Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

27 August 2020


 

26 August 2020


 

25 August 2020


 

24 August 2020


 • Lora a susținut un recital de neuitat în categoria Social - economic

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Soluții pentru dascăli în categoria Social - economic

  Mai sunt doar trei săptămâni până vor începe școlile iar scenariile sunt discutate încă de autorități, pentru ca elevii și profesorii să fie în siguranță. Învățământul online rămâne o opțiune, așa că aproape 8000 de profesori din România și Republica Moldova s-au înscris la o nouă serie de webinarii pentru a învăța cum se predă online.

 

23 August 2020


 

22 August 2020


 

21 August 2020


 

20 August 2020


 • Angajații HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului în categoria Social - economic

  Angajații din HoReCa cer redeschiderea restaurantelor înainte de venirea frigului, în condițiile în care se vor vedea nevoiți să închidă și terasele. În semn de nemulțumire și îngrijorare pentru situația în care se află, angajații au preluat ultima comandă, ieri, la ora 17:00 și au protestat timp de o oră, pașnic, respectând regulile de distanțare fizică.

 • Românilor li se recomandă să amâne călătoriile în categoria Social - economic

  Ministerul Afacerilor Externe le cere românilor să plece în străinătate doar dacă deplasările sunt esențiale.Recomandarea este făcută ținând cont de contextul evoluției pandemiei de COVID-19 la nivel global, precum și al măsurilor adoptate de autoritățile române pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS-Cov-2. 

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 în categoria Social - economic

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2