Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

4 August 2020


 

3 August 2020


 

2 August 2020


 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 

1 August 2020


 

31 Iulie 2020


 • Accident mortal în Hunedoara

  Tragedie la ieșirea din municipiul Hunedoara! Un bărbat de 42 de ani și-a pierdut viața. Șoferul se deplasa spre Deva și a intrat cu mașina pe contrasens. 

 • Masca de protecție, obligatorie pe stradă, în întreg județul Iași

  Masca de protecție a devenit obligatorie pe stradă, în toate localitățile din județul Iași! Măsura intră în vigoare începând de mâine și este valabilă până pe 14 august, potrivit Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. 

 

30 Iulie 2020


 

29 Iulie 2020


 

28 Iulie 2020


 • Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui

  În weekend-ul care tocmai s-a încheiat bureștenii au mers pe Insula Fundeni pentru a se relaxa și pentru a asculta muzică bună! Maximilian a ridicat zeci de oameni în picioare cu piesele lui.

 • Priorități pentru cadrele sanitare

  Premierul Ludovic Orban și ministrul Sănătății, Nelu Tătaru s-au întâlnit cu reprezentanții Federației Sanitas și cei ai Federației Solidaritatea Sanitară, pentru a discuta despre problemele cadrelor sanitare care se află în prima linie în lupta împotriva coronavirusului.

 

26 Iulie 2020


 • AMNA a susținut un concert exploziv vezi video

  FamilyFest Island a găzduit și aseară un concert răsunător! AMNA a urcat pe scenă pentru prima dată de la începutul pandemiei. În toată perioada de pauză a muncit, astfel încât astăzi să ne bucurăm de ea și de muzica ei.

 

25 Iulie 2020


 • Pandemia și depresia vezi video

  Pandemia i-a afectat psihic grav pe români. Specialiștii sunt de părere că numărul persoanelor care au ajuns în pragul depresiei sau al celor care au decis să își pună capăt zilelor a crescut.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2