Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

19 Ianuarie 2020


 • Social-democrații, sfătuiți să nu se atace între ei în categoria Politic vezi video

  Marcel Ciolacu face instructaj cu colegii social-democrați din Dâmbovița! Prezent la conferința de alegeri a conducerii filialei județene PSD Dâmbovița, președintele interimar al partidului le-a cerut social-democraților să nu se atace între ei și să aibă un comportament pașnic unii față de ceilalți.

 

18 Ianuarie 2020


 • Noi reguli pentru trotinete în categoria Social - economic

  În ultimii 3 ani au fost înregistrate aproape 200 de accidente rutiere cu trotinete. O persoană a murit iar alte 37 au fost grav rănite, în aceste incidente. Din acest motiv se pregătesc noi reguli pentru trotinetele electrice! Un proiect de reglementare este supus dezbaterii și stabilește norme de conduită care vor fi obligatorii pentru toți conducătorii trotinetelor electrice. Anunțul a fost făcut de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

 • Marcel Ciolacu vrea Guvern de uniune națională în categoria Social - economic

  Președintele interimar al social-democraților vrea Guvern de uniune națională, până la sfârșitul anului! Marcel Ciolacu a declarat că dacă moțiunea de cenzură împotriva Executivului condus de Ludovic Orban va trece, va propune formarea unui Guvern de uniune națională, până în luna noiembrie, când ar avea loc, în mod normal, alegerile parlamentare.

 

17 Ianuarie 2020


 • Noi cărți de identitate în categoria Social - economic vezi video

  Schimbări importante, în ceea ce privește actele de identitate ale românilor! Din vara anului viitor, oamenii vor putea cere cărți de identitate electronice. Așa arată un regulament al Uniunii Europene.

 • ALDE susține în continuare alegerea primarilor în două tururi în categoria Politic vezi video

  Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că nu poate vota pentru moțiunea de cenzură, anunțată de PSD împotriva Guvernului Orban! ALDE nu poate vota deoarece partidul nu poate susține un demers care să împiedice revenirea la alegerea primarilor în două tururi. 

 

16 Ianuarie 2020


 

15 Ianuarie 2020


 

14 Ianuarie 2020


 

13 Ianuarie 2020


 

12 Ianuarie 2020


 

11 Ianuarie 2020


 

10 Ianuarie 2020


 • Concedieri la Ministerul Muncii în categoria Social - economic vezi video

  Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunță reducerea posturilor din instituția pe care o conduce. 101 de angajați vor fi concediați în acest an. De la 424 de posturi cât prevedea vechea organigramă, noua propunere prevede...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2