Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

prognoza 7-11 septembrie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri mai accentuate în regiunile vestice și sud-vestice, unde local vor fi averse și descãrcãri electrice, precum și în sud-estul extrem al țãrii și în zona montanã, unde astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane înalte, în sud-vestul teritoriului, iar de scurtã duratã și asociat averselor. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 20 de grade.

Duminică
Vremea se va menține caldã, local cãlduroasã în regiunile sudice. Cerul va avea înnorãri temporare. Vor fi averse și descãrcãri electrice, local în vestul și nord-vestul țãrii, precum și la munte, iar pe arii restrânse va ploua și în centru și sud-est și cu totul izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, local și temporar cu intensificãri, ziua mai ales în regiunile sud-estice, iar dupã-amiaza și noaptea cu precãdere în cele sud-vestice și pe crestele Carpaților Meridionali și Munților Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, mai coborâte, spre 6 grade, în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceațã.

Luni
Vremea se va menține caldã, izolat cãlduroasã în sudul extrem al țãrii, dar va deveni instabilã în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorãri temporare, mai accentuate dupã-amiaza și noaptea în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, unde vor fi averse și descãrcãri electrice, pe arii restrânse în prima parte a zilei, apoi în extindere și în intensificare. Local cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și izolat se va semnala grindinã. Vântul va avea intensificãri în cea mai mare parte a țãrii în cursul zilei, viteze mai mari în Banat și pe crestele montane, precum și asociat ploilor când pot lua aspect de vijelie, iar noaptea va slãbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, mai scãzute, spre 5 grade, în estul Transilvaniei unde vor fi condiții de ceațã.

Marți
Vremea va fi în general frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în nord-vestul și centrul țãrii, precum și la munte, iar pe arii restrânse vor fi ploi de scurtã duratã și, posibil, descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri, ziua, în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunãrii, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 7 și 17 grade.

Miercuri
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil în nord-est și mai mult senin în restul teritoriului, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri trecãtoare în sud-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade.

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 14...16 grade.

Duminică
Vremea se va menține caldã. Cerul va fi temporar noros și vor fi condiții pentru ploi de scurtã duratã și intensificãri trecãtoare ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 13...15 grade.

Luni
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat ziua, apoi va slãbi în intensitate. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã de 13...15 grade.

Marți
Vremea se va menține caldã și va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 29...30 de grade, iar cea minimã de 13...15 grade.

Miercuri
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 13...15 grade.

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2