Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 16-20 aprilie

 

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în vestul și sud-vestul țãrii, precum și în zona de munte, unde doar izolat și trecãtor vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 3 și 13 grade. Izolat va fi ceațã, în special în sud-estul țãrii.

Marți
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în regiunile sud-estice și estice, unde numai izolat vor fi condiții sã plouã slab, dar va prezenta înnorãri temporar accentuate în restul teritoriului, unde local vor fi averse, descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului, cu precãdere dupã-amiaza și noaptea. Izolat, îndeosebi la munte, cantitãțile de apã pot atinge 10...15 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 12...15 grade pe litoral și 25 de grade în nord-vest și centru, posibil și în Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade. În zonele joase, îndeosebi din sud-est, dimineața și noaptea se va semnala ceațã.

Miercuri
Vremea va deveni apropiatã de normal din punct de vedere termic în regiunile estice și centrale, dar se va menține caldã în restul teritoriului. Cerul va fi variabil în nord-vestul și sud-estul extrem al țãrii, unde numai izolat vor fi posibile ploi slabe, dar va prezenta înnorãri temporar accentuate în restul teritoriului și pe arii relativ extinse se vor semnala averse, trecãtor însoțite de descãrcãri electrice, iar pe spații mici cantitãțile de apã vor fi mai însemnate. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 23 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 12 grade. În zonele joase, izolat, vor fi condiții de ceațã.

Joi
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul și estul țãrii, unde numai izolat și trecãtor vor fi ploi slabe, de scurtã duratã și posibil descãrcãri electrice. Pe crestele montane înalte, îndeosebi ale Carpaților Orientali, noaptea vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va avea intensificãri temporare în regiunile estice și montane, iar ziua local și în cele vestice și centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 și 22 de grade, iar cele minime se vor situa între 3 și 12 grade.

Vineri
Cerul va fi variabil și doar izolat, ziua, în sud-estul țãrii vor fi condiții de ploaie slabã. Vântul va continua sã prezinte intensificãri pe parcursul zilei în regiunile estice și sud-estice, precum și la munte, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 24 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime se vor situa în general între 2 și 9 grade.Vremea în Capitală

La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 6...8 grade.

Marți
Vremea va fi caldã. Cerul va fi temporar noros, dar condițiile de ploaie slabã, trecãtoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi 21...22 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 8 grade.

Miercuri
Vremea va fi caldã. Cerul va fi temporar noros și, mai ales spre searã și noaptea, vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 9...10 grade.

Joi
Cerul va avea unele înnorãri și trecãtor vor fi condiții de ploaie slabã, de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 21 de grade, iar cea minimã va fi de 8...9 grade.

Vineri
Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat, ziua. Temperatura maximã va fi de 19...20 de grade, iar cea minimã de 6...8 grade.


Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 20 Apr. 2018

1 EUR = 4.6606 RON
0.0027
1 USD = 3.7886 RON
0.0230
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2