Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

23 Septembrie 2020


 

21 Septembrie 2020


 • Prima ediție „Start Show România”, în preferințele telespectatorilor

  Prima ediție a noului spectacol de televiziune "Start Show România" s-a situat în topul preferințelor dumneavoastră! Emisiunea presărată cu poveștile de viață ale unora dintre cei mai renumiți artiști, muzică de calitate și multă bună dispoziție a realizat o medie de audiență de 183.000 de persoane la nivel național, pentru fiecare minut al ediției. 

 • Catedrala Episcopală Ortodoxă din Oradea a fost sfințită de Patriarhul Daniel

  Momente impresionante pentru credincioșii ortodocși din Bihor și nu numai! Au fost sfințite noua biserică a Mănăstirii Izbuc și Catedrala Episcopală din Oradea, iar slujbele au fost oficiate de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Prea Fericitul Daniel.

 

20 Septembrie 2020


 

19 Septembrie 2020


 

18 Septembrie 2020


 

17 Septembrie 2020


 

16 Septembrie 2020


 

15 Septembrie 2020


 • Un nou show, din 20 septembrie, ora 13:00 vezi video

  Show-ul momentului, la start! Toamna aceasta nu putea să treacă fără ca televiziunea voastră preferată să nu aducă surprize dintre cele mai spectaculoase! Așadar, Național TV se pregătește intens pentru gala celui mai nou spectacol de televiziune, Start Show România, care va debuta duminică, 20 septembrie, de la ora 13:00! 

 • Metroul din Drumul Taberei, inaugurat cu fast vezi video

  Avem metrou în Drumul Taberei! Un eveniment ce ar putea fi catalogat drept unul "istoric" pentru infrastructura din București după multe amânări și promisiuni.

 

14 Septembrie 2020


 • Mesajul președintelui, la început de an școlar vezi video

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Starea de alertă, prelungită cu 30 de zile, începând de azi vezi video

  Starea de alertă se prelungește, cu încă 30 de zile, începând de astăzi, a anunțat premierul Ludovic Orban. În hotărârea de guvern au fost cuprinse și reguli pentru desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni vezi video

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Start Show România, din 20 septembrie, ora 13:00, la Național TV vezi video

  Opriți Timpul s-a încheiat, în scenă intră Start Show România! Colegii noștri de la departamentul de producție montează noul decor în studioul care a găzduit, timp de cinci ani, îndrăgita emisiune Opriți Timpul, în care...

 

13 Septembrie 2020


 • Ilie Dobre și noua sa operă de colecție vezi video

  Și-a dedicat viața marilor lui pasiuni: radioul, sportul și scrisul. Este vorba de Ilie Dobre, comentator sportiv de radio, jurnalist și scriitor, un nume răsunător în România, omul care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy și care, în 2014, a primit premiul „Omul Anului” în media, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” vezi video

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2