Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

28 Ianuarie 2019


 • Un nou câine de avalanșă în categoria Social - economic

  Departamentul Salvamont Prahova a achiziționat primul câine de avalanșă! Micuțul patruped are doar câteva luni și aparține rasei Border Collie. Sub atenta îndrumare a coordonatorului său, Sergiu Frusinoiu, viitorul câine salvator va trebui să parcurgă mai multe stagii de pregătire pentru unități canine de avalanșă. 

 • Protestul STB, fără succes în categoria Social - economic vezi video

  Protestul transportatorilor din Capitala a eșuat! La actiunea anuntata pentru astazi de sindicalistii din Societatea de Transport București nu s-a prezentat nimeni, cu excepția liderilor de sindicate. În baza protestului care ar fi trebuit să aiba loc în această zi, angajații cereau plata indemnizațiilor de concediu, salarii corecte pentru munca prestată, grile de salarizare corespunzătoare tuturor categoriilor de personal, dar aveau și revendicări care țin de protecția muncii.

 • Darius Vâlcov își primește salariul în mână în categoria Social - economic vezi video

  Consilierul premierului Viorica Dăncilă nu are încredere în bănci! Prezent într-o emisiune televizată, Darius Vâlcov a afirmat că nu are carduri și nici conturi deschise la bănci.

 

27 Ianuarie 2019


 

26 Ianuarie 2019


 

25 Ianuarie 2019


 • Muzeul ”Grigore Antipa”, reinventat în categoria Social - economic vezi video

  COSMINA STOIAN, reporter ”Muzeul Antipa, primenit cu un nou logo și un nou site. Acestea fac parte dintr-un proiect mai amplu, care presupune și alegerea unui slogan al muzeului. Este un aspect inedit în proiect, deoarece vizitatoriia...

 • Procedura de înregistrare în scopuri de TVA, simplificată de A.N.A.F. în categoria Social - economic vezi video

  A.N.A.F. simplifică semnificativ procedura de înregistrare în scopuri de TVA. Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Mihaela Triculescu, a adoptat deja ordinul care prevede simplificarea procedurii. Potrivit actului...

 • Jandarmeria Montană, sub tirul Salvamont în categoria Social - economic vezi video

  Dispută între Salvamont România și Jandareria Montană! Salvamontiștii îi acuză pe jandarmi că își atribuie și promovează în presă acțiuni de salvare realizate de către salvamontiști. Într-un comunicat postat pe pagina Salvamont...

 • Vreme rea, în aproape toată țara în categoria Social - economic

  Nu scăpăm de vremea rea! Este cod galben de ninsori în 26 de județe și în București, până sâmbătă după-amiaza, respectiv o informare de vânt, ploi și polei în restul țării, până duminică dimineața, la ora 6.00. Potrivit A.N.M., în sud...

 • Insulta și calomnia ar putea redeveni fapte penale în categoria Social - economic vezi video

  Doi lideri ai Partidului Social Democrat vor ca insulta și calomnierea unui om politic să redevină fapte penale, iar cei care jignesc un politician să ajungă în spatele gratiilor. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, și deputatul...

 

24 Ianuarie 2019


 • Școli închise, din cauza gripei în categoria Social - economic vezi video

  Școlile vor fi închise mâine în toată țara, din cauza gripei. Decizia a fost luată de Ministerul Sănătății și de cel al Educației. Astfel, copiii vor putea evita expunerea în colectivități, timp de 4 zile, de joi până duminică. 

 • Poleiul face ravagii în categoria Social - economic

  Poleiul a fost inamicul numărul unu în acestă zi! Fenomenul de ploaie înghețată s-a întâlnit în marea majoritate a zonelor țării ceea ce a dus la producerea poleiului. Traficul a fost dat peste cap în majoritatea regiunilor. Iar drumul pe DN 2B Buzău - Brăila a fost închis temporar la orele prânzului. Restricția a fost valabilă pentru toate categoriile de autovehicule.

 • Vreme ploioasă în mare parte din țară până la sfârșitul săptămânii viitoare în categoria Social - economic vezi video

  Vremea se încălzește ușor de luni, dar nu scăpăm de ploi, spun meteorologii. Urmează o săptămână cu vreme ploioasă în mare parte din țară, și temperaturi normale pentru această perioadă sau chiar mai mari. Izolat vor fi condiții de polei.

 

23 Ianuarie 2019


 • Femeile însărcinate, printre principalele vizate de schimbările CNAS în categoria Social - economic

  Schimbări în acordarea serviciilor medicale pentru gravide! Casa de Asigurări de Sănătate a propus câteva modificări ale actului normativ în vigoare, care reglementează condițiile acordării asistenței medicale, a medicamentelor și a dispozitivelor medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anul 2019. Unele dintre ele sunt adresate în special femeilor însărcinate.

 • Se anunță ploi, ninsori viscolite și polei în categoria Social - economic

  Se anunță precipitații în aproape toată țara! Meteorologii au emis un cod galben de ploi, ninsori viscolite și polei, valabil pentru nord-estul, sud-estul, sudul, centrul și sud-vestul țării, începând de joi de la ora 4.00, până vineri la ora 14.00.

 

22 Ianuarie 2019


 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2