Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 19-23 ianuarie

 

Vremea în țară

La noapte
Vremea va fi geroasã în cea mai mare parte a țãrii, iar temperaturile minime se vor încadra între -21 și -11 grade, mai coborâte în depresiuni, pânã în jurul a -25 de grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Câmpia și Dealurile de Vest. Cerul va fi parțial noros în sudul extrem al țãrii și variabil la senin în rest, dar în zonele joase pe arii restrânse va fi ceațã cu depunere de chiciurã. Vântul va fi moderat în sud-est și pe crestele montane și va sufla slab în celelalte zone.

Vineri
În cea mai mare parte a țãrii vremea va fi deosebit de rece, geroasã dimineața în majoritatea zonelor, iar noaptea în special în centru și în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între -8 și 2 grade, iar cele minime între -14 și -6 grade, mai scãzute local în Transilvania, Oltenia și Muntenia, pânã în jurul a -22 de grade, dar și ușor mai ridicate în Moldova. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri în zonele joase, unde pe spații restrânse va fi ceațã cu depunere de chiciurã, mai ales în primele ore. Pe timpul nopții, cerul se va înnora în nord și în nord-est, iar ceața se va semnala local. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Sâmbătă
Deși valorile termice vor fi în creștere ușoarã, vremea va fi încã rece în majoritatea zonelor, geroasã în centru și în sud mai ales în primele ore ale intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -7 și 4 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -12 și 0 grade, local mai scãzute în sudul Olteniei și al Munteniei, pânã la -16 grade. Cerul va fi temporar noros, în zonele joase local va fi ceațã, iar izolat, mai ales în nord-est, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Duminică
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât în intervalul precedent, devenind în general apropiate de mediile multianuale. În regiunile extracarpatice va fi nebulozitate joasã, asociatã trecãtor cu fulguieli, iar ceața se va semnala local, îndeosebi în Oltenia și Muntenia. În restul teritoriului cerul va fi variabil, însã mai ales dimineața și noaptea în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceațã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 4 grade, iar cele minime între -13 și -3 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest.

Luni
Valorile termice se vor situa în continuare în jurul mediilor multianuale. În regiunile extracarpatice vremea va fi în general închisã, cu nebulozitate joasã, trecãtor fulguieli și local ceațã ce poate fi persistentã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ceața se va semnala în special dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 5 grade, iar cele minime între -12 și 0 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali
.

 

Vremea în Capitală

La noapte
Vremea va fi geroasã, cu o minimã a temperaturii aerului de -12...-11 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, pânã în jurul a -16 grade. Cerul va fi variabil, iar spre dimineațã va fi posibil sã se formeze ceațã asociatã cu chiciurã. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Vineri
Vremea va fi rece, geroasã dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul zilei, dar mai ales noaptea când va crește probabilitatea de a se forma ceațã cu depunere de chiciurã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de -3...-2 grade, iar cea minimã de -14...-12 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă
Vremea se va menține rece, geroasã în special în orele dimineții. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea va fi ceațã. Vântul va sufla slab. Temperatura maximã va fi de -4...-3 grade, iar cea minimã de -10 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Duminică
Valorile termice vor fi mai ridicate decât în ziua precedentã și apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi mai mult noros, trecãtor vor fi condiții de fulguialã și se va semnala ceațã, mai ales în primele ore ale intervalului. Temperatura maximã va fi de 0...1 grad, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -4 grade.

Luni
Cerul va fi mai mult noros, iar dimineața, dar mai ales noaptea se va semnala ceațã. Trecãtor vor fi condiții de fulguialã. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar minima va fi de -7...-6 grade. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 19 Ian. 2017

1 EUR = 4.4927 RON
-0.0053
1 USD = 4.2161 RON
0.0063
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2