Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

4 Noiembrie 2020


 

2 Noiembrie 2020


 • Restricții prelungite în categoria Social - economic

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 • Școala online, misiune grea în categoria Social - economic

  Școala online, misiune grea în vremea pandemiei, pentru elevi, părinți și profesori. În prezent, peste jumătate din școlile și grădinițele din România se află în scenariile roșu și galben. Un milion de copii fac școala exclusiv online, ceea ce înseamnă griji în plus și pentru părinți, avertizează Ramona Ioana Bruynseels, candidat PPUSL la Senat, dar și mamă a două fetițe.

 

1 Noiembrie 2020


 

31 Octombrie 2020


 

30 Octombrie 2020


 

28 Octombrie 2020


 • Fostul preot Cristian Pomohaci, condamnat pentru evaziune fiscală în categoria Social - economic

  Interpretul de muzică populară și religioasă și fost preot, Cristian Pomohaci, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la executarea a 90 de zile de muncă în folosul comunității, pentru evaziune fiscală.

 • Maestrul Nicolae Botgros, bolnav de COVID-19 în categoria Social - economic

  Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naționale de Muzică Populară “Lăutarii”, din Republica Moldova trece prin momente grele. Este infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut de fiul...

 • Pădurari cercetați pentru furt de lemne din pădure în categoria Social - economic

  Descinderi ale polițiștilor la mai multe adrese din Timiș și Arad într-un dosar de furt de lemn. Perchezițiile au vizat mai mulți pădurari din cadrul Ocolului Silvic Lugoj care au obținut ilegal material lemnos.

 • Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică în categoria Politic

  12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

 

27 Octombrie 2020


 

26 Octombrie 2020


 

25 Octombrie 2020


 • De Ziua Armatei Române în categoria Social - economic

  Ziua Armatei Române, sărbătorită în cadru restrâns, fără public, din cauza restricțiilor! Manifestațiile au avut loc în principalele garnizoane din țară, în statele în care România are acreditați atașați ai apărării, precum și în bazele militare din teatrele de operații unde sunt dislocați militarii români.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2