Date companie
 
 
 
 

Filmele de pe Național 24 Plus

RSS Filme Național 24 Plus
 
 
Casanova, identitate feminina

Casanova, identitate feminina

Vineri, 10 Feb. 2023, 20:00

O tanara, Ioana, apare intr-un spot publicitar pentru adolescenti si isi scandalizeaza familia datorita continutului erotic al spotului. Ea pleaca de acasa si incearca sa ia viata pe cont propiu. Cu timpul, realizeaza ca a devenit o mica vedeta, statut care ii aduce si avantaje, dar o pune si in situatii neconvenabile; traverseaza diferite medii, isi schimba prietenii.

vezi detaliile despre film
ITALIENCELE

ITALIENCELE

Joi, 09 Feb. 2023, 20:00

Italiencele este povestea a doua surori dintr-un sat din Oltenia care pleaca, ilegal, la cules de capsuni  in Spania. Dupa un an, cand se intorc acasa, victorioase, cu un aer occidental, fetele spun ca n-au mai fost  in Spania, la capsuni, ci in Italia, la struguri. Adevarul este insa altul, ceva mai sinistru.

vezi detaliile despre film
 
 
Dosarul 631

Dosarul 631

Duminică, 12 Feb. 2023, 20:00

Inspirat dintr-un fapt real, filmul prezinta investigația jurnalistica a unui reporter TV pentru presupusele „inchisori zburatoare” americane din Romania. Printr-un concurs de imprejurari, urmarind un misterios Dosar 631, Dinu (Iosif Paștina) descopera o scurgere de informații dintr-o baza NATO din Romania.

vezi detaliile despre film
Sindromul Timisoara

Sindromul Timisoara

Vineri, 17 Feb. 2023, 20:00

La peste noua ani de la sangeroasele evenimente de la Timișoara din decembrie '89, Christine Saubert (Christine Boison), directoarea agenției pariziene de presa GIP, primește o vizita surprinzatoare, care o va reintoarce intr-un coșmar pe care il credea uitat...

vezi detaliile despre film
 
 
Fata in fata

Fata in fata

Joi, 16 Feb. 2023, 20:00

O scriitoare protestatara afla ca soțul ei a fost timp de 20 de ani informator al Securitații. Presa și televiziunea fac din poveste capul de afiș al zilei. In 24 de ore infernale, soții iși reevalueaza viața pentru a decide cum și daca mai pot continua.

vezi detaliile despre film
Femeia cu cravata neagra

Femeia cu cravata neagra

Duminică, 19 Feb. 2023, 20:00

Cum sa furi un milion? Este framantarea care bantuie mintile hotilor de pretutindeni. Insa cele doua familii de escroci marunti, una din Bucuresti si alta din Chisinau, au aspiratii si nevoi mult mai mari! Totul incepe cu o prima spargere, de ambele parti. Cei din Bucuresti fura un tablou celebru dintr-un muzeu, ceilalti sparg casa unui bogatas din Chisinau si obtin si ei o pictura la fel de valoroasa.

vezi detaliile despre film
 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2