Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

19 Septembrie 2020


 

18 Septembrie 2020


 

17 Septembrie 2020


 

16 Septembrie 2020


 

15 Septembrie 2020


 • Un nou show, din 20 septembrie, ora 13:00 în categoria Social - economic vezi video

  Show-ul momentului, la start! Toamna aceasta nu putea să treacă fără ca televiziunea voastră preferată să nu aducă surprize dintre cele mai spectaculoase! Așadar, Național TV se pregătește intens pentru gala celui mai nou spectacol de televiziune, Start Show România, care va debuta duminică, 20 septembrie, de la ora 13:00! 

 • Metroul din Drumul Taberei, inaugurat cu fast în categoria Social - economic vezi video

  Avem metrou în Drumul Taberei! Un eveniment ce ar putea fi catalogat drept unul "istoric" pentru infrastructura din București după multe amânări și promisiuni.

 

14 Septembrie 2020


 

13 Septembrie 2020


 • Ilie Dobre și noua sa operă de colecție în categoria Social - economic vezi video

  Și-a dedicat viața marilor lui pasiuni: radioul, sportul și scrisul. Este vorba de Ilie Dobre, comentator sportiv de radio, jurnalist și scriitor, un nume răsunător în România, omul care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy și care, în 2014, a primit premiul „Omul Anului” în media, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

 • Au început pregătirile pentru noul spectacol de televiziune, „START SHOW ROMÂNIA” în categoria Social - economic vezi video

  Spectacolul de televiziune "Opriți Timpul" a ajuns la final! Astăzi, telespectatorii au putut urmări ultima ediție best of a emisiunii, care a inclus cele mai bune momente ale edițiilor prezentate de îndrăgiții artiști Corina Chiriac și Adrian Enache în primăvara acestui an. Spectacolul continuă însă, la Național TV.

 

12 Septembrie 2020


 

11 Septembrie 2020


 • Nereguli grave, în școlile din Capitală, înaintea începerii cursurilor în categoria Social - economic vezi video

  Nereguli grave descoperite de inspectorii ISU în școlile din Capitală, cu doar câteva zile înainte de începerea cursurilor! Ofițerii Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au efectuat, în ultima săptămână, mai multe controale la unitățile de învățământ din Municipiul București și din județul Ilfov.

 • Un motan a supraviețuit două luni fără apă și mâncare în categoria Social - economic vezi video

  O întâmplare trăită de motanul Monty demonstrează cu vârf și îndesat că expresia „pisica are 9 vieți” este total adevărată. Nu se știe cum, dar motănelul tigrat s-a strecurat într-un container din Cornwall, Marea Britanie, la începutul lunii iulie. El a rămas blocat ulterior, fără apă și mâncare, până zilele acestea.

 

10 Septembrie 2020


 

9 Septembrie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2