Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

14 Mai 2020


 

13 Mai 2020


 

12 Mai 2020


 

11 Mai 2020


 

8 Mai 2020


 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți vezi video

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 

6 Mai 2020


 • Clienții așteaptă cu nerăbdare redeschiderea saloanelor de înfrumusețare vezi video

  Saloanele de înfrumusețare se vor redeschide din 15 mai! După două luni în care au avut activitatea suspendată, clienții au fost nerăbdători și au umplut agendele cu programări. Angajații și clienții vor purta oblicatoriu măști și mănuși. La intrarea în salon fiecărui client i se va lua temperatura. Am întrebat managerii unor saloane de înfrumusețare cum s-au pregătit pentru redeschiderea saloanelor.

 

4 Mai 2020


 • Saloanele, cabinetele stomatologice și muzeele, deschise din 15 mai vezi video

  Starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai însă, după această dată, țara noastră va fi în stare de alertă! Anunțul a fost făcut de către președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul unei noi declarații de presă.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 vezi video

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 

3 Mai 2020


 • Ziua Mondială a Râsului, în vremea pandemiei vezi video

  Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Râsului, celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. Inițiativa apărută în anul 1998, îi aparține indianului Madan Kataria, fondatorul mișcării „Laughter Yoga”, adică terapia prin râs.

 • Sfârșitul nu-i aici! Noi mesaje, în campania marca Național 24 PLUS

  MIHAI DACIN, realizator Național FM „Chiar dacă mi-am lăsat mașina în parcare, chiar dacă aș fi vrut să fie mai mult soare pentru grătare, chiar dacă am lasat la o parte o parte din lucrurile pe care le făceam, să știți...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2