Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 19-23 aprilie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil spre mai mult senin, exceptând regiunile extracarpatice și zonele montane și submontane aferente, unde vor fi înnorãri temporare și pe arii restrânse precipitații slabe. Acestea vor fi sub formã de ploaie, în timp ce la munte, cu precãdere la altitudini de peste 1500 m va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe creste, iar la cote mai reduse, pe spații mici și în sudul țãrii. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, ușor mai coborâte în depresiuni unde izolat vor fi condiții de brumã.

Sâmbătă
Cerul va avea înnorãri, mai accentuate în prima parte a intervalului în sud, est și centru, iar noaptea cu precãdere în jumãtatea nordicã a teritoriului, însã doar pe arii restrânse, temporar va ploua slab. În zona montanã, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formã de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare ziua în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul țãrii, unde se vor situa în jurul celor specifice datei, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

Duminică
Vor fi înnorãri în cea mai mare parte a intervalului și temporar va ploua, local în regiunile nordice și nord-vestice, la deal și la munte, și pe arii mai restrânse, cu o probabilitate mai mare în cele centrale și sudice. Ploile vor avea și caracter de aversã, iar izolat se pot acumula cantitãți de apã mai însemnate. La munte, în special la altitudini mai mari, precipitațiile vor fi sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în zona înaltã a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 9 grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei.

Luni
Cerul va avea înnorãri și temporar va ploua, în prima parte a intervalului local în nord și centru precum și la munte și pe arii mai restrânse în rest, în timp ce noaptea, aria ploilor va fi în restrângere spre sud-vest. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local și temporar cu precãdere în nord-vestul, centrul și sudul țãrii. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, posibil ușor mai scãzute în depresiuni.

Marți
Cerul va fi mai mult noros și pe arii în general restrânse va ploua, în prima parte a intervalului în regiunile sud-vestice precum și în zonele montane și submontane aferente, iar noaptea cu o probabilitate mai mare și în cele centrale și nord-vestice. La munte, în special la altitudini mari va ninge. Local și temporar vor fi intensificãri ale vântului, valori mai mari urmând însã a se înregistra în zona înaltã a Carpaților Meridionali și a Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade.


Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va avea înnorãri temporare și în special la începutul intervalului, trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade.

Sâmbătă
Cerul va avea înnorãri, iar în prima parte a intervalului, trecãtor vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 5...6 grade.

Duminică
Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua, cu o probabilitate mai mare în a doua parte a zilei și seara. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade, iar cea minimã de 5...6 grade.

Luni
Cerul va avea înnorãri și temporar în prima parte a intervalului va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 4...5 grade.

Marți
Cerul va fi mai mult noros, iar în a doua parte a intervalului probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicatã. Vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 5...6 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 19 Apr. 2019

1 EUR = 4.7607 RON
-0.0012
1 USD = 4.2327 RON
0.0005
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2