Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

5 Februarie 2019


 

4 Februarie 2019


 

3 Februarie 2019


 • Vreme de primăvară, la început de februarie în categoria Social - economic

  În acest weekend, românii au avut parte de o vreme de primăvară! Prognoza meteorologilor este în continuare una blândă pentru următoare perioadă. Luni, vremea rămâne caldă pentru acest moment al anului. 

 • Alianța 2020 USR-PLUS în categoria Politic

  USR ȘI PLUS au bătut palma pentru a forma o echipă! Decizia de a forma o alianță a fost luată de forurile de conducere ale celor două entități politice. În ceea ce privește partidul Uniunea Salvați România, condus de Dan Barna, 68 de membri au votat "pentru", iar 9, "împotriva" deciziei formării unei liste comune pentru alegerile europarlamentare din luna mai. 

 • Transportul public, chin și în 2019 în categoria Social - economic

  În definiție, calitatea este înțeleasă ca o noțiune complexă și dinamică. Însă în București, realitatea este cu totul alta. Din nefericire când vorbim despre calitatea transportului public, mulți ridică din umeri. Pentru ca activitățile sociale, economice și culturale să se desfășoare eficient, iar calitatea mediului să nu se înrăutățească, este necesară impunerea transportului public în viața orașului, prin îmbunătățirea calității serviciilor oferite de acesta.

 

2 Februarie 2019


 • O fabrică de condimente s-a făcut scrum în categoria Social - economic

  Un incendiu urmat de o explozie a avut loc în această dimineață, în Alba Iulia! O fabrică de condimente s-a făcut scrum. Din cei 7.000 de metri pătrați nu s-a mai putut salva nimic. 

 • Șoferi exasperați: primăvara se numără gropile în categoria Social - economic

  După îngheț, apar gropile! Sau cel puțin așa ne-am obișnuit în ultima perioadă. Șoferii se plâng pentru că după fiecare iarnă ajung cu mașinile în service. Astfaltul de proastă calitate sau soluțiile anti-îngheț, amestecate cu sare dată în exces, par să fie principalii vinovați pentru craterele formate în București.

 • Împins în fața tramvaiului în categoria Social - economic

  Un bărbat de 54 de ani din Capitală a sfârșit tragic! El a fost împins în fața tramvaiului de către un om al străzii în stația Calea 13 Septembrie, potrivit Societății de Transport București. Omul aștepta tramvaiul pe refugiu, când a fost lovit în lateral. 

 

1 Februarie 2019


 • 142.000 de comprimate cu substanțe dopante, descoperite la PTF Giurgiu în categoria Social - economic

  Aproximativ 142.000 de comprimate ce conțin substanțe dopante cu grad de mare risc au descoperit polițiștii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu! Un cetățean bulgar de 61 de ani a încercat să le introducă ilegal în țară. Polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra automarfarului pe care îl conducea bărbatul. 

 • Rețea de traficanți, destructurată în categoria Social - economic

  800 kg de canabis ascunse în camioane! Polițiștii au destructurat o importantă rețea internațională de trafic de droguri, bănuită că a transportat 800 de kilograme de canabis din Spania în Germania. 

 • Sancțiuni dure pentru munca la negru în categoria Social - economic

  Fenomenul muncii la negru a luat amploare în județul Bihor! În urma controalelor reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, peste 1200 de persoane au fost depistate că își desfășurau activitatea în condiții ilegale.

 

31 Ianuarie 2019


 

30 Ianuarie 2019


 

29 Ianuarie 2019


 • Schimbări la programul Prima Casă în categoria Social - economic vezi video

  În acest an nu oricine mai poate accesa un credit prin Prima Casă! Programul este unul social în 2019. Beneficiarii trebuie să îndeplinească anumite condiții de vârstă, venituri și grad de îndatorare.

 • Un ghid montan le oferă turiștilor experiențe inedite în categoria Social - economic

  Experiențe mai puțin obișnuite pentru amatorii de aventură alpină! Un ghid turistic din Munții Apuseni le oferă turiștilor plimbări prin pădure, în care le prezintă acestora, urme lăsate de animale sălbatice.

 • România, în topul țărilor corupte în categoria Social - economic vezi video

  Corupția guvernează România! Sau cel puțin așa reiese dintr-un raport al Organizației nonguvernamentale anticorupție Transparency International. România se situează pe locul 24 din 28 în Uniunea Europeană privind percepția asupra gradului de corupție în 2018, având cu un punct mai puțin față de 2017.

 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Feb. 2019

1 EUR = 4.7480 RON
0.0079
1 USD = 4.1981 RON
0.0131
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2