Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

1 Aprilie 2021


 • Lacul Morii, o prioritate în categoria Social - economic

  Digul Lacul Morii, o prioritate în Sectorul 6! Primarul Ciprian Ciucu a explicat că amenajarea acestuia pentru promenadă și relaxare va costa 15 milioane de lei. Ciprian Ciucu își dorește ca acest proiect să fie finalizat până în iarnă, anul acesta.

 

31 Martie 2021


 • Raluca Turcan a cerut să fie amendată în categoria Social - economic

  Raluca Turcan anunță că a cerut să fie amendată, după ce a apărut în mai multe imagini fără mască, alături de alte persoane. "A fost o neatenție pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, scrie Turcan pe Facebook. 

 

30 Martie 2021


 

29 Martie 2021


 

28 Martie 2021


 • Adrian Enache, o alegere câștigătoare și pentru Radu Jude în categoria Social - economic

  Adrian Enache, gazdă alături de Diana Matei a emisiunii dumneavoastră preferate de duminică, Start Show România, face parte și dintr-un proiect extrem de apreciat în străinătate. Vorbim despre filmul "Babardeală cu bucluc sau porno balamuc", regizat de Radu Jude, marele câștigător al celei de-a 71-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. 

 

27 Martie 2021


 • Mâncare expirată, supă în sticle de plastic și frigidere murdare în categoria Social - economic

  Comisarii ANPC au dat amenzi de aproximativ 130.000 lei în urma unor controale făcute în mai multe magazine din București și Ilfov! Reprezenanții ANPC au găsit mâncare expirată, supă păstrată în sticle de plastic, frigidere și veselă murdare, iar în două cazuri au chemat Poliția. Comisarii au dat 38 de sancțiuni contravenționale și 12 avertismente.

 

26 Martie 2021


 • O șansă la educație în categoria Social - economic

  Nevoile copiilor din țara noastră sunt foarte diferite, în funcție de mediul în care cresc și de posibilitățile financiare ale familiei din care fac parte. În timp ce unii micuți duc o copilărie lipsită de griji, jucându-se fericiți, primind dulciuri și cadouri scumpe, pentru alții accesul la tehnologie rămâne doar un vis. Chiar și înainte de situația pandemică, mersul la școală reprezenta un lux pentru copiii defavorizați. Școala online a arătat o dată în plus aceste diferențe. La început de 2021 statisticile arătau că aproape un sfert de milion de elevi nu aveau acces la internet. Așa că nu este de mirare că rata abandonului școlar înregistrează creșteri.

 

25 Martie 2021


 

24 Martie 2021


 

23 Martie 2021


 • Doi lupi, filmați într-o pădure din Piatra Craiului în categoria Social - economic

  Imagini spectaculoase în Parcul Național Piatra Craiului! Doi lupi au fost filmați într-o pădure, de camerele de monitorizare a faunei montate de specialiștii Regiei Naționale Romsilva, care analizează culoarele de trecere dintre Piatra Craiului și Bucegi. 

 

22 Martie 2021


 

21 Martie 2021


 

20 Martie 2021


 

19 Martie 2021


 

18 Martie 2021


 • Peste 30% dintre angajatori au eliminat beneficiile extrasalariale în categoria Social - economic

  Tot mai multe companii renunță să le acorde angajaților beneficii extrasalariale. Printre acestea se numără tichetele de masă, abonamentele medicale la clinici private, mașină de serviciu, ori decontul transportului. Potrivit unui studiu realizat de eJobs România, doar 66% dintre angajatori au spus că oferă beneficii extrasalariale. 29% au declarat că astfel de compensații nu mai sunt oferite de ani buni, în timp ce 5% au renunțat la beneficii în ultimul an, din cauza crizei economice, generată de pandemie.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2