Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 20-24 octombrie

 

Vremea in tara

La noapte
Cerul va fi mai mult noros și pe arii restrânse va ploua în vest și nord-vest, iar în zona montanã vor fi precipitații mixte. În restul teritoriului doar izolat și trecãtor va fi ploaie slabã sau burnițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Banat și la munte. Temperaturile minime se vor încadra între 0 și 11 grade. Pe spații mici va fi ceațã.

 Vineri
Regimul termic va fi caracterizat de valori în general apropiate de cele climatologic specifice acestei perioade, exceptând jumãtatea nordicã a Moldovei, unde vremea se va menține rece. Cerul va avea înnorãri și pe parcursul zilei doar pe arii restrânse va ploua slab în special în regiunile extracarpatice și la munte, iar seara și noaptea, ploile se vor semnala îndeosebi în jumãtatea de vest a teritoriului. Pe crestele montane înalte, precipitațiile pot fi și sub formã de lapovițã. Cantitãțile de apã vor depãși local 10...15 l/mp și cu totul izolat 20 l/mp, îndeosebi în nord-vest, dar și în zona Carpaților Occidentali și în masivele din vestul Carpaților Meridionali. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale mai ales în Banat și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime între 4 și 12 grade.

Sambata
Vremea va fi în general închisã, însã valorile termice ce urmeazã a se înregistra se vor situa în general în jurul mediilor climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales pe parcursul zilei, va ploua în regiunile vestice, nordice și centrale și pe arii restrânse în rest. Pe crestele montane cele mai înalte, trecãtor, precipitațiile pot fi și sub formã de lapovițã. Cantitãțile de apã vor depãși local 10...15 l/mp și izolat, în special în zona montanã, 20...25 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului îndeosebi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 12 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zona litoralului.

Duminica
Regimul termic va fi caracterizat de valori în general normale pentru aceastã datã calendaristicã în special în regiunile intracarpatice, unde înnorãrile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala izolat, cu precãdere în Transilvania și Maramureș. În restul teritoriului valorile termice diurne vor fi ușor mai coborâte decât mediile multianuale ale perioadei, în condițiile în care cerul va fi mai mult noros și va ploua slab, local în Moldova și la munte și pe arii restrânse în Muntenia, Oltenia și Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat. Trecãtor, pe crestele montane înalte, vor fi precipitații mixte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 13 grade. Îndeosebi noaptea, pe spații mici va fi ceațã.

 Luni
Valorile termice se vor situa ușor peste cele normale pentru aceastã datã din an în regiunile intracarpatice, iar în restul teritoriului vor fi în general puțin mai coborâte decât mediile climatologic specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros în regiunile extracarpatice, unde pe spații restrânse vor fi ploi slabe sau burnițã și se va semnala ceațã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare, condițiile de ploaie vor fi reduse, iar ceața se va semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 18 grade, iar cele minime între 4 și 11 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei spre 2 grade.

Vremea in Capitala

La noapte
Cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții de ceațã și burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 7...8 grade.

Vineri
Valorile termice diurne se vor situa ușor sub cele climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi noros și vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul a 13 grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade.

Sambata
Înnorãrile vor persista, însã doar trecãtor va ploua slab, îndeosebi în primele ore ale intervalului și în cursul serii. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimã va fi de 9...10 grade.

 Duminica
Valorile termice diurne vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru aceastã datã, în condițiile în care cerul va fi mai mult noros și, trecãtor, este posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimã va fi de 9...11 grade.

 Luni
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât mediile climatologic specifice perioadei. Cerul se va menține înnorat și vor fi condiții de ceațã, iar trecãtor de burnițã sau ploaie slabã. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 14 Iul. 2016

1 EUR = 4.4884 RON
-0.0027
1 USD = 4.0400 RON
-0.0163
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV VOT MAE 1 National FM - Muzica romaneasca VOT MAE 2