Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza meteo 10-14 septembrie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului. Izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri
Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil și doar cu totul izolat, dupã-amiaza și seara, vor fi posibile ploi de scurtã duratã în Carpații Occidentali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri ziua, în Dobrogea și pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia, sudul Banatului și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în estul Transilvaniei și 19 grade în nordul litoralului. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Joi
Vremea va fi caldã. Cerul va avea înnorãri trecãtoare și doar pe suprafețe mici, mai ales ziua, în regiunile vestice și nord-vestice, vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în sud-estul țãrii și pe crestele Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei spre 2 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vineri
Vremea va fi în continuare caldã, iar în Câmpia Românã, local, va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, în regiunile nordice, precum și în zonele montane, unde doar cu totul izolat vor fi ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificãri în sud-est și pe crestele Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 5 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă
Vremea se va menține caldã în cea mai mare parte a țãrii, pe arii restrânse cãlduroasã în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul țãrii și în zonele montane, unde doar pe suprafețe mici vor fi ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte și în nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 31 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade.

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14...15 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã spre 12 grade.

Miercuri
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat ziua (viteze la rafalã de pânã la 35...40 km/h) și în general slab noaptea. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 14...15 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã spre 12 grade.

Joi
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 14...15 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 11 grade.

Vineri
Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 30...31 de grade, iar cea minimã va fi de 14...16 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 12 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 15 grade.


 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2