Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

2 Decembrie 2019


 • Bărbatul din Iași bolnav de botulism a decedat vezi video

  Bărbatul diagnosticat cu botulism a murit! În urmă cu zece zile, bărbatul în vârstă de 68 de ani, din comuna Erbiceni, județul Iași, a fost internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, după ce a mâncat o conservă de pește...

 

1 Decembrie 2019


 

30 Noiembrie 2019


 

29 Noiembrie 2019


 • Joia de ieșeală, cu Național FM

  Joia de ieșeală, party cu Național FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Național FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM. Invitați să se ocupe de buna dispoziție au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă și Diana Enache.

 

28 Noiembrie 2019


 • Parcare etajată în sectorul 4

  Prima parcare de tip `park&ride` din Sectorul 4 al Capitalei, inaugurată astăzi! Amenajată într-una dintre cele mai aglomerate zone din București, la intersecția Șoselei Berceni cu Șoseaua Olteniței, noua parcare are o capacitate de 305 de locuri, dispuse pe trei nivele. La parter, au fost configurate 86 de parcaje. Trebuie menționat că 7 dintre acestea sunt destinate persoanelor cu dizabilități, iar două locuri motocicletelor.

 • Nou târg de Crăciun, în București

  S-au deschis porțile Târgului de Crăciun din Piața Constituției din Capitală. Zi de zi, până pe 26 decembrie vor fi programe speciale dedicate Zilei Naționale a României și Crăciunului. Cei mici și cei mari se pot bucura de un patinoar, de bradul de Crăciun, înalt de peste 30 de metri, dar și de produse tradiționale de sezon, expuse în cadrul celor peste 130 de casuțe ale târgului.

 

27 Noiembrie 2019


 • Copilărie în pericol

  Tragediile în care au fost implicați copii în ultima perioadă arată un sistem corupt și incompetent. Afirmația îi aparține coordonatorului ADN, Cătălin Ivan, care cere poziționarea autorităților, în frunte cu președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, pe tema gravă a siguranței copilului în România. 

 • Sărbătoarea aeronauticii

  Contribuția românilor în afirmarea aeronauticii naționale și europene, subiectul unei dezbateri de înaltă ținută, la Școala Superioară de Aviație Civilă din București. Aviatori și ingineri aerospațiali în rezervă, precum și studenți, aviatorii de mâine, au discutat despre trecutul și viitorul aeronauticii. Invitat special a fost generalul-locotenent în retragere Dumitru Prunariu, primul și, deocamdată, singurul român care a zburat în spațiu, în urmă cu 38 de ani. El a predat, simbolic, ștafeta, către studenții Facultății de Inginerie Aerospațială.

 

26 Noiembrie 2019


 

25 Noiembrie 2019


 

23 Noiembrie 2019


 • "Înflorirea Frigului", la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus vezi video

  Îndrăgitul poet contemporan, Gheorghe Vidican, și-a lansat cartea "Înflorirea FriguluI", la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus. Prin aceast volum, autorul a vrut să scoată în evidență realitatea pe care o trăim zi de zi, atât cu bune cât și cu rele. Totodată, autorul vrea să transmită că oricând există o speranță.

 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2