Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

prognoza 19-23 nov

 

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi mai mult noros. Local și temporar vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formã de ninsoare la munte și mai ales ploi în regiunile intracarpatice, iar în sud și sud-est va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile minime se vor situa între -4 grade în depresiuni și 8 grade pe litoral. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Luni
Cerul va fi mai mult noros și local se vor semnala precipitații slabe, mai ales sub formã de ninsoare în zona montanã și în nord-vest, predominant ploi în vest și centru, și numai ploi, îndeosebi în prima parte a zilei, în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare la munte, în special la altitudini mari, unde viteza la rafalã va depãși 60...70 km/h, dar trecãtor și la cote mai reduse și în sud-vest și izolat în rest. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 10 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 2 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceațã.

Marți
Cerul va fi noros în vestul, centrul și nordul țãrii, unde pe arii relativ extinse vor cãdea precipitații, predominant sub formã de ninsoare în Maramureș și Transilvania, mixte în Crișana și nordul Moldovei și predominant sub formã de ploaie în Banat. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare și doar pe arii restrânse va ploua slab. La munte va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã, cu viteze mai mari pe creste, unde zãpada va fi spulberatã, iar trecãtor și în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 11 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 5 grade. Dimineața și noaptea, izolat, va fi ceațã.

Miercuri
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros în nord-vestul și centrul țãrii, precum și la munte și doar temporar noros în celelalte regiuni. Vor fi precipitații slabe, mai ales sub formã de lapovițã și ninsoare în zona de munte, local ploi, posibil trecãtor și lapovițã, ziua în vest, centru și nord, iar noaptea, pe arii restrânse, în nord, centru și est. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã și temporar, în cursul zilei, în sud-vestul și sudul extrem al țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 6 grade. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, se va forma ceațã.

Joi
Vremea se va încãlzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile pentru precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 8 grade. Mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, cu precãdere din regiunile extracarpatice, se va semnala ceațã.

 

Vremea în Capitală

La noapte
Cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 4...5 grade.

Luni
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai ales în prima parte a zilei, când vor mai fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8...10 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã.

Marți
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8...9 grade, iar cea minimã de 1...2 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Miercuri
Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 8...9 grade, iar cea minimã de 1...3 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Joi
Cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 1...3 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceațã.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Noi. 2017

1 EUR = 4.6551 RON
0.0082
1 USD = 3.9650 RON
0.0236
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2