Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

11 Iulie 2020


 

10 Iulie 2020


 

9 Iulie 2020


 

8 Iulie 2020


 

7 Iulie 2020


 

6 Iulie 2020


 • Ziua Internațională a Sărutului în categoria Social - economic

  6 iulie, Ziua Internațională a Sărutului, „Kissing Day” sau „Kiss Day”! Sărutul este sărbătorit în fiecare an, pe 6 iulie, în urma unei hotărâri a Organizației Națiunilor Unite, adoptate în 2006, la inițiativa Marii Britanii.

 • Cofetărie în pandemie în categoria Social - economic

  Pandemia de coronavirus a închis multe afaceri, dar unii antreprenori s-au ambiționat să reziste chiar și cu restricțiile impuse de autorități. Un lanț de cofetării din capitală a înțeles că cel mai important lucru este să...

 • Marcel Ciolacu anunță o iminentă moțiune de cenzură în categoria Politic

  PSD va depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că o primă formă a textului moțiunii a fost deja creionată de senatorul Șerban Nicolae.

 • ”Opriți Timpul”, un nou succes de audiență în categoria Social - economic

  O nouă ediție de colecție a emisiunii "Opriți Timpul", un nou succes de audiență! Ediția difuzată, ieri, de Național TV, s-a situat, din nou în topul preferințelor dumneavoastră. Spectacolul de televiziune dedicat...

 

5 Iulie 2020


 • BAC: Rata de promovare în prima sesiune este de 64,5% în categoria Social - economic

  Peste 35% dintre elevi au picat BAC-ul! Potrivit Ministerului Educației, rata de promovare în prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2020, după soluționarea contestațiilor, este de 64,5%. Pentru promoția curentă, rata de promovare este de 72.9%, iar pentru promoțiile anterioare de 27.7%.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2