Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

8 Decembrie 2020


 

6 Decembrie 2020


 • Liderii, la vot

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Bihorenii s-au grăbit să voteze încă de la primele ore ale dimineții

  Bihorenii s-au mobilizat încă de la primele ore ale dimineții și s-au prezentat la urne, pentru a-și alege reprezentanții în Senat și în Camera Deputaților, pentru următorii patru ani! Oamenii susțin că își doresc...

 • Prezența la vot, slabă

  Prezență slabă la scrutinul pentru parlamentare 2020! Potrivit datelor anunțate de Biroul Electoral Central, până la ora 15.00, prezenta la urne era de aproape 20 la sută la nivel național. Slaba prezență la vot este, deja...

 

5 Decembrie 2020


 • Procesul de vot în Diaspora, în desfășurare

  Procesul de votare la alegerile parlamentare 2020 este în plină desfășurare în străinătate! Prima secție de vot din Diaspora s-a deschis vineri seară, la ora 20:00, ora României, în Auckland, Noua Zeelandă.

 • Start Show România, ediție de sărbătoare

  O nouă ediție din spectacolul dumneavoastră preferat "Start Show România", mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, v-au pregătit o ediție specială, de sărbătoare.

 • Șoferii trebuie să-și echipeze mașinile cu anvelope de iarnă

  Cozi la service-urile auto, pentru schimbarea anvelopelor de vară, cu cele de iarnă. Prima ninsoare i-a luat prin surprindere pe șoferii care, de teama amenzilor, se grăbesc să își echipeze mașinile. Potrivit legii...

 

4 Decembrie 2020


 

3 Decembrie 2020


 

2 Decembrie 2020


 

30 Noiembrie 2020


 • Sf. Apostul Andrei, ocrotitorul României

  Zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși, care în fiecare an la data de 30 noiembrie îl prăznuiesc pe Sfântul Apostol Andrei, considerat ocrotitorul României. Sfântul Andrei a fost pescar și ucenic al Sfântului Ioan Botezătorul. Este supranumit și "cel dintâi chemat", pentru că dintre cei 12 apostoli, a fost primul care a răspuns chemării lui Iisus Hristos. El a dus vestea Evangheliei în Peninsula Balcanică și în ținuturile din jurul Dunării și al Mării Negre, până în Dobrogea și Crimeea. A sfârșit ca mucenic, fiind răstignit la Patras, pe o cruce în formă de X.

 

29 Noiembrie 2020


 • Klaus Iohannis a verificat call center-ul DSP de la Arena Națională

  Președintele Klaus Iohannis speră că pandemia se va sfârși până la vara anului 2021! În cadrul unei vizite la call-center-ul DSP București, de la Arena Națională, șeful statului a precizat că numărul de persoane infectate cu SARS CoV-2 începe să scadă de la o zi la alta.

 

26 Noiembrie 2020


 • O fetiță de cinci ani se luptă din răsputeri să trăiască

  Majoritatea fetițelor de vârsta sa nu știu ce înseamnă să te lupți să mai trăiești încă o zi în plus! Asta ne-ar putea spune Antonia, o fetiță de doar cinci ani și opt luni, din Baia Mare, căreia spitalele din țară i-au devenit a doua casă. Asta după ce de la vârsta de cinci luni părinții au aflat, în urma unui control medical, că micuța lor este bolnavă de epilepsie. Toată familia sa, de la părinți, până la bunici, unchi și mătușe pun mână la de mână pentru a o salva.

 

25 Noiembrie 2020


 • Dificultăți pentru femei, în vremea pandemiei

  Ziua de 25 noiembrie a fost stabilită de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în anul 2000, ca fiind Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței asupra Femeilor. Directorul general al ASproAS, Ana Rădulescu, a precizat că dificultățile cu care femeile se confruntă sunt foarte foarte mari, iar din experiența altor țări numărul cazurilor de violență au crescut în această perioadă.

 

24 Noiembrie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2