Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

24 Februarie 2018


 

23 Februarie 2018


 

22 Februarie 2018


 • Un băiat de 15 ani a murit, după ce a fost plimbat prin trei spitale în categoria Social - economic vezi video

  Un băiat de 15 ani din județul Neamț a murit din cauza unei răceli, după ce a fost purtat prin trei spitale, într-o singură zi. Băiatul, elev la seminarul teologic de la Mănăstirea Neamț, a început să se simtă rău la ore.

 • Copii răniți în incendiu în categoria Social - economic vezi video

  Clipe de groază pentru o familie cu doi copii, după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări. S-a întâmplat în comuna Bobâlna, județul Cluj. Incendiul a izbucnit în momentul în care tatăl copiilor a vrut să aprindă focul în sobă, stropind lemnele cu benzină.

 • Negulescu, audiat la Parchet în categoria Social - economic vezi video

  Scandal la Parchetul General, unde fostul procuror de la DNA Ploiești, Mircea Negulescu, a fost audiat în calitate de martor. Negulescu a încercat sa intre în instituție pe ușa din spate, dar nu a fost lăsat. El refuzat să facă declarații jurnaliștilor.

 

21 Februarie 2018


 • Tir cu ciocolată, făcut scrum în categoria Social - economic vezi video

  Un TIR încărcat cu ciocolată a ars în totalitate după ce s-a răsturnat pe E60, în localitatea Nadeș, județul Mureș. Accidentul s-a produs în noaptea de marți spre miercuri, în momentul în care șoferul, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului. Vehiculul a ieșit de pe carosabil, a lovit un stâlp de electricitate și o țeavă de gaz și s-a oprit în gardul unei gospodării.

 • Trenuri blocate mai bine de cinci ore în categoria Social - economic vezi video

  Întârzieri de mai bine de cinci ore ale trenurilor după ce o pasarelă metalică s-a prăbușit peste liniile de cale ferată în zona Gării de Vest din Ploiești. Pasarela cu o greutate de aproximativ zece tone face parte din rețeaua de distribuție primară cu agent termic pe care o operează compania Veolia Energie Prahova, cea care a sigură distribuția de agent termic în sistem centralizat la Ploiești.

 • Vinerea Mare, zi liberă în categoria Social - economic vezi video

  O nouă zi liberă pentru români! Senatul a adoptat un proiect de lege prin care Vinerea Mare, vinerea dinaintea Paștelui devine zi nelucrătoare. Inițiată de UDMR și susținută de parlamentari din întreg spectrul politic, propunerea legislativă a întrunit 86 de voturi pentru, unul împotrivă și o abținere.

 

20 Februarie 2018


 • Sporturi de iarnă, distracție și relaxare, la Stâna de Vale în categoria Social - economic vezi video

  Sporturi de iarnă, distracție și relaxare, la Stâna de Vale! Turiștii care aleg stațiunea din Masivul Vlădeasa, din inima Apusenilor, se bucură de stratul gros de zăpadă, care depășește 60 de centimetri.

 • Accident cu un șofer care a adormit la volan în categoria Social - economic vezi video

  La un pas de tragedie. Un tânăr în vârstă de 20 de ani din județul Olt a ieșit cu mașina în decor pe autostrada Pitești-București. Acesta era nedormit de trei zile, iar la limita dintre județele Argeș și Dâmbovița, a adormit pur și simplu la volan, iar mașina a luat-o pe câmp. Cei care l-au văzut au mers la el, l-au scos din autoturism și au chemat autoritățile. 

 • Scandal la procesul Mineriadei în categoria Social - economic vezi video

  A început procesul Mineriadei! Magistrații instanței supreme au început judecarea dosarului, cu dezbateri în cameră preliminară. La Curtea Militară de Apel s-au strâns zeci de oameni, majoritatea părți civile - persoane vătămate sau participante la evenimentele din 1990.

 

19 Februarie 2018


 

18 Februarie 2018


 

17 Februarie 2018


 

16 Februarie 2018


 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 23 Feb. 2018

1 USD = 3.7813 RON
-0.0054
1 EUR = 4.6552 RON
0.0013
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2