Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

30 Octombrie 2018


 

29 Octombrie 2018


 

28 Octombrie 2018


 • Cutremur de 5,8 în România în categoria Social - economic

  România s-a cutremurat, duminică! Un seism cu magnitudine 5,8 a avut loc în zona Vrancea și a fost resimțit și în București. Cutremurul s-a produs a ora locală 3:38, la o adâncime de 150 de kilometri, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

 • Bijuterii pe aeroport în categoria Social - economic

  Aproximativ 3 kilograme de bijuterii au fost descoperite pe aeroport!

 • Parada tramvaielor de epocă în categoria Social - economic

  Parada tramvaielor de epocă, în Capitală! Evenimentul este organizat în fiecare an cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureștiului. 

 

27 Octombrie 2018


 

26 Octombrie 2018


 

25 Octombrie 2018


 • Vânt și ninsoare, în mai multe zone din țară în categoria Social - economic

  Pompierii au intervenit în zeci de situații de urgență din cauza fenomenelor meteorologice! Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, pompierii militari au avut peste 60 de intervenții, pentru degajarea copacilor căzuți din cauza vântului puternic atât pe carosabil, cât și pe autoturisme sau clădiri.

 • Vâlcov, atac la Corina Crețu în categoria Politic

  Darius Vâlcov, critici la adresa Comisiei Europene și a comisarului Corina Crețu! După ce Corina Crețu a reproșat Guvernului că preferă proiecte în parteneriat public-privat, în loc să acceseze fondurile europene, Vâlcov a explicat, într-o postare pe Facebook, de ce se întâmplă acest lucru.

 • Transportatorii cer demisia ministrului Lucian Șova în categoria Social - economic

  Transportatorii cer demisia ministrului transporturilor Lucian Șova. Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România a anunțat că nu a dat curs joi dimineață invitației la ministerul Transporturilor pentru că ei consideră dialogul unul tardiv.

 

24 Octombrie 2018


 • Salariul minim nu va crește de la 1 noiembrie în categoria Social - economic

  Salariul minim nu va crește de la 1 noiembrie! Declarația aparține premierului Viorica Dăncilă, care a precizat că Executivul va stabili când va fi oportună această creștere, 1 decembrie sau 1 ianuarie. 

 • Focar de meningită, la Suceava în categoria Social - economic

  Alertă medicală în Suceava. Cea mai mare gradiniță din oraș a fost închisă. 400 de copii au fost trimiși acasă, iar medicii vorbesc despre un focar de meningită. Patru copii au avut nevoie de spitalizare, trei preșcolari și o fetiță de vârstă școlară.

 • Legea privind combaterea spălării banilor, adoptată cu scandal în categoria Social - economic

  Activitate intensă astăzi în Parlament! Legea privind combaterea spălării banilor a fost adoptată cu scandal de Camera Deputaților. Inițial, legea a fost respinsă. Ulterior, votul a fost reluat, iar legea a trecut cu 170 de voturi "pentru", 70 "împotrivă" și o abținere.

 

23 Octombrie 2018


 • Procesul Colectiv a fost reluat în categoria Social - economic

  Procesul Colectiv s-a reluat cu un nou judecător și un lung șir de cereri din partea inculpaților. Cei trei patroni ai clubului Colectiv, judecați pentru ucidere din culpă, au dat declarații în fața fostului judecător. 

 • Bebeluș plimbat lângă o mașină în mers într-un cărucior împins de șofer în categoria Social - economic

  Bebeluș pus în pericol! Un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgu Jiu, aflat la volanul unui autoturism, a împins căruciorul în care se afla un bebeluș de numai câteva luni, în timp ce mașina se deplasa cu viteză redusă.

 • Iohannis: Aderarea la spațiul Schengen, un obiectiv important în categoria Politic

  Aderarea la spațiul Schengen reprezintă un obiectiv important pentru România! Afirmația a fost făcută de președintele Klaus Iohannis, la Strasbourg. Prezent în plenul Parlamentului European, unde a participat la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, șeful statului român a precizat că UE trebuie să rămână un spațiu de liberă circulație, unde tinerii să poată călători și studia. 

 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 14 Dec. 2018

1 EUR = 4.6540 RON
0.0055
1 USD = 4.1197 RON
0.0336
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2