Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

17 Februarie 2020


 • Program de încurajare a exporturilor, lansat de I.M.M. în categoria Social - economic

  "Pașaport de export" este un nou program lansat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România pentru încurajarea exporturilor. Proiectul, demarat pe 1 februarie 2020, va fi implementat...

 • Ziua Bunătății Spontane în categoria Social - economic

  Ziua Bunătății Spontane, marcată în fiecare an pe 17 februarie! Este ziua în care oamenii sunt îndemnați să facă fapte bune fără să aștepte ceva la schimb. Ziua Bunătății Spontane a debutat în Noua Zeelandă...

 

16 Februarie 2020


 

15 Februarie 2020


 

14 Februarie 2020


 

13 Februarie 2020


 

12 Februarie 2020


 

11 Februarie 2020


 • Ceartă pe garduri în categoria Social - economic

  Gardurile care delimitează linia tramvaielor de banda de circulație a mașinilor, în București, motiv de ceartă între premierul desemnat Ludovic Orban și primarul general al Capitalei! 

 

10 Februarie 2020


 • Programul de guvernare și lista miniștrilor, aprobate în categoria Politic

  Componența Guvernului Orban și programul de guvernare, aprobate de conducerea PNL! Liberalii au explicat astăzi că formula Cabinetului rămâne aceeași. La fel și programul de guvernare, pe baza căruia Guvernul a fost învestit inițial. Din document au fost scoase însă obiectivele realizare. În schimb au fost adăugate câteva măsuri, din domeniul fondurilor europene, al lucrărilor publice și afacerilor interne.

 • Cod portocaliu în șapte județe, până marți, la ora 20.00 în categoria Social - economic

  Vremea rea se întoarce! Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare cod portocaliu de viscol în județele Cluj, Bihor, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Mureș, Suceava și Neamț, valabilă până mâine seară, la ora 20.00. 

 

9 Februarie 2020


 

8 Februarie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2