Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

17 Noiembrie 2020


 • Fără luminițe în Sectorul 6 în categoria Social - economic

  Un alt fel de Crăciun! În acest an nu vor fi montate luminițe de Crăciun în Sectorul 6! Așa susține primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu. Acesta spune că e timpul prea scurt ca să facă o achiziție și că preferă să dea banii pe altceva mai important.

 

16 Noiembrie 2020


 

15 Noiembrie 2020


 

14 Noiembrie 2020


 • 14 noiembrie, Ziua Mondială a Diabetului în categoria Social - economic

  Este Ziua Mondială a Diabetului, o boală considerată drept una dintre cele mai mari probleme de sănătate publică ale secolului XXI, marcată anul acesta sub genericul "Asistentul medical și diabetul". Astfel, este...

 • Start Show România, o nouă ediție în categoria Social - economic

  O nouă ediție a spectacolului de televiziune Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, au pregătit surprize care de care mai atractive.

 • „Z-Friday”, oferta M.A.I. pentru interlopi în categoria Social - economic

  Și polițiștii au umor! Dovadă este "Z-Friday", oferta specială a Ministerul Afacerilor Interne cu ocazia Black Friday. Într-un mesaj postat pe pagina de facebook a instituției, M.A.I. anunță, în glumă, dar cu subînteles, superoferta...

 

13 Noiembrie 2020


 

10 Noiembrie 2020


 

9 Noiembrie 2020


 

8 Noiembrie 2020


 • Petiție privind susținerea organizării competițiilor școlare în categoria Social - economic

  Decizia de a anula toate olimpiadele și concursurile în actualul an școlar a stârnit revolte în rândul tinerilor! Într-un interviu acordat jurnalistei Veronica Bursașiu și publicat ulterior pe platforma Bihon, Tamio Vesa Nakajima, un tânăr născut în Municipiul Beiuș, se opune radical deciziei desființării olimpiadelor.

 

7 Noiembrie 2020


 

5 Noiembrie 2020


 

4 Noiembrie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2