Date companie
 
 
 
 

RSS feeds Național 24 Plus

 
 
 

Ce este RSS ?

RSS-urile sau Web feed-urile ofera continut web sau sumaruri de continuturi web impreuna cu legaturi catre continutul complet al respectivei surse de informatii si alte metadate. RSS ofera aceasta informatie sub forma unui fisier XML numit feed RSS, webfeed, stream RSS sau canal RSS. In plus fata de facilitarea sindicalizarii, feed-urile web permit cititorilor fideli anumitor pagini sa fie informati la actualizarea continutului de pe aceste pagini web, prin folosirea unui soft special numit aggregator.

Ce sunt RSS-urile Național 24 Plus ?

Prin RSS-urile Național 24 Plus afli in timp real informatii complete despre filmele, emisiunile si programul TV al postului. Inscrie-te si vei avea tot timpul cele mai noi informatii.

Cum te înscrii la RSS-urile Național 24 Plus ?

Foarte ușor si simplu.

Un program cunoscut sub numele de "feed reader" poate sa verifice o lista de surse de stiri în numele utilizatorului si sa afiseze stirile pe care le gaseste. Deseori siturile general cunoscute au feeduri, dar si cele mai mici au adoptat aceasta tehnologie. Anumite situri chiar le permit utilizatorilor sa aleaga intre feeduri formatate RSS sau formatate Atom; altele ofera numai feeduri RSS sau numai Atom.

Programele care folosesc RSS sunt disponibile pentru diferite sisteme de operare. Partea de client sunt proiectate ca programe de sine statatoare sau extensii pentru programele existente, precum browserele. Browserele precum Microsoft Internet Explorer 7, Mozilla Firefox, Safari sau Opera au integrat suportul feedurile RSS.

Clientii de feeduri integrati in pagini web nu solicita software special instalat pe calculatorul utilizatorului si permit acestora sa aiba feedurile disponibile pe orice calculator ar lucra, daca acesta este conectat la internet. Exista agregatoare care combina mai multe feeduri în unul singur, exemplu fiind un feed despre fotbal care grupeaza mai multe surse de stiri in una singura. Exista de asemenea si motoare de cautare de continut publicat prin feeduri web, precum Feedster sau Blogdigger.

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2