Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

12 Ianuarie 2020


 

11 Ianuarie 2020


 

10 Ianuarie 2020


 

9 Ianuarie 2020


  • Când ieșim la pensie? în categoria Social - economic vezi video

    Continuă controversa în privința prelungirii vârstei de pensionare! După ce ieri vicepremierul Raluca Turcan a declarat într-o conferință de presă, că Executivul nu exclude să introducă posibilitatea creșterii opționale a vârstei de pensionare la 70 de ani, astăzi, într-o discuție telefonică cu un reporter al televiziunii noastre a precizat că „nu s-a pus nicio secundă problema obligativității”, și că însemna doar crearea unui cadru legal pentru cei care vor să muncească mai mult. 

 

8 Ianuarie 2020


 

7 Ianuarie 2020


 

6 Ianuarie 2020


 

5 Ianuarie 2020


  • Stâna de Vale: pârtiile de schi, săniuș și tubing, asaltate de turiști în categoria Social - economic vezi video

    Start la schi, la Stâna de Vale! Sute de turiști din toate zonele țării, dar și de peste hotare, au ales să-și petreacă ultimele zile libere din vacanța prilejuită de sărbători în renumita stațiune montană din Munții Apuseni. Peisajele desprinse parcă dintr-un basm, calitatea înaltă a serviciilor și varietatea sporturilor care se pot practica aici, sunt doar câteva dintre motivele pentru care mii de persoane aleg, anual, să-și petreacă vacanțele la Stâna de Vale.

 

4 Ianuarie 2020


 

3 Ianuarie 2020


  • Depresia, de sărbători în categoria Social - economic vezi video

    În mini-vacanța de iarnă depresia se accentuează mai mult în rândul oamenilor! Pentru cele mai multe dintre persoane, Sărbatorile de Iarnă înseamnă petrecerea unor momente plăcute împreuna cu prietenii sau familia.

 

2 Ianuarie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2