Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 17-21 iulie

 

Vremea în țară
La noapte
În nord-vestul și în centrul țãrii cerul va fi mai mult noros și pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și ploi locale în sud-vest și nord-est și doar izolat în rest. Vor fi mai ales averse, însoțite și de descãrcãri electrice, iar pe spații mici cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte, în sudul Banatului și al Olteniei și posibil cu totul izolat și în restul zonelor, asociat averselor. Temperaturile minime se vor încadra între 12 și 22 de grade.

Miercuri
Vremea va fi în general instabilã, iar valorile de temperaturã se vor situa sub cele normale în a doua decadã a lunii iulie. În vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zonele montane și submontane din celelalte regiuni vor fi înnorãri, temporar chiar accentuate și pe arii relativ extinse vor fi averse și descãrcãri electrice. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala local, cu precãdere în sud-est. Pe spații mici, prin cumulare sau în intervale scurte de timp, cantitãțile de apã vor depãși 25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în special la munte și în jumãtatea de sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, ușor mai ridicate în regiunile sud-estice, iar cele minime se vor situa între 13 și 22 de grade.

Joi
Vremea se va menține în general instabilã, iar temperaturile vor continua sã se situeze sub cele normale ale perioadei în majoritatea zonelor. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, însoțite și de descãrcãri electrice pe arii extinse în vestul și în centrul țãrii, precum și în zonele de deal și munte și local în restul teritoriului. Izolat vor fi posibile cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificãri temporare în special în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, ușor mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor situa între 13 și 23 de grade.

Vineri
Vremea va fi în continuare instabilã. Înnorãrile vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, la deal și la munte și local în restul teritoriului. Izolat cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și va cãdea grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime în general între 16 și 22 de grade.

Sâmbătă
În zonele de deal și de munte și local în restul țãrii instabilitatea atmosfericã se va menține accentuatã și se va manifesta prin dezvoltãri noroase convective, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor putea fi cantitãți de apã mai însemnate și cãderi de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 26 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 23 de grade.Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 18...19 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Miercuri
Vremea va fi ușor instabilã, iar temperaturile se vor situa sub cele normale pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și la începutul nopții când vor fi ploi de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 27...28 de grade, iar cea minimã de 15...17 grade.

Joi
Vremea va fi ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare și condiții de ploaie mai ales seara și noaptea. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximã, ușor mai scãzutã decât cea normalã a datei, va fi de 28...29 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 18 grade.

Vineri
Instabilitatea atmosfericã va fi accentuatã și se va manifesta prin înnorãri, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade, iar cea minimã de 18...20 de grade.

Sâmbătă
Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, cu o probabilitate mai mare de apariție în prima parte a intervalului. Temperatura maximã va fi în jurul a 30 de grade, iar cea minimã va fi de 17...19 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2