Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

19 Octombrie 2022


 • Revolta polițiștilor în categoria Social - economic vezi video

  Protest al polițiștilor, organizat de sindicatul EUROPOL în fața sediului MAI! AMBIANȚĂ: ”Jos, jos, guvern mincinos! Jos, jos, guvern mincinos!”  

 • Percheziții la Protecția Consumatorilor în categoria Social - economic vezi video

  Descindere a procurorilor anticorupție, la sediul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor! Procurorii DNA au efectuat, miercuri, percheziții în birourile ANPC, de unde...

 • Afacerea penală ”Sufleorul” în categoria Social - economic vezi video

  Acțiune de destructurare, a unei grupări care se ocupa cu obținerea permiselor de conducere pentru șoferi analfabeți! 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Ilfov...

 

18 Octombrie 2022


 • Incendiu în Pasajul Unirii în categoria Social - economic vezi video

  Incident șocant, în Pasajul Unirii din București! Un automobil a luat foc, marți-dimineață, în jurul orei 9:30. La acel moment, traficul era extrem de aglomerat, peste 100 de mașini aflându-se în pasaj. 

 • Avertisment privind rovinieta în categoria Social - economic vezi video

  Avertisment pentru șoferi, transmis de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere! A fost depistat un portal web care nu este autorizat să încaseze tariful de utilizare...

 • Vasile Dîncu poate răsufla ușurat în categoria Social - economic

  Președintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că demiterea ministrului Apărării, Vasile Dîncu, din cauza afirmațiilor privind războiul din Ucraina, ar fi ridicolă. ”Nu putem să schimbăm...

 

17 Octombrie 2022


 • Weekend plin de emoție în categoria Social - economic vezi video

  Weekend plin de emoție, în stațiunea Păltiniș, din județul Sibiu! Foștii elevi ai Liceului Industrial Radio – TV Brăila, promoția 1972 – 1977, au sărbătorit împreună împlinirea a 45 de ani de la absolvire. Chiar dacă drumurile lor s-au despărțit în urmă cu aproape jumătate de secol, foștii liceeni păstrează încă vie tradiția reîntâlnirii. Din cinci, în cinci ani, se reunesc pentru a depăna amintiri, pentru a-și împărtăși unii altora povestiri din viața de zi cu zi, dar și pentru a-i omagia pe cei care au părăsit această lume, rămânând, însă, în sufletele celorlalți. Reuniunea de anul acesta, la care a fost prezentă și fosta dirigintă, ajunsă la venerabila vârstă de 90 de ani, a debutat cu strigarea catalogului, într-o manieră originală, care a stârnit zâmbete.

 • Bani pentru tinerii în plasament în categoria Social - economic vezi video

  Tinerii care au împlinit 18 ani, aflați în grija statului sau în plasament, dar care merg la școală sau muncesc, vor primi 2.500 de lei până la vârsta de 26 de ani. 

 • Culoare la FestiFall 2022 în categoria Social - economic vezi video

  Weekend plin de distracție și culoare, la Oradea! Zeci de mii de orădeni s-au bucurat de trei zile de spectacol stradal, chiar în inima orașului, la FestiFall 2022. 

 

16 Octombrie 2022


 • Familia foștilor absolvenți în categoria Social - economic vezi video

  Momente emoționante, în vârf de munte! Foștii elevi ai Liceului Industrial Radio – TV Brăila, promoția 1972 – 1977, au sărbătorit împreună împlinirea a 45 de ani de la absolvire.

 • Reperele europene ale tinerilor în categoria Politic vezi video

  Tinerii interesați de valorile europene au fost invitați la ”Vânătoare de Comori”, în Capitală. Inițiativa aparține reprezentanților formațiunii REPER și are drept scop cunoașterea principalelor...

 • Focar de infecție în spital în categoria Social - economic vezi video

  Focar de infecție nosocomială soldat cu cinci decese, în secția ATI a Spitalului Clinic Județean Mureș! În secția de Terapie Intensivă au fost identificate șase cazuri de pacienți infectați... 

 

15 Octombrie 2022


 • Centenarul Încoronării, la Alba Iulia în categoria Social - economic vezi video

  Manifestări de amploare, la Alba Iulia, cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la încoronarea regelui Ferdinand și a reginei Maria! La manifestări au participat și membri ai familiei regale a României. 

