Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

15 Ianuarie 2021


 • Rămas bun, Bogdan Stanoevici!

  Flori, lumânări și multe amintiri! Trupul neînsuflețit al actorului și omului politic Bogdan Stanoevici a fost depus la capela cimitirului Bellu, unde cei care l-au iubit și apreciat i-au putut aduce un omagiu.

 • Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc

  Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

 

14 Ianuarie 2021


 

13 Ianuarie 2021


 • Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională

  Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională! Judecătorii Curții Constituționale a României au respins obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea rectificării bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. 

 

12 Ianuarie 2021


 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 

11 Ianuarie 2021


 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 

10 Ianuarie 2021


 

9 Ianuarie 2021


 • „Start Show România”, duminică, la Național TV

  „Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune revine în casele dumneavoastră, pentru a vă face duminica mai frumoasă. O ediție în care gazdele emisiunii, Adrian Enache...

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 

8 Ianuarie 2021


 

7 Ianuarie 2021


 

6 Ianuarie 2021


 

5 Ianuarie 2021


 

4 Ianuarie 2021


 

3 Ianuarie 2021


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2