Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 25-29 august

 

Vremea in tara

 

La noapte
Cerul va fi temporar noros în sud-vestul țãrii și în extremitatea de sud-est, unde, doar izolat vor fi ploi slabe de scurtã duratã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Moldovei, Bãrãgan, Dobrogea și zona montanã mai înaltã. Temperaturile minime se vor încadra între 10 și 17 grade, mai scãzute în depresiuni, dar și ușor mai ridicate pe litoral. În zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceațã.

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã, cu cer variabil, mai mult senin în jumãtatea de nord. Unele înnorãri și averse vor fi posibile, izolat, în extremitatea de sud-vest, iar seara și noaptea pe litoral. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare, în cursul zilei, în sud-estul țãrii și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime între 4...6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19...20 de grade pe litoral.

Sambata
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, exceptând partea de sud-est a țãrii, unde cu precãdere spre searã și în cursul nopții, va avea înnorãri și va ploua, local în Dobrogea, în special în zona de litoral și în deltã și izolat în sudul Moldovei și în Bãrãgan. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare, în a doua parte a zilei, în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa între 6...7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20...22 de grade pe litoral.

Duminica
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi ușor, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi mai mult senin, exceptând Dobrogea, Bãrãganul și sudul Moldovei, unde, mai ales spre searã și noaptea, va avea înnorãri temporare și, pe arii relativ restrânse, vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri trecãtoare pe parcursul zilei în sud-estul țãrii, iar în rest va fi în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime între 8...9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22...23 de grade pe litoral.

Luni
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor și va deveni cãlduroasã, în orele amiezii, în zonele de câmpie și de podiș. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în sud-estul țãrii, iar dupã-amiaza și la munte unde, pe arii relativ restrânse, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri de scurtã duratã, în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 33 de grade, iar cele minime între 9...10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21...22 de grade pe litoral.

Vremea in Capitala


La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 15...16 grade în centrul orașului și în jur de 13 grade la periferie.

Vineri
Vremea se va menține frumoasã, cu cer mai mult senin și vânt moderat. Temperatura maximã va fi de 27...28 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade, din nou mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sambata
Vremea va fi predominant frumoasã, cu valori termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14...17 grade.

Duminica
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar cea minimã va fi de 16...18 grade.

Luni
Vremea va continua sã se încãlzeascã ușor și va deveni cãlduroasã în orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața, dar cu înnorãri spre searã și la începutul nopții când vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 17...19 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 14 Iul. 2016

1 EUR = 4.4884 RON
-0.0027
1 USD = 4.0400 RON
-0.0163
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Crisana - stiri locale Oradea AS Dan Chilom