Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 20-24 iulie

 

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi variabil cu unele înnorãri în zona montanã, unde numai izolat vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 11 și 22 de grade.

Vineri
Vremea se va menține cãlduroasã, canicularã în orele dupã-amiezii în regiunile vestice și izolat în rest, iar disconfortul termic se va accentua îndeosebi în Crișana, Banat, Oltenia și vestul Transilvaniei, unde indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitãți și local îl va depãși ușor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte, iar spre searã și noaptea în vestul, nord-vestul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului ce pot lua izolat aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor avea valori de la 28 de grade pe litoral, pânã la 37 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 12 și 22 de grade.

Sâmbătă
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, canicularã în orele amiezii în vestul și sudul țãrii și izolat în rest. Indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge pe arii relativ extinse pragul critic de 80 de unitãți și local îl va depãși ușor în Crișana, Banat și Câmpia Românã. Cerul va fi variabil cu înnorãri accentuate, seara și în timpul nopții, în vestul, nordul și centrul teritoriului, la deal și la munte, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului ce trecãtor pot avea și aspect de vijelie, iar izolat vor fi cãderi de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 36 de grade, ușor mai ridicate pânã la 37...38 de grade în regiunile sud-vestice, iar cele minime vor avea valori între 11...13 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 23...24 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Duminică
În regiunile vestice și sudice, vremea se va menține cãlduroasã, canicularã în orele amiezii când, disconfortul termic va fi ridicat. În celelalte zone, valorile termice vor marca o ușoarã scãdere, fațã de cele din ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiazã și în timpul nopții, când în jumãtatea nord-esticã a țãrii și pe arii mai restrânse în rest vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, vor fi cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 36 de grade, local mai ridicate pânã la 38 de grade în Banat și Oltenia. Temperaturile minime se vor situa între 11...12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22...24 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

Luni
Vremea se va menține cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, canicularã în orele amiezii, local în regiunile vestice și sudice și izolat în cele centrale, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara, când în zonele de deal și de munte și pe suprafețe mici în rest, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat, vor fi cãderi de grindinã și cantitãți de apã mai însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 37 de grade, iar cele minime se vor situa între 16 și 24 de grade, ușor mai coborâte în depresiun
i.

 

Vremea în Capitală

La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16...18 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Vineri
Vremea va fi în continuare cãlduroasã, iar disconfortul termic în creștere. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 33...34 de grade, iar cea minimã de 16...18 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã în orele amiezii, când indicele temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și va depãși ușor pragul critic de 80 de unitãți. Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 35...36 de grade, iar cea minimã de 18...20 de grade.

Duminică
Vremea se va menține cãlduroasã, iar dupã-amiazã disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții de averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi în jurul a 34 de grade, iar cea minimã de 19...21 de grade.

Luni
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza, dar condițiile de averse și descãrcãri electrice vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimã va fi de 19...21 de grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 24 Iul. 2017

1 EUR = 4.5656 RON
-0.0081
1 USD = 3.9166 RON
-0.0103
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2