Date companie
 
 
 
 

Filmele de pe Național 24 Plus

RSS Filme Național 24 Plus
 
 
RAZBOI IN BUCATARIE

RAZBOI IN BUCATARIE

Vineri, 18 Iun. 2021, 20:00

Un soldat roman (Ovidiu Niculescu) dezerteaza in timpul conflictului din martie 1990 de la Targu Mures. Se ascunde la un canton unde incepe o poveste de dragoste cu fata cantonierului (Imola Kezdi), impotriva adversitatii cantonierului maghiar (Gheorghe Dinica). Conflictul din strada se muta in scurt timp in.

vezi detaliile despre film
Femeia cu cravata neagra

Femeia cu cravata neagra

Duminică, 20 Iun. 2021, 20:00

Cum sa furi un milion? Este framantarea care bantuie mintile hotilor de pretutindeni. Insa cele doua familii de escroci marunti, una din Bucuresti si alta din Chisinau, au aspiratii si nevoi mult mai mari! Totul incepe cu o prima spargere, de ambele parti. Cei din Bucuresti fura un tablou celebru dintr-un muzeu, ceilalti sparg casa unui bogatas din Chisinau si obtin si ei o pictura la fel de valoroasa.

vezi detaliile despre film
 
 
Dincolo de America

Dincolo de America

Vineri, 25 Iun. 2021, 20:00

Dincolo de America este un thriller psihologic, cu insertii erotice, careinclude atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.

vezi detaliile despre film
Utopia impusa

Utopia impusa

Duminică, 27 Iun. 2021, 22:15

Documentarul Utopia Impusa, un film romanesc de fictiune, cu Ioan Gyuri Pascu, Dan Bitman si Mircea Diaconu, este un glosar video al comunismului romanesc.

vezi detaliile despre film
 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2