Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

22 Noiembrie 2018


 • 40 de autobuze, în București în categoria Social - economic

  Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60.

 • Recomandări speciale pentru 24 noiembrie și 1 decembrie, de la Brigada Rutieră în categoria Social - economic

  Traficul rutier va fi restricționat în București atât pe 24 noiembrie, cât și pe 1 decembrie! Potrivit Brigăzii Rutiere, măsura este luată pentru asigurarea unui trafic rutier fluent și în condiții de siguranță, pe 24 noiembrie, când are loc pregătirea paradei militare, cât și pe 1 decembrie, când se desfășoară evenimentul de la Arcul de Triumf. 

 

21 Noiembrie 2018


 

20 Noiembrie 2018


 

19 Noiembrie 2018


 

18 Noiembrie 2018


 

17 Noiembrie 2018


 • Povestea boabelor de cacao, în 40 de fotografii în categoria Social - economic

  Povestea boabelor de cacao, într-o expoziție de fotografie de excepție! În București a avut loc vernisajul unei selecții de 40 de fotografii în care au fost comprimate emoțiile, trăirile și provocările pe care le-a avut fotograful Sandu Cuturela în Congo. Ideea expoziției "L`amour du Congo" s-a născut din pasiunea lui pentru fotografie și pentru Africa.

 • Răsvan Popescu și-a lansat un nou volum de proză în categoria Social - economic

  Cărți pentru toate vârstele, la Gaudeamus! În cadrul celei de-a patra zile a Târgului de Carte, scriitorul Răsvan Popescu și-a lansat un nou volum de proză - "De partea bună a ierbii”. Subiectul cărții reflectă un trecut nostalgic pe care eroul cărții îl regretă și un prezent dezamăgitor.

 

16 Noiembrie 2018


 • Emoție și culoare, la Biblioteca Națională în categoria Social - economic vezi video

  Expoziție de excepție la Biblioteca Națională! Grupul "La Conacul Fotografilor" propune expoziția „Anotimpuri”, care reușește să surprindă prin emoție și culoare. Ea aduce mai aproape de oameni trăirile celor patru anotimpuri, fotografiate în tară și peste hotare de peste 70 de participanți.

 • Frig, vânt și lapoviță în categoria Social - economic vezi video

  Vreme rece în toată țara! Potrivit meteorologilor, începând de vineri dimineața și până duminică la prânz, ne vom confrunta cu temperaturi mai mici decât cele obișnuite în această perioadă, și cu intensificări ale vântului.

 • Traficanți de cannabis, reținuți în categoria Social - economic vezi video

  Grupare de trafic de cannabis, destructurată de DIICOT! Trei bărbați au fost arestați preventiv, iar alți patru sunt cercetați sub control judiciar. Potrivit anchetatorilor, cei șapte au produs și distribuit în Capitală și în județele limitrofe, peste două tone de cannabis, în ultimii trei ani.

 

15 Noiembrie 2018


 • Iarna își intră în drepturi în categoria Social - economic

  Iarna își intră în drepturi! Drumarii au intervenit cu utilaje și au răspândit peste 60 de tone de sare după ce în Harghita a nins. Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, pe mai multe drumuri naționale din Harghita și Predeal a nins, iar la Azuga și cheia este lapoviță.

 • Angajații Metrorex solicită majorarea salariilor cu 42% în categoria Social - economic

  Grevă de avertisment la metrou, în această dimineață! Timp de două ore, în intervalul 4:00 - 6:00, nici un tren nu a circulat. Angajații Metrorex sunt nemulțumiți de salarii.

 • Dăncilă: "Recomandările raportului MCV încalcă Tratatul UE" în categoria Politic

  Viorica Dăncilă critică dur raportul Mecanismului de Cooperare și Verificare al Uniunii Europene! În ședința de guvern de astăzi, prim-ministrul României a afirmat că rezoluția Parlamentului European este expresia unor interese electorale ale grupurilor politice europene. Aceasta a mai adăugat că este dezamăgită de concluziile raportului MCV și că România a dovedit că este un partener loial și corect al Uniunii Europene.

 

14 Noiembrie 2018


 • Șapte unități penitenciare, înscrise la festivalul de la Teatrul Nottara în categoria Social - economic

  Festivalul Multiart pentru deținuți "Dana Cenușă- Descătușare prin cultură" a ajuns la a zecea ediție. Evenimentul face parte din Festivalul Internațional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara și poartă numele inițiatoarei manifestării. Evenimentul reunește artiști și trupe de actori-deținuți din întregul sistem penitenciar și permite publicului să se apropie de o realitate la care, altfel, nu ar avea acces. Reprezentațiile vor avea loc în 21 și 22 noiembrie la Teatrul Nottara.

 • Lupta împotriva diabetului în categoria Social - economic

  Conform datelor furnizate de către Federația Internațională de Diabet, în fiecare an, peste patru milioane de persoane mor din cauza Diabetului Zaharat și zeci de milioane suferă de complicații care le amenință viața, precum: bolile cardio-vasculare, accident vascular cerebral, insuficiență renală, boli neurologice, orbire și amputare. 

 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 14 Dec. 2018

1 EUR = 4.6540 RON
0.0055
1 USD = 4.1197 RON
0.0336
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2