Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

28 Aprilie 2019


 • Speranță pentru viața veșnică, prin sacrificiul Mântuitorului în categoria Social - economic

  Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștilor este ziua în care răul și viclenia sunt lăsate deoparte, iar oamenii îmbracă haina adevărului și a bucuriei. Cea mai veche sărbătoare a creștinătății a adus omenirii speranța mântuirii și a vieții veșnice, prin sacrificiul lui Iisus Hristos. Credincioși din toată țara au mers la biserică pentru a lua lumină. În Bucovina, la mănăstirea Humor, oamenii au așteptat cu emoție momentul Învierii.

 

27 Aprilie 2019


 

26 Aprilie 2019


 • Tradiții la Mănăstirea Șag în categoria Social - economic

  O mie de ouă, vopsite cu foi de ceapă roșie la Mănăstirea Șag! Tradiția vopsirii celor aproximativ o mie de ouă este una veche de cel puțin 70 de ani la Mănăstirea Timișeni-Șag, aflată la aproximativ 15 kilometri de Timișoara. 

 • Sinucidere în rândul procurorilor în categoria Social - economic

  Tragedie în Vinerea Mare! Fostul purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a murit, astăzi, după ce s-a aruncat în gol, chiar de la fereastra clădirii în care lucra. 

 

25 Aprilie 2019


 • Numărul de aditivi din vopseaua de ouă a crescut cu 58% în ultimii patru ani în categoria Social - economic

  Atenție la vopseaua de ouă! Conține tot mai mulți aditivi și coloranți artificiali. Un studiu realizat de asociația InfoCons în perioada 2015- 2019 pe 59 de mărci de vopsea de ouă relevă că numărul de aditivi din vopseaua de ouă a crescut cu 58% în ultimii patru ani. Studiul mai arată că vopseaua nu mai este atât de eficientă. Cu alte cuvinte, se colorează ouă mai puține cu mai multă vopsea.

 • Marius Țeicu a lansat trei albume în categoria Social - economic

  Eveniment în muzica românească! Celebrul compozitor și interpret Marius Țeicu a lansat trei albume. Două dintre ele, intitulate "Să ne reamintim" și "Trăiesc" conțin melodii compuse de Marius Țeicu și interpretate de Angela Similea. Al treilea album, "Refrene de aur", volumele 1 și 2, cuprinde melodii compuse de Marius Țeicu și interpretate de cântăreți români îndrăgiți: Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Marina Voica, Gabriel Dorobanțu, Adrian Daminescu, Loredana Groza, Monica Anghel, Oana Sârbu, Aurelian Andreescu, Paula Seling, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabiță, Aurelian Temișan și, nu în ultimul rând, Marius Țeicu.

 • Întrebările pentru referendumul pe Justiție, anunțate în categoria Politic

  Întrebările pentru referendumul pe Justiție au fost anunțate! Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat că președintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendumul din 26 mai.

 

24 Aprilie 2019


 

23 Aprilie 2019


 • Modificări în sistemul de învățământ în categoria Social - economic

  Ministerul Educației operează noi modificări în sistemul de învățământ! Începând cu anul școlar 2019-2020, vor fi cu 29.400 mai puține locuri pentru învățământul preuniversitar cu frecvență la zi, față de câte sunt în prezent, potrivit...

 • Scumpirea cărnii la poarta fermei, nejustificată în categoria Social - economic

  Fermierii, contraziși de Ministerul Agriculturii! Potrivit unui comunicat transmis de ministerul condus de Petre Daea, scumpirea cărnii de pasăre și porc nu este justificată de situația din piață.

 • Suspiciune de meningită, în cazul unei adolescente din Vaslui în categoria Social - economic

  O adolescentă în vârstă de 15 ani din Vaslui a ajuns în stare gravă la un spital din județul Iași cu suspiciuni de meningită! Inițial, fata fost internată la Spitalul Județean din Vaslui, iar în urma analizelor, s-a evidențiat o infecție.

 • Militar găsit mort, în Unitatea Băbana în categoria Social - economic

  Descoperire șocantă! Un militar în vârstă de 33 de ani a fost găsit mort în timpul serviciului, în Unitatea Militară din Băbana, județul Argeș. Acesta a murit în timp ce își efectua serviciul de pază. Colegii militarului au făcut...

 • Situația Pilonului II de pensii, neclară în categoria Social - economic

  Guvernul este dator să clarifice situația pensiilor private obligatorii! Asociația Participanților în Fonduri de Pensii cere Executivului lămuriri în privința viitorului pilonului II de pensii. Reprezentanții asociației spun că sunt...

 

22 Aprilie 2019


 

21 Aprilie 2019


 

20 Aprilie 2019


 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2