Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

14 Martie 2020


 

13 Martie 2020


 

12 Martie 2020


 

11 Martie 2020


 

10 Martie 2020


 • Persoanele în izolare, monitorizate în categoria Social - economic vezi video

  Noi măsuri de urgență din cauza alertei de coronavirus! Persoanele care sunt izolate la domiciliu și doresc să fie monitorizate de către cadrele medicale pot opta pentru asta! 300 de holtere aflate în patromoniul primăriei Sectorul 1 București și 1.000 de brățări au început să fie alocate, de azi, persoanelor aflate în izolare.

 

9 Martie 2020


 • Ziua sfinților 40 de mucenici în categoria Social - economic vezi video

  Zi mare în calendarul creștin ortodox! Credincioșii îi prăznuiesc pe cei 40 de sfinți mucenici, în amintirea soldaților romani creștini martirizați în anul 320. Astăzi femeile fac sfințișori pentru a le da de pomană de sufletul celor adormiți iar bărbații beau nu mai puțin de 44 de pahare. Așa spune tradiția! Ea diferă însă de la regiune, la regiune.

 • Alertă la Guvern în categoria Social - economic

  Anchetă epidemiologică la Guvern! Grupul de Comunicare Strategică anunță că o femeie de 42 de ani din București care a fost testată pozitiv cu coronavirus ar fi avut contact inclusiv cu persoane care lucrează în clădirea Guvernului!

 

8 Martie 2020


 • Politicienii au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor în categoria Social - economic vezi video

  Flori de toate culorile politice, pentru doamne! De 8 martie, politicienii au părăsit sălile de ședințe și au ieșit în parc să ofere flori și mărțișoare reprezentantelor sexului frumos. Tinerii din PMP, în frunte cu președintele organizației sector 6, Ștefan Florescu, au marcat Ziua Femeii, dăruind peste 2500 de flori doamnelor și domnișoarelor.

 • Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas în categoria Social - economic vezi video

  Seară de neuitat, plină de hituri, pe scena Berăriei H! Cântărețul român de muzică ușoară și pop-rock, Gabriel Cotabiță, a fost o adevărată apariție pe scenă. Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Alături de el, au urcat pe scenă și alte nume mari ale muzicii românești, care au umplut sala de voie bună și distracție.

 

7 Martie 2020


 • Taraful Cleante, pe scena "Opriți timpul" în categoria Social - economic vezi video

  Doar două săptămâni ne mai despart de un nou sezon al emisiunii "Opriți timpul"! În fiecare duminică vă veți bucura de prezența Tarafului Cleante. Diana Matei și Marian Cleante ne-au primit în casa lor și ne-au prezentat cartea de vizită pe care scrie muzică lautarească, jazz, folclor, café concert, pop-dance, rock și cover-uri, genuri care i-au consacrat de 17 ani. Îi puteți urmări în fiecare duminică de la ora 13:00, la Național TV.

 • Primăria Capitalei și primăriile de sector din București, amendate în categoria Social - economic vezi video

  Primăria Capitalei și primăriile de sector din București, amendate de inspectorii Gărzii de Mediu cu suma de 75.000 de lei. Sancțiunile au fost date pentru că nu au fost implementate corect măsurile pe care primăriile și le-au asumat în Planul Integrat de Calitate a Aerului.

 

6 Martie 2020


 • Campanie de împăduriri, lansată în județul Dâmbovița în categoria Social - economic

  Președintele României, Klaus Iohannis și premierul interimar, Ludovic Orban, au lansat campania de împăduriri "O pădure cât o țară". Lansarea a avut loc la Uliești, în județul Dâmbovița, iar de față a fost și ministrul interimar al Mediului, Costel Alexe și prim-ministrul desemnat Florin Cîțu.

 • România, în topul țărilor cu cele mai puține femei integrate pe piața muncii în categoria Social - economic

  România se află printre țările europene cu cele mai mari discrepanțe în ceea ce privește rata de angajare a femeilor, în comparație cu bărbații. Potrivit datelor Eurostat, la nivelul Uniunii Europene, rata de angajare a femeilor cu vârste cuprinse între 20 și 64 de ani a fost cu 12% mai scăzută decât cea a bărbaților din aceeași categorie de vârstă.

 

5 Martie 2020


 • Cîțu: Efectele economice provocate de epidemie vor fi reduse în categoria Social - economic vezi video

  Efectele economice provocate de epidemia de coronavirus vor fi minime, în condițiile unui răspuns rapid al politicilor fiscale! Așa susține premierul desemnat, Florin Cîțu, într-o analiză postată pe pagina sa de Facebook. "Combinația politică fiscală și investiții în tehnologie va recupera integral în partea a doua anului pierderea suferită la nivel global în primul trimestru. Cheia este să răspundem rapid! Până acum România a răspuns foarte bine și se vede", notează premierul desemnat.

 • Prejudecățile persistă în categoria Social - economic vezi video

  Prejudecățile față de femei continuă să fie răspândite pe tot globul. Un raport ONU constată că aproximativ jumătate din populația lumii consideră că bărbații sunt lideri politici mai buni. 

 

4 Martie 2020


 

3 Martie 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2