asigurări privind sprijinul țării noastre în demersul Republicii Moldova spre aderarea la Uniunea Europeană.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2