Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

5 Martie 2024


 • Port la standarde europene vezi video

  Orașul Turnu Măgurele din județul Teleorman va avea, în acest an, un port la standarde europene. Portul va aduce multe beneficii zonei, atât din punct de vedere economic, cât și turistic.

 • Lansări de excepție vezi video

  Evenimente deosebite pe scena Teatrului Dramaturgilor din București! Au fost lansate cărțile "Noaptea florilor de vișin" de Barbu Bebe Naidin și "Libertatea de a fi ... povara normalității" de Petru Frăsilă.

 

4 Martie 2024


 • Rata șomajului, în creștere vezi video

  Rata șomajului este în creștere, în țara noastră! În luna ianuarie a acestui an, rata șomajului a ajuns, în formă ajustată sezonier, la 5,7%, în creștere cu 0,1 puncte procentuale față de cea înregistrată în luna decembrie 2023, arată datele Institutului Național de Statistică. 

 

3 Martie 2024


 • Intervenții salvatoare vezi video

  Weekend încărcat pentru salvamontiști, care au avut intervenții de urgență în mai multe zone montane din țară, pentru a salva vieți și a asigura siguranța celor aflați în pericol. 

 

2 Martie 2024


 • We love music festival 2024 vezi video

  We Love Music și în 2024! Cel mai așteptat festival de muzică al verii, ”We Love Music Festival”, și-a anunțat primii opt artiști, care vor urca pe scenă pentru a da viață Platoului Fețeni cu hit-urile care au trecut testul timpului, într-o atmosferă plină de nostalgie și momente magice. Astfel, în perioada 15 - 18 august 2024, la Râmnicu Vâlcea, distracția nu va cunoaște limite.

 • Omul orchestră. Un jurnal altfel vezi video

  În cadrul celei de-a XXXIV-a ediții a Congresului Internațional al Universității Apollonia, desfășurat în perioada 29 februarie - 3 martie 2024, a avut loc un moment deosebit: lansarea volumului "Omul orchestră. Un jurnal altfel" de Răsvan Popescu. Volumul reprezintă o incursiune fascinantă în viața autorului și în istoria recentă a României.

 

1 Martie 2024


 • Prevenirea cancerului de col vezi video

  ”Alege să previi cancerul! Vaccinează-te anti-HPV”! Este semnalul de conștientizare tras de cadrele medicale de la Spitalul Universitar de Urgență București, pentru toate femeile care trebuie să aibă o șansă...

 • Platforma pentru situații de urgență, relansată vezi video

  A fost lansată o nouă versiune a platformei naționale de pregătire pentru situații de urgență. De asemenea, a fost lansat noul site al Platformei Naționale pentru Reducerea Riscurilor la Dezastre. 

 • Aplicație pentru extravilan vezi video

  Aplicație destinată vânzării terenurilor din extravilanul localităților, lansată, vineri, de Ministerul Agriculturii! Proprietarii de terenuri agricole din această categorie vor putea să-și afișeze ofertele de vânzare...

 

29 Februarie 2024


 • Nou exercițiu de alarmare vezi video

  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor a desfășurat un exercițiu de alarmare, în vederea verificării funcționarii sirenelor, prin acționarea acestora, pe întreg teritoriul județului.

 

28 Februarie 2024


 • Doliu în lumea televiziunii vezi video

  Doliu în lumea televiziunii! A murit cunoscutul jurnalist Horia Eneșel. Acesta a fost redactor și producător la Național TV, dar și la alte televiziuni și ziare. Horia Eneșel se stabilise de mai mulți ani în Belgia, la Bruxelles. Colegii din televiziune regretă moartea cunoscutului jurnalist și spun că pentru multe persoane din televiziune, Horia a fost un profesor.

 

27 Februarie 2024


 • Râul Crasna, poluat cu dejecții vezi video

  Râul Crasna, contaminat cu dejecții, în județul Satu Mare! Conform specialiștilor de la Administrația Apele Române, râul a fost contaminat cu dejecțiile provenite de la o fermă de bovine, după ploile recente.