 • Cruzime omenească în categoria Social - economic vezi video

  Act de cruzime, săvârșit de un bărbat de 50 de ani din comuna Corni, județul Botoșani! Acesta a fost ridicat de polițiști, după ce și-ar fi bătut cu sălbăticie și incendiat câinele din gospodărie.

 • Soprana Mariana Nicolescu s-a stins din viață în categoria Social - economic vezi video

  Lumea artistică, în doliu! Marea soprană a României, Mariana Nicolesco, a încetat din viață, la vârsta de 73 de ani. Artista era internată într-un spital din București. Regina del Belcanto...

 

14 Octombrie 2022


 • Alimentația, între plus și minus în categoria Social - economic vezi video

  ”Prevenție prin alimentație personalizată și stil de viața echilibrat - 2022”! Este tema conferinței organizate, vineri, în perspectiva Zilei Internaționale a Alimentației și de Combatere a Risipei...

 • Cioroianu, somat să-și dea demisia în categoria Social - economic vezi video

  Scandalul plagiatului în cazul tezelor de doctorat face victime colaterale. Președintele Comisiei pentru cultură din Camera Deputaților, deputatul USR Iulian Bulai, cere demisia directorului...

 • Destinul tragic al salvatorului în categoria Social - economic vezi video

  Incendiu soldat cu victime, joi-seară, în Eforie Nord! Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit carbonizat într-o casă mistuită de foc. Bărbatul sărise în ajutorul locatarilor, doi...

 

13 Octombrie 2022


 • Sfârșit tragic pentru o familie în categoria Social - economic vezi video

  Sfârșit tragic pentru o familie din județul Neamț! Doi adulți, soț și soție, și cei doi copii ai lor și-au pierdut viața, într-un cumplit accident rutier, în timp ce se întorceau de la pelerinajul Sfintei Parascheva. Tragicul accident a avut loc pe Drumul Județean 208, în afara localității Săbăoani, din județul Neamț. 

 • România digitalizată în categoria Social - economic vezi video

  Cel mai important eveniment al anului în domeniul comunicațiilor electronice din România a fost organizat astăzi de Asociația de Comunicații Electronice din România, în parteneriat cu TVOTT. Evenimentul a ajuns la cea de-a VIII-a ediție.

 • Lege pentru reducerea risipei alimentare în categoria Social - economic

  Românii aruncă anual peste 2,5 milioane de tone de mâncare. Tocmai de aceea, un proiect de lege privind prevenirea și reducerea risipei alimentare a fost adoptat de Senat. 

 

12 Octombrie 2022


 • Noi măsuri de sprijin în categoria Social - economic vezi video

  Noi măsuri pentru limitarea impactului creșterilor de prețuri la energie electrică. Potrivit unui amendament la ordonanța privind plafonarea și compensarea prețurilor la energie electrică, inițiat de deputații PNL Alexandru Florin Alexe, Iulian Muraru și Sorin Năcuță, operatorii economici din industria alimentatară, între care piețele agroalimentare, precum și societățile, companiile și regiile care operează aeroporturile civile, vor beneficia de plafonarea prețurilor la electricitate.

 

11 Octombrie 2022


 • Seratele lui Eminescu în categoria Social - economic vezi video

  Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, în parteneriat cu Asociația Culturală „Iulia Hașdeu” a găzduit luni-seara, o nouă ediție de marcă a Seratei „Eminescu, jurnalistul”. De această dată, evenimentul a fost dedicat unei ilustre personalități a neamului românesc, Bogdan Petriceicu Hașdeu.

 

10 Octombrie 2022


 • Pledoarie pentru produsele românești în categoria Social - economic vezi video

  Oamenii trebuie să dea o șansă produselor agroalimentare românești! Îndemnul vine din partea președintelui PSD, Marcel Ciolacu. ”Trebuie să ne ajutăm noi pe noi”, spune liderul social-democrat, care recomandă restaurantelor și supermarketurilor să promoveze produse românești, pentru a da o șansă industriei autohtone și păstrării locurilor de muncă.

 • Festivalul Tocanului în categoria Social - economic vezi video

  Preparate tradiționale gustoase și multă voie bună, la Festivalul Tocanului, organizat în localitatea gorjeană Novaci! Evenimentul, aflat la cea de-a treia ediție, s-a desfășurat la poalele Munților Parâng, în perioada 8-9 octombrie.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2