Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

14 Septembrie 2020


 • Mesajul președintelui, la început de an școlar vezi video

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi vezi video

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni vezi video

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 

13 Septembrie 2020


 • Ilie Dobre și noua sa operă de colecție vezi video

  Și-a dedicat viața marilor lui pasiuni: radioul, sportul și scrisul. Este vorba de Ilie Dobre, comentator sportiv de radio, jurnalist și scriitor, un nume răsunător în România, omul care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy și care, în 2014, a primit premiul „Omul Anului” în media, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” vezi video

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 

12 Septembrie 2020


 • Albumul cu benzi desenate „Eroii de la Plevna ”din revista Cutezătorii, un real succes vezi video

  Nostalgia ia forma unor benzi desenate în curtea Palatului Suțu din centrul Capitalei. În cadrul Salonului BD – "Povești din București în benzi desenate" ediția a 7-a, amfitrion al evenimentului a fost maestrul Puiu Manu. Acesta a prezentat participanților o carte de benzi desenate cu o înaltă importanță istorică, „Eroii de la Plevna”.

 • Ultima ediție best of a emisiunii „Opriți Timpul” vezi video

  Ultima ediție a emisiunii „Opriți Timpul”, mâine de la ora 13:00, la Național TV! Timp de aproape trei ore, veți putea revedea cele mai bune momente din spectacolul de televiziune prezentat de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an.

 

11 Septembrie 2020


 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor vezi video

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Un motan a supraviețuit două luni fără apă și mâncare vezi video

  O întâmplare trăită de motanul Monty demonstrează cu vârf și îndesat că expresia „pisica are 9 vieți” este total adevărată. Nu se știe cum, dar motănelul tigrat s-a strecurat într-un container din Cornwall, Marea Britanie, la începutul lunii iulie. El a rămas blocat ulterior, fără apă și mâncare, până zilele acestea.

 

10 Septembrie 2020


 

9 Septembrie 2020


 

8 Septembrie 2020


 • Oamenii preferă autoturismul personal ca mijloc de transport vezi video

  Mașina personală este mijlocul de transport preferat al românilor în contextul pandemiei de Coronavirus! Așa arata Barometrul IRES-UNSAR privind Perceptia riscului și cultura asigurărilor din România. Vehiculul personal este urmat, în preferințele românilor, de transportul public și de bicicletă.

 

7 Septembrie 2020


 • A apărut un virucid sută la sută românesc

  O invenție românească poate ajuta în lupta cu COVID 19. De 7 luni de zile de când pandemia de coronavirus a lovit și țara noastră, zilnic au aparut informații despre lipsa măștilor și produselor de igienă, atât de necesare în lupta cu acest virus periculos. 

 

6 Septembrie 2020


 

5 Septembrie 2020


 

4 Septembrie 2020


 • Munca de acasă, preferată de români în pandemie vezi video

  Munca de acasă, în topul preferințelor românilor! Potrivit datelor comunicate platforma de recrutare online BestJobs, în luna august, au fost înregistrate peste 100.000 de căutări de locuri de muncă pe Internet...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2