 • Angajații din aeroporturi, nemulțumiți vezi video

  Sindicatul Aeroportuar Henri Coandă, organizația sindicală reprezentativă la nivelul Companiei Naționale Aeroporturi București, a pichetat, marți, sediul Ministerului Finanțelor. Sindicaliștii sunt nemulțumiți...

 

26 Februarie 2024


 • Poștașii, nemulțumiți de salarii vezi video

  Luni a fost și ziua protestului poștașilor, în fața sediului Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Angajații Poștei Române sunt nemulțumiți de sistemul de salarizare din companie. 

 • Spitalele, pregătite în eventualitatea unui război vezi video

  Spitalele din România, militare și civile, trebuie să fie pregătite pentru o situație de război. Este declarația șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, conform căruia ”toată Europa...

 • Protestul taximetriștilor, în Piața Constituției vezi video

  Protest al taximetriștilor, luni-dimineață, în București! Taximetriștii afiliați Asociației Naționale a Patronatului Operatorilor de Transport în Regim de Taxi s-au adunat în Piața Constituției, pentru a cere modificarea...

 

25 Februarie 2024


 • Vacanță la schi și săniuș vezi video

  Weekend de poveste la Stâna de Vale din județul Bihor! În timp ce primăvara și-a intrat în drepturi, zăpada topindu-se chiar și de pe crestele munților, ceea ce face dificilă, dacă nu imposibilă, practicarea sporturilor de iarnă în majoritatea stațiunilor montane de la noi, pârtiile din Stâna de Vale sunt în continuare bune pentru schi și săniuș. 

 

24 Februarie 2024


 • Călăuze arestate preventiv vezi video

  Două călăuze din Ucraina au fost arestate preventiv. Oamenii au încercat să treacă frontieră dintre România și Ungaria cu un grup de 13 turci. Incidentul a avut loc în județul Satu Mare. 

 • Susținere pentru Ucraina vezi video

  Ceremonii impresionante la Kiev, unde liderii occidentali au venit pentru a-și afișa susținerea față de poporul ucrainean. Prim-miniștrii Italiei, Canadei și Belgiei - Giorgia Meloni, Justin Trudeau și Alexander De Croo - au venit în Capitala Ucrainei împreună cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, călătorind cu un tren de noapte din Polonia.

 

23 Februarie 2024


 • Destin frânt pe DN 67 vezi video

  Accident tragic pe DN 67, în județul Gorj! Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu impact emoțional. Un tânăr de 22 de ani a murit la spital în cursul nopții de joi spre vineri, după ce joi seara a fost implicat într-un accident.

 

22 Februarie 2024


 • Utilizarea e-Factura, îmbunătățită vezi video

  Ministerul Finanțelor dezvoltă o aplicație simplificată, destinată firmelor mici, care urmează să fie lansată la începutul lunii martie, a declarat ministrul Finanțelor, Marcel Boloș. În acest sens, ghidul de accesare...

 • Plățile pentru sectorul vegetal, deblocate vezi video

  Ministerul Agriculturii a început procesul de autorizare la plată a ajutoarelor naționale tranzitorii din sectorul vegetal, pentru anul de cerere 2023, după ce APIA a stabilit cuantumurile aferente acestor forme de sprijin.

 • Alertă de radioactivitate vezi video

  Depășiri ale nivelului de radioactivitate naturală, descoperite în zona adiacentă Laboratorului de Igiena Radiațiilor din Timișoara! Conform comunicatului transmis de Direcția de Sănătate Publică Timiș...

 

21 Februarie 2024


 • Șeful APIA, demis vezi video

  Șeful APIA, demis de ministrul Agriculturii, Florin Barbu! Directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, liberalul Ionuț Lupu, a fost demis, marți-seară. Motivele demiterii ar fi întârzierile...

 • Acord privind alegerile vezi video

  Liderii Coaliției aflate la guvernare au agreat, în cadrul întâlnirii de miercuri, comasarea alegerilor europarlamentare cu localele, în 9 iunie. Acordul are la bază rezultatele unui sondaj...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2