Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

9 Mai 2021


 • Ursuleț salvat, într-o comună din județul Maramureș

  Pui de urs, găsit într-o comună din județul Maramureș! Șeful Gărzii Naționale de Mediu, Octavian Berceanu, a anunțat pe pagina sa de Facebook că micuțul animal a fost descoperit în comuna Novăț, din apropierea orașului Borșa.

 

8 Mai 2021


 • Prejudecățile cu care se confruntă femeile, accentuate în pandemie

  Stereotipurile și prejudecățile legate de carieră și rolul în familie, cu care se confruntă femeile, s-au accentuat în contextul pandemiei, avertizează Klaus Iohannis! Șeful statului a transmis un mesaj, cu ocazia Zilei Naționale a Egalității de Șanse între Femei și Bărbați în România, în care susține că violența împotriva femeilor, inegalitatea de gen și discriminarea sunt fenomene nocive, care trebuie combătute cu toate forțele.

 

6 Mai 2021


 • La 1 iunie se elimină purtatul măștii pe plajă

  Situația pandemică, analizată de premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite la Constanța. Primul ministru speră la o cât mai bună coloaborare între operatorii economici și autorități pentru a se găsi cele mai potrivite măsuri pentru un sezon estival de succes. Reprezentanți ai industriei au venit cu soluții pentru siguranța turiștilor, aceștia oferind susținere inclusiv campaniei de vaccinare, a explicat Florin Cîțu.

 

5 Mai 2021


 • Transportul public din București-Ilfov, reorganizat până în toamnă

  Transportul public din zona București-Ilfov va intra, începând cu luna aceasta, într-un proces de reorganizare. Anunțul a fost făcut de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov. Proiectul își propune să optimizeze actuala rețea de transport de la nivelul întregii regiuni.

 

4 Mai 2021


 

3 Mai 2021


 

2 Mai 2021


 

1 Mai 2021


 

30 Aprilie 2021


 

29 Aprilie 2021


 

28 Aprilie 2021


 

27 Aprilie 2021


 

26 Aprilie 2021


 

25 Aprilie 2021


 • Alexandru Sfârlea ne propune o antologie care are forța unei conștiințe

  Comunicarea prin intermediul poeziei, o soluție chiar și în vremuri de COVID! Poetul bihorean Alexandru Sfârlea ne propune o antologie care are forța unei conștiințe. Cea mai recentă lansare a sa, intitulată "Vocile lui Sing", este o lectură de care este imposibil să te desprinzi. Sing a marcat o cumpănă din viața poetului.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2