Date companie
 
 
 
 

Protestul ambulanțierilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Protest sindicalisti Ambulanta
 

Peste 1.000 de membri ai Federației Naționale Sindicale ”Ambulanța” din România, afiliată Blocului Național Sindical, au protestat, marți, în București. Protestatarii vor corectarea salarizării, primenirea parcului de ambulanțe și modernizarea dotării. Sindicaliștii au pichetat sediul DSU, după care a plecat în marș spre Piața Victoriei, unde și-au scandat nemulțumirile chiar la ușa premierului Nicolae Ciucă.

GHEORGHE CHIȘ, președinte, FNSAR "Din păcate statistica și raportul de activitate s-a dovedit că noi, în loc să creștem în tot ceea ce înseamnă Ambulanța ca și dezvoltare, organizare, dotare, suntem la un nivel coborât, la un nivel 2006, când eram într-un blocaj cu ambulanțele."

VOX "Ne plângem de mașini, pentru că mașinile sunt într-o stare foarte proastă. O să vedem ce o să obținem."

VOX "Mașinile au o vechime de prin 2007."

MARIAN ROTATU, vicepreședinte, BNS "Pentru legea care ne permite la o anumită vârstă să ieșim la pensie, pentru că profesional suntem ok, dar performanțe fizice nu mai avem, pentru înnoirea personalului, pentru achiziția de ambulanțe."

Liderii ambulanțierilor au anunțat că, dacă revendicările nu vor fi soluționate, protestul se va desfășura pe termen nelimitat. Toate mașinile operative din serviciile publice de ambulanță vor afișa vizibil mesajul ”Protest național”.


Protestul ambulanțierilor

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2