Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

25 Iunie 2020


 • Protest de amploare pe șoseaua Panduri vezi video

  Mai mulți locatari din sectorul 5 au protestat fata de decizia primăriei sectorului 5 de a tăia trotuarele și de a face noi locuri de parcare. Oamenii aflați la protest au spus că rămâne mai puțin spațiu pentru pietoni, iar săpăturile afectează copacii de pe bulevard. Aceștia cer într-o petiție adresată Primăriei, oprirea lucrărilor.

 

24 Iunie 2020


 

23 Iunie 2020


 

22 Iunie 2020


 

21 Iunie 2020


 • ANPC a constituit Comandamentul Litoral 2020 vezi video

  Încep verificările pe litoral! Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a constituit Comandamentul Litoral 2020. Potrivit ANPC, verificările la restaurantele, hotelurile și plajele de pe litoral demarează în luna iulie.

 

20 Iunie 2020


 • Bani pentru dublarea numărului de gospodării racordate la gaze vezi video

  Executivul va aloca un miliard de euro, în următorii șapte ani, pentru extinderea rețelei de gaz din România! Este declarația premierului Ludovic Orban, aflat în județul Suceava, unde a participat la punerea în funcțiune a rețelei de gaze naturale din comuna Moara. 

 

19 Iunie 2020


 

18 Iunie 2020


 

17 Iunie 2020


 • Doi bărbați, cercetați penal pentru cruzime față de un cal vezi video

  Un tată și fiul său din Dumbrăveni, județul Suceava, vor fi cercetați sub control judiciar pentru maltratarea unui cal.

 • Aglomerație la mall vezi video

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Urmările ploilor torențiale și avertizarea meteorologilor vezi video

  Ploile torențiale din ultimele 48 de ore au provocat uinundarea unor străzi și pasaje rutiere din București și județul Ilfov. Cele mai mari probleme au fost la pasaju de pe Șoseaua București-Târgoviște, unde nu s-a mai putut circula.

 • Sinucidere șocantă, la Spitalul Județean Oradea vezi video

  Caz șocant la Spitalul Județean Oradea! Un pacient în vârstă de 43 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul șase al unității medicale. Bărbatul era internat la Secția de Neurochirurgie a spitalului, pentru că...

 • Sfaturi de la salvamontiști, pentru a ne proteja de fulgere vezi video

  Sfaturi pentru a ne feri de fulgere! Reprezentanții Salvamont Maramureș au postat pe contul lor de Facebook o serie de recomandări referitoare la cum trebuie să ne comportăm atunci când suntem surprinși de o furtună.

 

16 Iunie 2020


 • 140 de locuințe și peste 200 de curți și anexe, inundate

  Dezastru provocat de ploile abundente, în majoritatea județelor din țară! 140 de locuințe, peste 200 de curți și anexe gospodărești, opt instituții publice și 21 de străzi din 20 de județe au fost grav afectate de ploile torențiale din ultimele 24 de ore.

 • Râu blocat de gunoaie vezi video

  Imagini șocante la marginea orașului Balș! Cursul râului Olteț s-a blocat, din cauza cantității uriașe de gunoaie aduse de viitură. Crengile și deșeurile adunate de pe tot cursul Oltețului au ajuns în zona Podului de Fier. Viitura a adus nu doar crengi, ci și o mulțime de pet-uri, ceea ce arată că oamenii care locuiesc de-a lungul râului încă aruncă la întâmplare sticlele goale. Autoritățile au intervenit de urgență cu mai multe utilaje pentru a îndepărta gunoaiele, astfel încât râul să nu se reverse și să inunde orașul.

 

15 Iunie 2020


 • Mihai Eminescu, omagiat vezi video

  Mihai Eminescu, comemorat la 131 de ani de la moarte! Zeci de persoane au asistat la o slujbă de pomenire, la Cimitirul Bellu din București. A fost oficiat un parastas și au fost depuse coroane de flori, în semn de omagiu. Oameni de cultură și admiratori ai operei eminesciene au ținut cuvântări și au recitat poezii ale marelui nostru poet.

 • Emoții la Evaluarea Națională, proba de Limba română vezi video

  Absolvenții clasei a-VIII-a au început astăzi probele la Evaluarea Națională! Ei au susținut prima probă la Limba și literatura română. La primul subiect au avut de analizat și de răspuns la mai multe cerințe pe baza unui text la prima vedere - „Zborul”, scris de Sorin Titel.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2