Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

21 Noiembrie 2017


 • Fără acoperiș, în prag de iarnă în categoria Social - economic vezi video

  Case în flăcări, în Capitală! Mai multe familii din sectorul 1 au ramas pe drumuri dupa ce locuințele lor au fost mistuite de foc. Incendiul a izbucnit din cauza unei centrale pe lemne care nu functiona corespunzator într-una dintre case. În scurt timp, flăcările s-au extins la încă două locuințe. Oamenii au reușit sa iasă în ultimul moment, doar cu ce aveau pe ei.

 • Măsurarea audiențelor tv, ca la carte în categoria Social - economic

  Industria tv din România beneficiază de un serviciu de măsurare a audiențelor transparent și de încredere! Acesta este rezultatul unui raport de audit care confirmă pentru a cincea oară faptul că serviciul furnizat de către Kantar Media Asociației Române pentru Măsurarea Audiențelor este în conformitate cu prevederile contractului dintre cele două părți.

 • Abuzul de antibiotice, un real pericol în categoria Social - economic vezi video

  Abuzul de antibiotice dăunează grav sănătății! Specialiștii lansează un nou semnal de alarmă. România se află pe locul patru în Uniunea Europeană în ceea ce privește consumul de antibiotice. Așa arată un raport întocmit de Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor, cu ocazia celei de a 10-a ediții a Zilei de Conștientizare asupra Antibioticelor. Mai mult, potrivit experților internaționali, suntem țara cu cel mai mare procent de administrare a antibioticelor fără prescripție. 

 

20 Noiembrie 2017


 • Vremea se răcește și mai mult în categoria Social - economic vezi video

  Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centrul țării. Informarea este valabilă de marți, ora 3:00, până miercuri, ora 18:00.

 • Au mers la magazin și au fugit cu geanta vânzătoarei în categoria Social - economic vezi video

  Tupeu fără limite! Doi tineri din județul Gorj au intrat într-un magazin alimentar și au pleacat de acolo cu geanta vânzătoarei. Furtul a fost filmat de camerele de supraveghere. 

 • Tragedie rutieră în Argeș în categoria Social - economic vezi video

  Accident mortal în localitatea Bascov, din județul Argeș! Un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața si alte trei persoane au fost rănite, după ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit un automobil parcat regulamentar. Șoferul care a provocat accidentul a fugit. Cele patru victime se aflau în mașina parcată.

 

19 Noiembrie 2017


 

18 Noiembrie 2017


 

17 Noiembrie 2017


 

16 Noiembrie 2017


 

15 Noiembrie 2017


 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Noi. 2017

1 EUR = 4.6551 RON
0.0082
1 USD = 3.9650 RON
0.0236
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2