Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

14 Ianuarie 2021


 

13 Ianuarie 2021


 • Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională

  Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională! Judecătorii Curții Constituționale a României au respins obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea rectificării bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. 

 

12 Ianuarie 2021


 • Ne-a părăsit Bogdan Stanoevici

  Bogdan Stanoevici nu mai este printre noi. Actorul și omul politic Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, a decedat în această dimineață.

 

11 Ianuarie 2021


 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 

10 Ianuarie 2021


 

9 Ianuarie 2021


 • „Start Show România”, duminică, la Național TV

  „Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune revine în casele dumneavoastră, pentru a vă face duminica mai frumoasă. O ediție în care gazdele emisiunii, Adrian Enache...

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 

8 Ianuarie 2021


 

7 Ianuarie 2021


 

6 Ianuarie 2021


 

5 Ianuarie 2021


 

4 Ianuarie 2021


 

3 Ianuarie 2021


 

1 Ianuarie 2021


 • Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă.

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2