Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

17 August 2022


 • Planuri pentru Lacul Morii vezi video

  Planuri ambițioase, pentru amenajarea zonei Lacul Morii din București! Administrația Sectorului 6  a lansat, împreună cu Ordinul Arhitecților din România, un concurs internațional de soluții...

 • Pregătiri pentru We Love Music Festival vezi video

  Pregătirile pentru We Love Music Festival sunt pe ultima sută de metri. Peste 30 de artiști români și internaționali de top vor urca pe scenă pentru show-uri de zile mari, între 18 și 21 august. 

 • Cotroale drastice pe litoral vezi video

  Amenzi de peste 1.200.000 de lei, în urma unor acțiuni de control derulate de comisarii Gărzii Naționale de Mediu, în stațiunile de pe litoral. Controalele au avut loc în perioada 11 iunie - 14 august. 

 • Banii de amenzi, restituiți vezi video

  Românii care au fost amendați pentru că nu au completat formularul digital la intrarea în țară își pot recupera banii. A fost publicat în Monitorul Oficial ordinul care stabilește procedura...

 

16 August 2022


 • Nostalgia Summer Well vezi video

  S-a încheiat și festivalul Summer Well, organizat pe Domeniul Știrbey din Buftea. Zeci de mii de spcetatori s-au bucurat în weekend, de concertele susținute de nume celebre ale muzicii internaționale.

 • Hramul mănăstirii Izbuc vezi video

  Mii de credincioși s-au adunat la Mănăstirea Izbuc din comuna Cărpinet, județul Bihor, cu ocazia Adormirii Maicii Domnului, pentru a cinsti cum se cuvine această mare sărbătoare creștină...

 • Polițiștii și gardienii, în stradă vezi video

  Sindicaliștii din Poliție și din penitenciare sunt în fierbere. Nemulțumiți de modul în care este aplicată legea salarizării și de norma de hrană, aceștia au pus la punct un calendar al protestelor.

 

15 August 2022


 • Ziua Marinei, celebrată la malul mării vezi video

  Ceremonii impresionante, la malul mării, cu prilejul celei de-a 120-a aniversări a Marinei române! La ora 10:00, s-a dat startul ceremonialului de ridicare a pavilionului, geacului...

 • Embargo Fest, întrerupt de furtună vezi video

  Concertele care ar fi trebuit să aibă loc duminică, în ultima zi a festivalului Embargo Fest, organizat pe dealurile Recașului din județul Timiș, au fost anulate din cauza unei furtuni puternice. 

 • A doua sesiune a bacalaureatului vezi video

  Aproape 35.000 de candidați vor susține, marți, prima probă din cadrul sesiunii august - septembrie 2022 a examenului național de bacalaureat. Peste 90% dintre candidați provin...

 

13 August 2022


 • Ziua Internațională a Stângacilor vezi video

  Ziua Internațională a Stângacilor, sărbătorită în fiecare an, la nivel mondial, pe 13 august! Această zi a fost marcată, pentru prima dată, în anul 1976, la inițiativa organizației Lefthanders International, scopul ei fiind creșterea gradului de conștientizare cu privire la multitudinea de dificultăți cu care se pot confrunta persoanele stângace în viața de zi cu zi.

 

12 August 2022


 • Misiunea pompierilor români vezi video

  Pompierii români au ajuns în Franța pentru a acorda sprijin colegilor din Hexagon care se confruntă cu situații extrem de dificile provocate de incendiile de pădure. 

 • Concurs internațional de atelaje vezi video

  Concurs internațional de atelaje, în județul Bihor! Comuna Oșorhei, aflată la doar câțiva kilometri de Municipiul Oradea, este, în acest weekend, gazda celei de-a patra competiții internaționale de atelaje cu doi, respectiv patru cai.

 

11 August 2022


 • Nouă subunitate de pompieri vezi video

  Județul Iflov are, începând de astăzi, o nouă subunitate de pompieri, cu echipaje pregătite să intervină, în orice moment, în caz de incendii, accidente sau inundații.

