Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

12 Ianuarie 2021


 

11 Ianuarie 2021


 • Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid-19 în categoria Social - economic

  Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență s-a vaccinat anti-COVID! Raed Arafat a mers la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din Capitală.

 

10 Ianuarie 2021


 

9 Ianuarie 2021


 • „Start Show România”, duminică, la Național TV în categoria Social - economic

  „Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Spectacolul de televiziune revine în casele dumneavoastră, pentru a vă face duminica mai frumoasă. O ediție în care gazdele emisiunii, Adrian Enache...

 • Stâna de Vale, perla Apusenilor în categoria Social - economic

  Strat consistent de zăpadă, aer curat de munte, peisaj de basm, trasee turistice, multe posibilități de practicare a sporturilor de iarnă și de mișcare în aer liber, precum și de tratament! Toate, le găsiți la pachet, în stațiunea...

 

8 Ianuarie 2021


 

7 Ianuarie 2021


 

6 Ianuarie 2021


 

5 Ianuarie 2021


 

4 Ianuarie 2021


 

3 Ianuarie 2021


 

1 Ianuarie 2021


 • Național TV, pe locul 6 din 72 de televiziuni în categoria Social - economic

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2020! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și într-un an atipic, dominat de o criză sanitară care a adus schimbări importante pentru oamenii din lumea întreagă.

 • Peste 600.000 de români au urmărit Start Revelion în categoria Social - economic

  Revelion cu Național TV! În noaptea dintre ani, emisiunea Start Revelion, difuzată intre orele 22:00 si 2 dimineața a fost urmărită, în fiecare minut, în medie, de 245.000 de telespectatori la nivel național. Național TV s-a clasat astfel în topul preferințelor românilor. Gazdele dumneavoastră, Diana Matei și Jean de la Craiova v-au oferit o noapte efervescentă iar vedete îndrăgite v-au fost alături prin intermediul micului ecran, în noaptea dintre ani!

 • Trecerea dintre ani, marcată de un maraton muzical la Favorit TV în categoria Social - economic

  Favorit TV v-a pregătit un adevărat maraton muzical, la trecerea în 2021! Gazde primitoare, grațioasa Raluca Diaconu și energicul Nicolae Datcu, alături de artiștii dumneavoastră preferați v-au făcut noaptea mai frumoasă. Margareta Clipa, Frații Advahov de la Chișinău, Theo Rose, Taraful Nelu Radu, Mihai Trăistariu sau Raoul au fost doar câțiva dintre artiștii care au asigurat distracția în noaptea dintre ani. De la orele 20.30 la 7 dimineața, timp de zece ore și jumătate ați petrecut alături de Favorit TV!

 

31 Decembrie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2