Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

17 Octombrie 2018


 • Cinci fete au ajuns la spital, din cauza etnobotanicelor în categoria Social - economic

  Cinci adolescente cu vârste între 13 și 16 ani dintr-un centru de reabilitare din Iași au ajuns la Spitalul de Copii după ce ar fi fumat țigări cu etnobotanice. Autoritățile au început o anchetă ca să afle cum au ajuns substanțele periculoase în centru. 

 • Primul caz de pestă porcină africană din județul Teleorman, confirmat în categoria Social - economic

  Pesta porcină se extinde! Primul caz de pestă porcină africană din județul Teleorman a fost confirmat ieri. Potrivit reprezentanților Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Teleorman, doi porci au fost găsiți morți în apropierea pădurii din localitatea Slobozia Mândra. 

 • Bilanț tragic după simulare în categoria Social - economic

  Ultimul bilanț al exercițiului Seism 2018 arată că cel puțin 4.587 persoane și-au pierdut viața, iar 8.585 au fost rănite. 50.000 persoane au rămas fără locuințe, dintre acestea, 11.200 fiind în prezent adăpostite în taberele amenajate de autorități la Arena Națională și în localitățile Afumați și Voluntari din județul Ilfov.

 

16 Octombrie 2018


 • Topârceanu, adaptat în categoria Social - economic

  Modificările din manuale, criticate vehement de cadrele didactice din țară! 

 • Contrabandiști de țigări, prinși în categoria Social - economic

  Acțiune de amploare a polițiștilor din Buzău. Oamenii legii au facut 11 percheziții în județele Brăila, Ialomița și Buzău la persoane suspectate ca in perioada iunie octombrie ar fi produs țigări cu ajutorul unor instalații artizanale, iar ulterior le-ar fi comercializat. 

 • Accident grav în Bihor în categoria Social - economic

  Două persoane au ajuns la spital după ce o autospecială a Serviciului Județean de Ambulantă Bihor a fost acroșată de un autoturism pe drumul național ce duce spre vamă și proiectată într-un TIR. Circulația a fost oprită timp de 15 minute, iar traficul spre vama Borș a fost îngreunat.

 

15 Octombrie 2018


 

14 Octombrie 2018


 • Peste 19.000 de alergători, la maratonul București în categoria Sport

  Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

 • Expoziție de excepție a pictorului Dragoș Iosif Zipfl, în București în categoria Social - economic

  Galeria de Artă Osiris din Capitală găzduiește o expoziție de pictură de excepție, semnată Dragoș Iosif Zipfl. Artistul prezintă lucrări cu peisaje, portrete și compoziții cu personaje.

 

13 Octombrie 2018


 • Energia, în interpretarea pictoriței Cătălina Codreanu în categoria Social - economic

  Cercul Militar Național găzduiește o expoziție de pictură de excepție, semnată Cătălina Codreanu. Artista a ales să prezinte toate elementele universale, iar după foc, apă, aer și pământ, anul acesta este rândul energiei. Cătălina Codreanu ne-a spus că lucrările definesc vibrația cosmică.

 • Exercițiu național de răspuns la producerea unui seism în categoria Social - economic

  Un exercițiu național intitulat "Seism 2018" a avut loc astăzi! Scenariul acestuia presupune că s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici, anunță Ministerul Afacerilor Interne. Exercițiul vizează punerea în aplicare a Concepției naționale de răspuns post-seism.

 • Capră neagră împușcată de braconieri în categoria Social - economic

  Capră neagră împușcată de braconieri în Parâng! Doi cetățeni români și alți doi străini au fost prinși cu arme de vânătoare asupra lor, fără a deține autorizație! În momentul în care au fost descoperiți de către jandarmii din județul Hunedoara, aceștia aveau în autoturism o capră neagră împușcată. 

 

12 Octombrie 2018


 

11 Octombrie 2018


 

10 Octombrie 2018


 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 17 Oct. 2018

1 USD = 4.0359 RON
0.0018
1 EUR = 4.6667 RON
-0.0010
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2