Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 20-24 octombrie

 

Vremea în țară
La noapte
În Moldova, Dobrogea și Muntenia, mai ales în a doua parte a nopții va fi ceațã sau nebulozitate joasã și condiții de burnițã. În celelalte regiuni cerul va fi mai mult senin și doar izolat pe vãi și în depresiuni, spre dimineațã va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor situa între 5 și 16 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, pânã în jurul valorii de 2 grade.

Luni
Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii octombrie în aproape toatã țara. Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales dimineața și noaptea, local în zonele joase din Moldova, Muntenia și Dobrogea și izolat în rest va fi ceațã sau nebulozitate stratiformã, posibil asociatã pe spații mici cu burnițã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 și 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul și sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 1 grad în depresiunile Carpaților Orientali și 17 grade în Dealurile de Vest.

Marți
Vremea se va menține în general frumoasã și deosebit de caldã pentru aceastã datã, dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, însã la începutul și spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief în special din estul și sud-estul țãrii, va fi nebulozitate joasã sau ceațã, izolat și trecãtor asociatã cu burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

Miercuri
Vremea va fi în continuare în general frumoasã și deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin și mai ales dimineața și noaptea, în zonele joase de relief din est și sud-est, va fi nebulozitate joasã sau ceațã izolat asociatã cu burnițã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. La începutul și spre sfârșitul intervalului, pe suprafețe mici, va fi ceațã și în sudul și centrul teritoriului.

Joi
Vremea în general frumoasã și deosebit de caldã va persista. În est și sud-est, mai ales în prima parte a zilei și noaptea va fi nebulozitate joasã sau ceațã, izolat asociațã cu burnițã. În restul teritoriului cerul va fi mai mult senin și doar pe arii restrânse în orele dimineților se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 și 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.


Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar spre dimineațã se va forma ceațã sau vor fi nori joși. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 8...10 grade.

Luni
Vremea va fi mult mai caldã fațã de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult senin, iar în primele ore ale intervalului și din nou pe parcursul nopții, îndeosebi în zona preorãșeneascã va fi ceațã sau nebulozitate stratiformã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã de 8...10 grade.

Marți
Vremea va fi în general frumoasã și deosebit de caldã, dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul și spre sfârșitul intervalului va fi nebulozitate joasã sau ceațã, cu precãdere în zona perifericã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã de 8....11 grade.

Miercuri
Vremea va fi în continuare în general frumoasã și deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin, doar dimineața și noaptea va fi ceațã sau nebulozitate joasã, cu o probabilitate mai mare în zona perifericã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimã va fi de 8....11 grade.

Joi
Vremea în general frumoasã și deosebit de caldã va persista. Cerul va fi mai mult senin, iar în orele dimineților vor fi condiții pentru ceațã sau nebulozitate joasã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã de 8....11 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2