Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

16 Octombrie 2018


 • Topârceanu, adaptat în categoria Social - economic

  Modificările din manuale, criticate vehement de cadrele didactice din țară! 

 • Contrabandiști de țigări, prinși în categoria Social - economic

  Acțiune de amploare a polițiștilor din Buzău. Oamenii legii au facut 11 percheziții în județele Brăila, Ialomița și Buzău la persoane suspectate ca in perioada iunie octombrie ar fi produs țigări cu ajutorul unor instalații artizanale, iar ulterior le-ar fi comercializat. 

 

15 Octombrie 2018


 

14 Octombrie 2018


 • Peste 19.000 de alergători, la maratonul București în categoria Sport

  Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

 • Expoziție de excepție a pictorului Dragoș Iosif Zipfl, în București în categoria Social - economic

  Galeria de Artă Osiris din Capitală găzduiește o expoziție de pictură de excepție, semnată Dragoș Iosif Zipfl. Artistul prezintă lucrări cu peisaje, portrete și compoziții cu personaje.

 

13 Octombrie 2018


 • Energia, în interpretarea pictoriței Cătălina Codreanu în categoria Social - economic

  Cercul Militar Național găzduiește o expoziție de pictură de excepție, semnată Cătălina Codreanu. Artista a ales să prezinte toate elementele universale, iar după foc, apă, aer și pământ, anul acesta este rândul energiei. Cătălina Codreanu ne-a spus că lucrările definesc vibrația cosmică.

 • Exercițiu național de răspuns la producerea unui seism în categoria Social - economic

  Un exercițiu național intitulat "Seism 2018" a avut loc astăzi! Scenariul acestuia presupune că s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade pe scara Richter, care poate fi urmat de mai multe replici, anunță Ministerul Afacerilor Interne. Exercițiul vizează punerea în aplicare a Concepției naționale de răspuns post-seism.

 • Capră neagră împușcată de braconieri în categoria Social - economic

  Capră neagră împușcată de braconieri în Parâng! Doi cetățeni români și alți doi străini au fost prinși cu arme de vânătoare asupra lor, fără a deține autorizație! În momentul în care au fost descoperiți de către jandarmii din județul Hunedoara, aceștia aveau în autoturism o capră neagră împușcată. 

 

12 Octombrie 2018


 

11 Octombrie 2018


 

10 Octombrie 2018


 

9 Octombrie 2018


 • Incident la metrou în categoria Social - economic

  Momente de panică la metrou, în stația Aurel Vlaicu, în această dimineață!.O femeie a căzut pe șine, fiind lovită de un tren care circula în direcția Berceni.

 • Îmbunătățiri pentru Start-up Nation 2018 în categoria Social - economic

  Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România susține necesitatea implementării unor completări raportate la necesitățile reale ale Programului Start-Up Nation 2018. Reprezentanții Consiliului spun că activitățile de servicii trebuie să fie punctate mai bine decât cele din comerț, având în vedere valoarea adăugată adusă de acestea comparativ cu activitățile din comerț.

 • Proiect de lege privind parteneriatul civil în categoria Social - economic

  Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a anunțat că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil. El a făcut aceste precizări în contextul referendumului de revizuire a Constituției, demers care a eșuat în weekend. Victor Negrescu a spus că referendumul promovat de majoritatea cultelor religioase și a partidelor parlamentare “nu are câștigători și nu are pierzători”.

 

8 Octombrie 2018


 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 07 Dec. 2018

1 EUR = 4.6480 RON
-0.0076
1 USD = 4.0896 RON
-0.0195
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2