Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

24 Ianuarie 2020


 

23 Ianuarie 2020


 • Polițiștii de la Rutieră aflați în misiune vor avea camere video în categoria Social - economic

  Polițiștii vor fi dotați cu camere video atunci când sunt în misiune! Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat că vrea să achiziționeze dispozitive de înregistrare video pentru fiecare agent de la Poliția Rutieră. 

 • Scrierea de mână stimulează memoria de lungă durată în categoria Social - economic

  În fiecare an, la 23 ianuarie, celebrăm ziua scrisului de mână! Aceasta sărbătoare coincide cu ziua de naștere a lui John Hancock. Acesta a devenit foarte cunoscut pentru semnătura sa extrem de lizibilă și stilistic aparte de pe Declarația de Independență a Statelor Unite ale Americii. Ziua Internațională a scrisului de mână ne reamintește că deși trăim într-o lume tehnologizată, tot ar fi păcat să ne pierdem o asemenea abilitate.

 

22 Ianuarie 2020


 • Anchetă la Școala 133 din Capitală în categoria Social - economic vezi video

  Anchetă în plină desfășurare în cazul Școlii 133 din Capitală! Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după ce 23 de elevi de la Școala 133 s-au simțit rău din cauza igienizării care a fost făcută în unitatea de învățământ.

 • Edilul din Tg. Mureș, amendat pentru declarații rasiste în categoria Social - economic vezi video

  Primarul din Târgu Mureș, sancționat pentru afirmațiile referitoare la implementarea unei anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor să aibă copii, acesta făcând referire în special, la persoanele de etnie romă! Dorin Florea a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrucât declarațiile sale au fost catalogate drept extrem de rasiste. 

 

21 Ianuarie 2020


 

20 Ianuarie 2020


 

19 Ianuarie 2020


 • Social-democrații, sfătuiți să nu se atace între ei în categoria Politic vezi video

  Marcel Ciolacu face instructaj cu colegii social-democrați din Dâmbovița! Prezent la conferința de alegeri a conducerii filialei județene PSD Dâmbovița, președintele interimar al partidului le-a cerut social-democraților să nu se atace între ei și să aibă un comportament pașnic unii față de ceilalți.

 

18 Ianuarie 2020


 • Noi reguli pentru trotinete în categoria Social - economic

  În ultimii 3 ani au fost înregistrate aproape 200 de accidente rutiere cu trotinete. O persoană a murit iar alte 37 au fost grav rănite, în aceste incidente. Din acest motiv se pregătesc noi reguli pentru trotinetele electrice! Un proiect de reglementare este supus dezbaterii și stabilește norme de conduită care vor fi obligatorii pentru toți conducătorii trotinetelor electrice. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

 • Marcel Ciolacu vrea Guvern de uniune națională în categoria Social - economic

  Președintele interimar al social-democraților vrea Guvern de uniune națională, până la sfârșitul anului! Marcel Ciolacu a declarat că dacă moțiunea de cenzură împotriva Executivului condus de Ludovic Orban va trece, va propune formarea unui Guvern de uniune națională, până în luna noiembrie, când ar avea loc, în mod normal, alegerile parlamentare.

 

17 Ianuarie 2020


 • Noi cărți de identitate în categoria Social - economic vezi video

  Schimbări importante, în ceea ce privește actele de identitate ale românilor! Din vara anului viitor, oamenii vor putea cere cărți de identitate electronice. Așa arată un regulament al Uniunii Europene.

 • ALDE susține în continuare alegerea primarilor în două tururi în categoria Politic vezi video

  Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu poate vota pentru moțiunea de cenzură, anunțată de PSD împotriva Guvernului Orban! ALDE nu poate vota deoarece partidul nu poate susține un demers care să împiedice revenirea la alegerea primarilor în două tururi. 

 

16 Ianuarie 2020


 

15 Ianuarie 2020


 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2