Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

6 Martie 2021


 

5 Martie 2021


 

4 Martie 2021


 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite"

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 

3 Martie 2021


 

2 Martie 2021


 

1 Martie 2021


 

27 Februarie 2021


 • Gerard Butler, client al genților realizate manual, de doi români

  Celebrul actor Gerard Butler sau premierul Australiei, printre cei mai fideli clienți ai unor producători de genți handmade din Oradea! Mircea și Daciana Bule sunt doi soți care în urmă cu câțiva ani, și-au luat viața în piept și și-au deschis un atelier în domeniul vestimentar, unde lucrează de dimineața, până târziu în noapte.

 

26 Februarie 2021


 • În căutare de noi astronauți

  Pentru prima dată, în decurs de 11 ani, Agenția Spațială Europeană este în căutare de noi astronauți! Procesul de recrutare este deschis și candidaților din România! Orădeanul Cristian Lazăr își dorește să ajunga în spațiul cosmic. 

 

25 Februarie 2021


 • Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală

  Grupare de traficanți de droguri, destructurată în Capitală! Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. au descoperit o grupare care distribuia heroină și substanțe psihoactive în zonele în care locuiau oameni fără venituri, sau cu antecedente penale.

 

24 Februarie 2021


 • Îndrăgostiții aleg să iubească românește, de Dragobete

  24 februarie, ziua în care românii își sărbătoresc iubirea! Deși anul acesta, din cauza pandemiei de coronavirus, lucrurile stau diferit față de cum erau obișnuiți, îndrăgostiții nu au uitat să-și celebreze iubirea, alături de partenerul de viață și s-au adaptat condițiilor impuse.

 

23 Februarie 2021


 • Reacții adverse, după vaccin

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 

22 Februarie 2021


 • Lucrătorii din mine își vor primi banii pe 25 și 26 februarie

  Se găsesc soluții pentru cerințele minerilor! Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, după o întâlnire cu liderii minerilor care protestează deja de câteva zile în Valea Jiului, că lucrătorii din mine își vor primi salariile și restul drepturilor restante pe 25 și 26 februarie. Aceștia vor fi plătiți în trei tranșe, astfel: plata salariilor pe trei luni, plata salariilor compensatorii pentru angajații care ies la pensie și, totodată, pentru asigurarea transportului de la și spre locul de muncă, precum și pentru tichetele de masă. Anunțul său vine după ce premierul Florin Cîțu i-a avertizat pe mineri că le înțelege suferința, însă nu va permite ca în timpul mandatului său să aibă loc o mineriadă.

 

21 Februarie 2021


 • Reglare de conturi, între interlopii din Iași

  Un scandal de proporții, care a avut la Iași, readuce în atenție rivalitatea dintre clanurile interlope. Potrivit presei locale, câțiva membri ai clanului Cordureanu au fost bătuți, chiar în restaurantul pe care...

 • Magia zăpezii, la Stâna de Vale

  Dacă pe pârtiile din alte stațiuni sunt înregistrate valuri de accidente, la Stâna de Vale, în județul Bihor, condițiile de pe pârtii permit desfășurarea în condiții de siguranță a sporturilor de iarnă. Mai mult, dacă, în alte zone...

 • Plan drastic de restructurare, la Tarom

  Restructurare drastică, la Tarom! Compania are pe masă un plan de restructurare prin care numărul de salariați ar trebui să scadă cu 700 de angajati din cei 1.500 și asta până la sfârșitul verii. Se estimează că proiectul...

 

20 Februarie 2021


 • Protestul studenților, încheiat chiar la debut

  Protestul organizat, astăzi, de Sindicatul Elevilor și Studenților Militanți în București, sub genericul „Marșul Pomanagiilor Împotriva Neoliberalismului”, s-a încheiat chiar la debut.

 • „Start Show România”, duminică, la Național TV

  „Start Show România”, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune va intra în casele dumneavoastră, cu una o ediție de excepție a primului sezon. Distracția, muzica de calitate...

 • Accident mortal, pe o șosea din Bihor

  Accident cumplit, sâmbătă dimineață, pe Drumul Național 19 B, între Săcuieni și Marghita, în județul Bihor! Pe un segment de drum, un tânăr șofer a pierdut controlul volanului și consecințele au fost dramatice.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2