Date companie
 
 
 
 

Filmele de pe Național 24 Plus

RSS Filme Național 24 Plus
 
 
Umilinta

Umilinta

Vineri, 20 Mai. 2022, 20:00

Personajul principal, Dumitru, a avut candva o viata normala. A fost medic veterinar, insa un accident absurd ii demoleaza intreaga existenta. Pornind de la o drama individuala, filmul evoca spectacolul zguduitor al unei lumi care nu mai are nici un reper, indepartata total de orice farama de umanitate.

vezi detaliile despre film
Femeia cu cravata neagra

Femeia cu cravata neagra

Duminică, 22 Mai. 2022, 20:00

Cum sa furi un milion? Este framantarea care bantuie mintile hotilor de pretutindeni. Insa cele doua familii de escroci marunti, una din Bucuresti si alta din Chisinau, au aspiratii si nevoi mult mai mari! Totul incepe cu o prima spargere, de ambele parti. Cei din Bucuresti fura un tablou celebru dintr-un muzeu, ceilalti sparg casa unui bogatas din Chisinau si obtin si ei o pictura la fel de valoroasa.

vezi detaliile despre film
 
 
RAZBOI IN BUCATARIE

RAZBOI IN BUCATARIE

Vineri, 27 Mai. 2022, 20:00

Un soldat roman (Ovidiu Niculescu) dezerteaza in timpul conflictului din martie 1990 de la Targu Mures. Se ascunde la un canton unde incepe o poveste de dragoste cu fata cantonierului (Imola Kezdi), impotriva adversitatii cantonierului maghiar (Gheorghe Dinica). Conflictul din strada se muta in scurt timp in.

vezi detaliile despre film
O secunda de viata

O secunda de viata

Duminică, 29 Mai. 2022, 20:00

dquo;O secunda de viața” este un film dramatic care evidențiaza condiția efemera a omului. Edgar Furman (Andrei Pandele) era un tanar care vroia sa experimenteze actul sinuciderii, Socaliuc (Costel Cașcaval) era un sinucigaș profesionist. Acesta traia intr-o locomotiva și incerca sa se sinucida cu fiecare ocazie, nu inainte de a se asigura ca e cineva prin preajma ca sa-l salveze.

vezi detaliile despre film
 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2