Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

6 Iunie 2020


 • Criza educației în categoria Social - economic vezi video

  UNICEF avertizează că accesul inegal la învățământul de la distanță adâncește criza educației! Reprezentanții organizației susțin că 1,2 miliarde de elevi sunt în continuare afectați de închiderea școlilor din cauza pandemiei de COVID-19.

 

5 Iunie 2020


 • Contre între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu în categoria Social - economic vezi video

  Conferință cu scandal în Prelungirea Ghencea din București! Candidatul USR-PNL - Nicușor Dan la Primăria Capitalei a vrut să să facă un rezumat al mandatului Gabrielei Firea, edilul Bucureștiului, însă el a fost întrerupt de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu care nu l-a lăsat să vorbească. Cel din urmă s-a poziționat de la începutul conferinței la pupitru, alături de Nicușor Dan și a declarat că vrea să își prezinte punctul de vedere.

 • Alertă cu bombă, la Tribunal în categoria Social - economic vezi video

  Alertă cu bombă la Tribunalul București! Clădirea Tribunalului București a fost verificată de specialiștii pirotehniști după o amenințare cu bombă. 

 

4 Iunie 2020


 

3 Iunie 2020


 

2 Iunie 2020


 • Elevii din anii terminali s-au întors la școală în categoria Social - economic vezi video

  Elevii din anii terminali s-au întors la școală! Între 2 și 12 iunie se vor realiza numai activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale. În această perioadă, durata activităților petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de trei ore pentru elevii de liceu și de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu și trei ore pentru gimnaziu.

 

1 Iunie 2020


 • Centrul Vechi al Bucureștiului, din nou animat în categoria Social - economic vezi video

  Liberi la terase! Ziua de 1 iunie vine cu al doilea val de relaxări în România, după cel din 15 mai. Mult așteptata deschidere a teraselor este în prim-plan. Centrul Vechi al Bucureștiului a fost din nou animat încă de luni noaptea, după mai mult de două luni de restricții în care inclusiv în cursul zilei străzile au fost aproape pustii. Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de la 12 noaptea, întâmpinându-i pe oameni cu muzică bună și bucate alese.

 

31 Mai 2020


 • Cinci membri ai Guvernului, amendați în categoria Social - economic vezi video

  Cinci membri ai Guvernului au fost amendați după apariția în spațiul public a fotografiei de la petrecerea de ziua premierului. Astfel, premierul Ludovic Orban și ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, au fost sancționați cu câte...

 • Dezavantajele muncii de acasă în categoria Social - economic vezi video

  Munca de acasă nu este ușoară, pentru cei care au copii. Începând din 16 martie, momentul intrării în starea de urgență, mulți angajați din domeniul privat și de la stat și-au mutat biroul la domiciliu. Cum grădinițele...

 • 2 iunie, data limită pentru contestarea amenzilor din timpul pandemiei în categoria Social - economic vezi video

  Cine dorește să conteste amenda pentru nerespectarea restricțiilor impuse în perioada stării de urgență trebuie să se grăbească, deoarece 2 iunie este ultima zi în care mai poate să facă acest demers. Amenzile au fost...

 

30 Mai 2020


 

29 Mai 2020


 

28 Mai 2020


 

27 Mai 2020


 • Tensiuni din cauza Autostrăzii Lugoj-Deva în categoria Social - economic vezi video

  Ludovic Orban, revoltat din cauza situației Autostrăzii Lugoj-Deva! Premierul României a avut o reacție virulentă după ce ministrul Transporturilor, Lucian Bode, i-a prezentat, în timpul ședinței de Guvern, situația în care se află autostrada Lugoj-Deva.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2