Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

29 Mai 2022


 • Furtuni și consecințe în categoria Social - economic vezi video

  Furtuna a făcut prăpăd, noaptea trecută, în Capitală! 47 de copaci au fost doborâți la pământ și 30 de mașini au fost avariate, potrivit bilanțului final transmis de reprezentanții ISU București-Ilfov. Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declarat că Sectorul 6 a fost cel mai afectat. 

 

28 Mai 2022


 • Concursul tinerilor muzicieni în categoria Social - economic vezi video

  Concurs muzical, organizat de Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște! Ajunsă la cea de-a 25-a ediție, competiția W. A. Mozart este un proiect ce îi ajută pe elevi să își demonstreze talentul artistic.

 • 40 de ani de educație în categoria Social - economic vezi video

  Zi plină de emoții la Școala Gimnazială nr. 59, din Sectorul 6 al Capitalei! Unitatea de învățământ celebrează 40 de ani de activitate în slujba educației și de dăruire față de elevi. Pentru a marca această zi importantă, alături de actualele cadre didactice au fost prezenți și foștii dascăli care au predat în unitatea de învățământ. Pe parcursul celor 40 de ani de activitate, din 1982, 511 angajați au trecut pragul unității, reprezentând personal didactic, nedidactic și auxiliar.

 • Lege contra risipei alimentare în categoria Social - economic vezi video

  Cinci milioane de tone de alimente sunt aruncate, anual în țara noastră, în timp ce peste 150.000 de copii merg în fiecare seară flămânzi la culcare! Cu aceste argument vine inițiatorul Legii privind diminuarea risipei alimentare, deputatul Florin-Alexandru Alexe, care, în prezent, dorește reformarea cadrului legislativ. El afirmă că legea inițială, adoptată în legislatura 2012-2016, a reprezentat primul pas către asumarea luptei împotriva risipei alimentare de către societatea românească. Acum însă, este nevoie de o nouă lege, capabilă să răspundă provocărilor prezentului.

 

26 Mai 2022


 • Premii mărite pentru olimpici în categoria Social - economic vezi video

  Premii mai mari pentru olimpici! Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că Guvernul a adoptat patru măsuri privind recunoașterea și susținerea performanței elevilor români.

 

25 Mai 2022


 • Validatoare smart în categoria Social - economic vezi video

  Toate autobuzele, tramvaiele și troleibuzele din Capitală urmează să fie dotate cu validatoare smart! Potrivit unui comunicat al Societății de Transport București, procesul de montare a noilor validatoare, care a început de astăzi, vizează 700 de vehicule.

 • Se deschide Parcul Politehnicii în categoria Social - economic vezi video

  Parcul Politehnicii din Sectorul 6 al Capitalei se deschide din data de 2 iunie, după aproape doi ani. Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 și Mihnea Costoiu, rectorul Universității Politehnica au semnat un protocol în baza căruia se redă cetățenilor o adevărată oază de verdeață.

 • Nemulțumirile dascălilor în categoria Social - economic vezi video

  Nou protest al dascălilor! Profesorii au mers în fața Guvernului pentru a atrage atenția asupra obligativității soluționării problemelor salariale cu care se confruntă de foarte mult timp.

 

23 Mai 2022


 • 70 de ani de la deportare în categoria Social - economic vezi video

  Românii victime ale oprimării comuniste, deportați în Câmpia Bărăganului, în 1951 și 1952, au fost comemorați la Câmpani, în județul Bihor. Supraviețuitorii și urmașii deportaților, împreună...

 • Consecințele cruzimii în categoria Social - economic vezi video

  Cruzime fără margini, a unui localnic din județul Neamț! Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Alexandru cel Bun, a fost reținut de polițiștii care care s-au autosesizat, în urma...

 

22 Mai 2022


 • Litoralul pentru toți în categoria Social - economic vezi video

  A început programul "Litoralul pentru Toți"! Federația Patronatelor din Turismul Românesc a anunțat că începând de astăzi și până pe 19 iunie, turiștii pot petrece un sejur pe litoralul românesc la prețuri mai reduse, specifice perioadei de extra-sezon.

