Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

9 Aprilie 2020


 

8 Aprilie 2020


 

7 Aprilie 2020


 

6 Aprilie 2020


 

5 Aprilie 2020


 

4 Aprilie 2020


 

3 Aprilie 2020


 • Dezastrul de la Suceava s-ar putea repeta la Arad în categoria Social - economic

  România are trei focare de COVID-19: Suceava, Arad și Deva! Anunțul a fost făcut de către ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Oficialul spune ca 75 la sută din cazurile de infectare sunt persoane cu vârste între 40 și 79 de ani, iar personalul medical reprezintă un procent de 16,2 la sută din cazurile de contaminare.

 

2 Aprilie 2020


 • Mobilizare în Spania în categoria Social - economic

  Spania, grav afectată de criza provocată de coronavirus, face apel la solidaritate! Într-o scrisoare adresată redacției noastre, Excelența Sa, Ambasadorul Regatului Spaniei la Bucuresti, Manuel Larrotcha Parada, subliniază necesitatea adoptării de măsuri sanitare.

 

1 Aprilie 2020


 • 78.000 de amenzi aplicate până acum, pentru nerespectarea restricțiilor în categoria Social - economic vezi video

  Klaus Iohannis, noi declarații la Palatul Cotroceni! Șeful statului a participat la ședința de evaluare și prezentare a măsurilor luate de autorități pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, cu premierul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, și secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Bogdan Despescu.

 

31 Martie 2020


 

30 Martie 2020


 • Trotuarele, spațiile verzi și scările de bloc, dezinfectate în categoria Social - economic vezi video

  Organizația Mondială a Sănătății a recomandat folosirea detergenților convenționali pentru curățarea drumurilor, cu evitarea producerii de praf și aerosoli. În București a început dezinfectarea străzilor, a spațiilor verzi și a scărilor de bloc. Am mers în sectorul 6 să vedem ce măsuri au fost luate, în contextul pandemiei de COVID-19.

 

29 Martie 2020


 • Mai mulți români au ieșit și în aceste zile la grătar în categoria Social - economic vezi video

  În plină pandemie, românii nu renunță în totalitate la obiceiurile lor! Creșterea alarmantă a numărului de pacienți infectați duce țara noastră din ce în ce mai aproape de Scenariul 4 prevăzut de autorități, însă există situații în care teribilismul și inconștiența unor români pot avea repercusiuni grave.

 

28 Martie 2020


 • Ora pământului 2020 în categoria Social - economic vezi video

  România stinge lumina în această seară, timp de o oră! Ora Pământului, cel mai mare eveniment dedicat mediului din toate timpurile, este organizat în fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie. Oameni din peste 180 de țări și teritorii, inclusiv din România, vor stinge simbolic lumina sâmbătă, de la 20.30, timp de o oră. Potrvit organizatorilor, pentru prima dată în istoria mișcării, totul se va desfășura online.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" în categoria Social - economic vezi video

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 

26 Martie 2020


 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" în categoria Social - economic vezi video

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 

25 Martie 2020


 • Noi măsuri restrictive în categoria Social - economic vezi video

  Noi explicații în legătură cu restricțiile impuse de autorități, prin intermediul ordonanței militare! Premierul Ludovic Orban a susținut o declarație de presă, după ieșirea din perioada de auto-izolare, în care a explicat ce presupun noile măsuri anunțate anterior de șeful statului, Klaus Iohannis.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2