Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 30 mai-3 iunie

 


Vremea in tara

La noapte
Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și local, îndeosebi în zonele de deal și de munte vor cãdea averse, însoțite de descãrcãri electrice și de intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã, iar cantitãțile de apã vor depãși, izolat, 20 l/mp. Temperaturile minime se vor situa între 11 și 19 grade.

Marti
Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, dar și în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, mai ales dupã-amiaza și seara, în Maramureș, Transilvania, Moldova, Muntenia, Dobrogea și doar pe arii restrânse în celelalte regiuni. Cantitãțile de apã vor depãși izolat 20...25 l/mp și se mențin condițiile de grindinã. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificãri mai ales în timpul averselor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii. Temperaturile minime se vor încadra între 8 și 19 grade.

 Miercuri
Valorile termice se vor menține mai ridicate decât în mod normal la începutul lunii iunie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade. Ziua cerul va fi variabil, cu unele înnorãri și pe arii restrânse averse și descãrcãri electrice, în special în est, la deal și la munte. Seara și noaptea nebulozitatea va fi mai accentuatã în regiunile vestice, sud-vestice și centrale, unde aversele se vor extinde treptat și vor fi însoțite de fenomene electrice. Pe arii restrânse se vor acumula cantitãți mai importante de apã și vor fi condiții de grindinã. În celelalte regiuni astfel de manifestãri vor fi doar izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã în timpul ploilor.

Joi
Vremea va fi în general instabilã și se va rãci. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ziua în cea mai mare parte a țãrii, iar noaptea în jumãtatea de est și doar izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, iar pe arii restrânse se vor acumula cantitãți de apã însemnate. Izolat va cãdea grindinã. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru aceastã datã, urmând a se înregistra maxime cuprinse între 20 și 27 de grade și minime între 10 și 17 grade.

 Vineri
Vremea va rãmâne în general instabilã. În nordul, centrul, estul și sud-estul țãrii, precum și la munte cerul va fi mai mult noros și se vor semnala averse pe arii extinse, posibil importante cantitativ. În restul teritoriului înnorãrile vor fi temporare, iar astfel de manifestãri vor apãrea local. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 17 grade.

Vremea in Capitala

La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea mai mare pentru ploi de scurtã duratã, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului, va fi la începutul intervalului. Temperatura minimã va fi de 16...18 grade.

 Marti
Vremea va fi caldã, dar și ușor instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei și la începutul nopții când vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 14...16 grade.

 Miercuri
Valorile termice se vor menține peste mediile climatologice specifice acestei perioade. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a nopții când, trecãtor, vor fi posibile averse cu descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Joi
Vremea va fi instabilã și se va rãci. Cerul va avea înnorãri și temporar se vor semnala averse, în general moderate cantitativ, și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15...16 grade.

 Vineri
Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și îndeosebi în prima parte a intervalului se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 13...15 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 30 Mai. 2016

1 USD = 4.0452 RON
0.0134
1 EUR = 4.5039 RON
-0.0035
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Crisana - stiri locale Oradea AS Dan Chilom