Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

12 Iunie 2020


 

11 Iunie 2020


 

10 Iunie 2020


 • Ambulanțierii au protestat pentru că nu primesc stimulent de risc în categoria Social - economic vezi video

  Proteste ale angajaților de la Ambulanță în mai multe orașe din România! Timp de două ore, în intervalul 10.00 – 12.00, angajații serviciilor de ambulanță au protestat pentru că, deși lucrează la acest serviciu de intervenție și se află în linia întâi în lupta împotriva COVID-19, legislația nu prevede ca ei să primească stimulent de risc. 

 

9 Iunie 2020


 

8 Iunie 2020


 

7 Iunie 2020


 

6 Iunie 2020


 • Criza educației în categoria Social - economic vezi video

  UNICEF avertizează că accesul inegal la învățământul de la distanță adâncește criza educației! Reprezentanții organizației susțin că 1,2 miliarde de elevi sunt în continuare afectați de închiderea școlilor din cauza pandemiei de COVID-19.

 

5 Iunie 2020


 • Contre între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu în categoria Social - economic vezi video

  Conferință cu scandal în Prelungirea Ghencea din București! Candidatul USR-PNL - Nicușor Dan la Primăria Capitalei a vrut să să facă un rezumat al mandatului Gabrielei Firea, edilul Bucureștiului, însă el a fost întrerupt de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu care nu l-a lăsat să vorbească. Cel din urmă s-a poziționat de la începutul conferinței la pupitru, alături de Nicușor Dan și a declarat că vrea să își prezinte punctul de vedere.

 • Alertă cu bombă, la Tribunal în categoria Social - economic vezi video

  Alertă cu bombă la Tribunalul București! Clădirea Tribunalului București a fost verificată de specialiștii pirotehniști după o amenințare cu bombă. 

 

4 Iunie 2020


 

3 Iunie 2020


 

2 Iunie 2020


 • Elevii din anii terminali s-au întors la școală în categoria Social - economic vezi video

  Elevii din anii terminali s-au întors la școală! Între 2 și 12 iunie se vor realiza numai activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale. În această perioadă, durata activităților petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de trei ore pentru elevii de liceu și de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu și trei ore pentru gimnaziu.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2