Date companie
 
 
 
 

Filmele de pe Național 24 Plus

RSS Filme Național 24 Plus
 
 
RAZBOI IN BUCATARIE

RAZBOI IN BUCATARIE

Joi, 06 Oct. 2022, 20:00

Un soldat roman (Ovidiu Niculescu) dezerteaza in timpul conflictului din martie 1990 de la Targu Mures. Se ascunde la un canton unde incepe o poveste de dragoste cu fata cantonierului (Imola Kezdi), impotriva adversitatii cantonierului maghiar (Gheorghe Dinica). Conflictul din strada se muta in scurt timp in.

vezi detaliile despre film
Dincolo de America

Dincolo de America

Duminică, 09 Oct. 2022, 20:00

Dincolo de America este un thriller psihologic, cu insertii erotice, careinclude atat sentimentul cel mai genuin, cat si sexualismul cel mai cinic ca arhetipuri codificate ale unei societati inchise, dictatoriale. Canavaua epica este de basm modern, pe o variatiune a temei Pygmalion si Galateea cu roluri inversate, desfasurata intr-un spatiu concentrationar, conducand la un CASABLANCA est-european, in care povestea de dragoste, fundament al pastrarii identitatii umane, infrunta regimul totalitar.

vezi detaliile despre film
 
 
Cripta

Cripta

Vineri, 07 Oct. 2022, 20:00

Leduc, om de afaceri francez, pregateste renovarea unui vechi cartier din statiunea Baile Herculane pentru realizarea unui nou proiect imobiliar. In subsolul unei cladiri descopera o veche fresca datand probabil de pe vremea romanilor. Aceasta ar putea fi clasata in patrimoniul national, iar lucrarile de renovare ar putea fi intarziate sau chiar abandonate.

vezi detaliile despre film
Umilinta

Umilinta

Vineri, 14 Oct. 2022, 20:00

Personajul principal, Dumitru, a avut candva o viata normala. A fost medic veterinar, insa un accident absurd ii demoleaza intreaga existenta. Pornind de la o drama individuala, filmul evoca spectacolul zguduitor al unei lumi care nu mai are nici un reper, indepartata total de orice farama de umanitate.

vezi detaliile despre film
 
 
Casanova, identitate feminina

Casanova, identitate feminina

Duminică, 16 Oct. 2022, 20:00

O tanara, Ioana, apare intr-un spot publicitar pentru adolescenti si isi scandalizeaza familia datorita continutului erotic al spotului. Ea pleaca de acasa si incearca sa ia viata pe cont propiu. Cu timpul, realizeaza ca a devenit o mica vedeta, statut care ii aduce si avantaje, dar o pune si in situatii neconvenabile; traverseaza diferite medii, isi schimba prietenii.

vezi detaliile despre film
ITALIENCELE

ITALIENCELE

Joi, 13 Oct. 2022, 20:00

Italiencele este povestea a doua surori dintr-un sat din Oltenia care pleaca, ilegal, la cules de capsuni  in Spania. Dupa un an, cand se intorc acasa, victorioase, cu un aer occidental, fetele spun ca n-au mai fost  in Spania, la capsuni, ci in Italia, la struguri. Adevarul este insa altul, ceva mai sinistru.

vezi detaliile despre film
 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2