Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

19 Ianuarie 2021


 

18 Ianuarie 2021


 

17 Ianuarie 2021


 • Vacanță de poveste, pe pârtie la Stâna de Vale în categoria Social - economic

  Zăpadă, aventură și multă distracție, la Stâna de Vale, în județul Bihor! Turiști de pretutindeni au luat cu asalt, weekend-ul acesta, frumoasa stațiune din Munții Apuseni. Vremea bună ține și ea cu cei prezenți la munte, în aceste zile, iar zăpada este numai bună pentru practicarea sporturilor de iarnă. Pârtiile de săniuș, schi sau tubing sunt doar câteva dintre principalele atracții ale Parcului de Aventură Happy Land.

 

16 Ianuarie 2021


 

15 Ianuarie 2021


 • Rămas bun, Bogdan Stanoevici! în categoria Social - economic

  Flori, lumânări și multe amintiri! Trupul neînsuflețit al actorului și omului politic Bogdan Stanoevici a fost depus la capela cimitirului Bellu, unde cei care l-au iubit și apreciat i-au putut aduce un omagiu.

 • Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc în categoria Social - economic

  Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

 

14 Ianuarie 2021


 

13 Ianuarie 2021


 • Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională în categoria Social - economic

  Legea care prevede majorarea pensiilor cu 40% este constituțională! Judecătorii Curții Constituționale a României au respins obiecția de neconstituționalitate a Legii pentru aprobarea rectificării bugetului de stat și a bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2020, care prevăd, printre altele, majorarea cu 40% a punctului de pensie. 

 

12 Ianuarie 2021


 

11 Ianuarie 2021


 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19 în categoria Social - economic

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 

10 Ianuarie 2021


 

9 Ianuarie 2021


 • „Start Show România”, duminică, la Național TV în categoria Social - economic

  „Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune revine în casele dumneavoastră, pentru a vă face duminica mai frumoasă. O ediție în care gazdele emisiunii, Adrian Enache...

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor în categoria Social - economic

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 

8 Ianuarie 2021


 

7 Ianuarie 2021


 

6 Ianuarie 2021


 

5 Ianuarie 2021


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2