 

21 Mai 2022


 • Seri culturale în pridvorul bisericii în categoria Social - economic vezi video

  După o pauză de doi ani ca urmare a restricțiilor sanitare, Parohia Brâncuși din sectorul 6 al Capitalei reia tradiția serilor culturale. Reprezentațiile se desfășoară atât în interiorul bisericii cât și pe esplanada lăcașului de cult. Vineri, în prima seară a acestui important eveniment cultural au urcat pe scenă Corul Evia, care a interpretat piese atât din zona eclezială, cât și din sfera folclorului românesc.

 

20 Mai 2022


 • Ambarcațiuni cu nereguli în categoria Social - economic vezi video

  Nereguli grave, descoperite de inspectorii Protecției Consumatorului la unul dintre bacurile care asigură legătura între județele Galați și Tulcea! 

 • Sprijin pentru persoanele cu dizabilități în categoria Social - economic vezi video

  Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunțat o premieră la Bursa Locurilor de Muncă. Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități a organizat standuri la care prezintă proiectul pentru achiziționarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilități care vor să se angajeze.

 

19 Mai 2022


 • Black Sea Defense and Aerospace 2022 în categoria Social - economic vezi video

  Cel mai mare eveniment de apărare din regiunea Mării Negre, în desfășurare, la Romaero Băneasa! Peste 380 de companii din industria mondială de apărare, aeronautică și securitate...

 • Curierii, raport la Fisc în categoria Social - economic vezi video

  Firmele de curierat vor avea obligația de a transmite, către ANAF, datele persoanelor fizice și juridice care au plătit ramburs produsele comandate online. Așa prevede o ordonanță adoptată...

 • Falsuri la ferma de păsări în categoria Social - economic vezi video

  Percheziții de amploare, într-un dosar care vizează nereguli la o crescătorie de păsări din județul Giurgiu! Autoritățile bănuiesc că la ferma respectivă au fost eliberate certificate de sănătate false...

 

18 Mai 2022


 • Falsificatorii de pașapoarte, condamnați în categoria Social - economic vezi video

  Condamnări la închisoare, în cazul afacerii necurate cu pașapoarte false pentru migranții africani! Fostul șef al Direcției de Pașapoarte Dâmbovița, Șerban Dumitru, a fost condamnat de instanța...

 • După scandal, crimă în categoria Social - economic vezi video

  Anchetă pentru omor, în județul Argeș, după ce un bărbat, în vârstă de 30 de ani, dat dispărut, a fost găsit mort. Polițiștii au reținut, deja, un suspect în acest caz. Este vorba de unul...

 • Noutăți din Educație în categoria Social - economic vezi video

  Subiectele la examenul de bacalaureat și la Evaluarea Națională vor fi adaptate situației create de criza sanitară. Cel puțin așa a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, care a precizat...

 

17 Mai 2022


 • Șofer fără permis în categoria Social - economic vezi video

  Urmărire ca în filme, pe străzile din Cluj-Napoca! Un șofer, în vârstă de 22 de ani, a fost urmărit de polițiștii, pentru că nu a oprit la semnalele acestora. Cursa prin oraș s-a încheiat în momentul în care autoturismul a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un șanț.

 • Tensiunea arterială, măsurată gratuit în categoria Social - economic vezi video

  Elevii Școlii Postliceale Atlas au măsurat gratuit tensiunea arterială persoanelor care au vizitat parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 al Capitalei, de Ziua Mondială de Luptă împotriva Hipertensiunii.

 

16 Mai 2022


 • Controale ample ANAF în categoria Social - economic vezi video

  ANAF anunță că în următoarele zile vor începe controale ample în toate domeniile cu risc ridicat de evaziune!

 • Mărirea impozitelor, în vizor în categoria Social - economic vezi video

  Criza economică din prezent este o furtună aproape perfectă, avertizează vicepreședintele USR, Claudiu Năsui. Fostul ministru al Economiei crede că Guvernul va mări taxele și impozitele, măsură care va afecta în mod direct buzunarele românilor. Deși unii experți au atras atenția că majorarea unor impozite nu mai poate fi exclusă, reprezentantul USR consideră că acest lucru mai mult ar dăuna. 

 

15 Mai 2022


 • Accident mortal, aproape de Ineu în categoria Social - economic vezi video

  Accident mortal, sâmbătă-seară, pe drumul dintre Dealul Viilor și Ineu, în județul Arad! Un bărbat, în vârstă de 74 de ani, și-a pierdut viața, după ce mașina sa a părăsit partea...

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2