Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

14 Mai 2020


 

13 Mai 2020


 

12 Mai 2020


 

11 Mai 2020


 

8 Mai 2020


 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți în categoria Social - economic vezi video

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 

6 Mai 2020


 • Clienții așteaptă cu nerăbdare redeschiderea saloanelor de înfrumusețare în categoria Social - economic vezi video

  Saloanele de înfrumusețare se vor redeschide din 15 mai! După două luni în care au avut activitatea suspendată, clienții au fost nerăbdători și au umplut agendele cu programări. Angajații și clienții vor purta oblicatoriu măști și mănuși. La intrarea în salon fiecărui client i se va lua temperatura. Am întrebat managerii unor saloane de înfrumusețare cum s-au pregătit pentru redeschiderea saloanelor.

 

5 Mai 2020


 

4 Mai 2020


 • Saloanele, cabinetele stomatologice și muzeele, deschise din 15 mai în categoria Social - economic vezi video

  Starea de urgență nu va fi prelungită după 15 mai însă, după această dată, țara noastră va fi în stare de alertă! Anunțul a fost făcut de către președintele României, Klaus Iohannis, în cadrul unei noi declarații de presă.

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 în categoria Social - economic vezi video

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 

3 Mai 2020


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2