Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

19 August 2020


 

18 August 2020


 

17 August 2020


 

16 August 2020


 • Propunerile lui Tudor-Tim Ionescu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 în categoria Social - economic

  Sănătate, siguranță și curățenie. Sunt câteva dintre propunerile lui Tudor-Tim Ionescu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 6, pentru locuitorii acestei zone, cu foarte mult potențial, așa cum o definește chiar el. L-am întâlnit pe Tudor în fața Spitalului Colțea, un loc emblematic al Bucureștiului și foarte important pentru el. Explicația?

 • Obiective în Bihor în categoria Politic

  Este nevoie de transparență în Administrația Publică! Ne-o spune candidatul USR-PLUS la Primăria Municipiului Beiuș, Sorin Briscan. Dezvoltarea infrastructurii, atragerea de noi investitori, dar și un trai mai bun pentru cetățeni sunt câteva dintre obiectivele lui pentru următorii patru ani.

 • Tiroliană, tubing, bob alpin și bungee jumping, pentru turiști în categoria Social - economic

  Stâna de Vale a fost la mare căutare și în acest weekend! Mulți oameni au ales să își petreacă timpul liber în natură, în frumoasa stațiune din Munții Apuseni.

 

15 August 2020


 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor în categoria Social - economic

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale în categoria Social - economic

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 

14 August 2020


 

13 August 2020


 

12 August 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2