 

10 August 2022


 • Daea: Am încheiat recoltarea grâului vezi video

  Ministrul Agriculturii, Petre Daea, dă asigurări că țara noastră dispune de necesarul de grâu pentru consumul intern și chiar și pentru export!

 • Intervenții din cauza inundațiilor vezi video

  Zeci de gospodării, inundate în urma ploilor torențiale! Pompierii au intervenit în 18 localități din 10 județe pentru a evacua apa din nouă case, 23 de curți, două anexe gospodărești și opt subsoluri.

 

9 August 2022


 

8 August 2022


 • Incendiu în Craiova vezi video

  Incendiu de proporții la o casă și un garaj din Craiova. Flăcările au cuprins și două mașini. La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Craiova cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autoscară și două ambulanțe SMURD.

 • Ziua Internațională a Pisicii vezi video

  Ziua Internațională a Pisicii, sărbătorită în fiecare an, la nivel mondial, pe 8 august! Această zi a fost marcată pentru prima dată în anul 2002, la inițiativa Fondului Internațional pentru Bunăstarea Animalelor, scopul ei fiind creșterea gradului de conștientizare a oamenilor față de nevoile pisicilor și față de lupta împotriva neglijării și abuzurilor comise asupra acestora. 

 

7 August 2022


 • Educația, prioritară la Cumpăna vezi video

  Educația este prioritară la Cumpăna, indiferent că vorbim de grădinițe, creșe, școli sau licee, cert este faptul că acestea au fost renovate, s-au făcut investiții, care astăzi se văd cu ochiul liber. Administrația locală face an de an eforturi pentru ca elevii să fie sprijiniți, mai ales că investițiile în tineri duc la un viitor prosper al comunei.

 

6 August 2022


 • Festival de delicatese turcești

  Kebab, suberek, kataif și baclavalele cu arome orientale sunt doar câteva dintre delicatesele turcești cu care bucureștenii și nu numai, se pot delecta în acest weekend. Iubitorii de gastronomie, dar și cei curioși de a afla mai multe despre tradițiile și cultura orientală, prin spectacole de muzică și dans, sunt așteptați în parcul Lumea Copiilor.

 

5 August 2022


 • Expoziție dedicată animalelor nimănui vezi video

  “Viața nu te așteaptă, cel mai bun prieten, da!” Este numele campaniei de adopție desfășurată de Consiliul Județean Ilfov, prin care oamenii sunt încurajați să ia acasă un patruped. O expoziție de fotografie a câinilor fără stăpân se desfășoară, luna aceasta, la Palatul Șuțu din Capitală și este menită să atragă atenția oricărui trecător. Imaginile impresionante sunt însoțite de povești de viață, care se pot citi în ochii necuvântătoarelor.

 

4 August 2022


 • Bagajele la control vezi video

  Controale la sânge în vămile din vestul țării, în acest weekend! Polițiștii de frontieră din județele Arad, Bihor și Satu Mare, împreună cu specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog, efectuează, în aceste zile, în contextul desfășurării, în Municipiul Cluj-Napoca, a festivalului de muzică electronică Untold, acțiuni preventive pentru informarea participanților la trafic cu privire la riscurile privind traficul și consumul de droguri.

 

3 August 2022


 • Dosarul Revoluției, retrimis în judecată vezi video

  Dosarul Revoluției, retrimis în judecată, după 33 de ani! Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a anunțat că a retrimis instanței dosarul Revoluției, în care sunt urmăriți penal pentru infracțiuni contra umanității fostul președinte al României, Ion Iliescu, fostul vicepremier, Gelu Voican Voiculescu și generalul Iosif Rus, fost șef al Aviației Militare.

 • Șuier are bilet Untold vezi video

  Zeci de mii de persoane, români, dar și turiști de peste hotare, se pregătesc de cel mai mare festival de muzică electronică din țara noastră, Untold, ce are loc în acest sfârșit de săptămână, la Cluj-Napoca! 

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2