Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

1 Decembrie 2018


 • 100 de ani de România în categoria Social - economic vezi video

  Marea paradă militară de la Arcul de Triumf a fost transmisă integral, de Național 24 PLUS, prin amabilitatea TVR. La ediția specială moderată de Denis Ciulinaru, invitați în platou au fost analistul militar, general (r)...

 • Centenarul Marii Uniri, parade militare și ceremonii în toată țara în categoria Social - economic vezi video

  Centenarul Marii Uniri, marcat în toată țara cu ceremonii și parade militare. În București, la Arcul de Triumf, la Alba Iulia, Focșani și în marile orașe, precum și în teatrele de operații în care se află în misiune militari români, au avut loc depuneri...

 

30 Noiembrie 2018


 

29 Noiembrie 2018


 • Provocările pieței de telecomunicații în categoria Social - economic vezi video

  Cei mai importanți jucători din industria de telecomunicații s-au întâlnit la cea de-a șasea ediție a Convenției Naționale de Comunicații Electronice! În cadrul conferinței s-a discutat despre viitorul conținutului de televiziune și al tehnologiei media de top.

 • Ședință solemnă a Guvernului, la Alba Iulia în categoria Politic

  Ședință solemnă în orașul Marii Uniri! O delegație a Guvernului României, condusă de premierul Viorica Dăncilă, a mers astăzi la Alba Iulia. Șefa Guvernului a vizitat, în această dimineață, Monumentul Unirii din Alba Iulia. 

 

28 Noiembrie 2018


 • Cum luptăm cu sărăcia energetică în categoria Social - economic vezi video

  Energia solară, o soluție pentru comunitățile rurale! Trei inovatori sociali din domenii precum sărăcia energetică, sau reciclarea deșeurilor au venit să vorbească studenților despre cum au reușit să aibă impact în comunitățile lor. 

 • 4.900 de pompieri cu șenilate, pregătiți să acționeze în categoria Social - economic vezi video

  Iarna a pus stăpânire pe România! 17 județe sunt până la ora 20.00, sub cod galben de ninsori viscolite, depuneri de zăpadă, gheață și intensificări ale vântului. În plus, din această seară până vineri dimineață, vremea va fi deosebit de rece în toată țara, iar în sud-est vântul va continua să aibă intensificări, spulberând zăpada. 

 • Ședință solemnă pentru Centenar în categoria Politic vezi video

  Ședință solemnă a Parlamentului dedicată Centenarului Marii Uniri! Politicienii au făcut apel la unitate și consens în cadrul ședinței de astăzi, înaintea aniversării celor 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Președintele României, Klaus Iohannis, a fost primul care a susținut o alocuțiune, în fața plenului reunit al Camerei Deputatilor si Senatului. 

 

27 Noiembrie 2018


 

26 Noiembrie 2018


 

25 Noiembrie 2018


 • Românii, tot mai săraci în categoria Social - economic

  În România mai mult de jumătate dintre persoane nu pot face față unei cheltuieli neprevăzute. Suntem mult peste media europeană, unde o persoană din trei se află în această situație în 2017!

 • Sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului în categoria Social - economic

  Peste 30.000 de credincioși și 2.000 de invitați oficiali au mers la sfințirea Catedralei Naționale! Slujba a fost oficiată de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu și Patriarhul Daniel. 

 

24 Noiembrie 2018


 • La ceas de sărbătoare în categoria Social - economic

  La 23 noiembrie 1878, provincia Dobrogea a intrat în administrare românească. Autoritățile civile și militare române s-au instalat în Constanța - Chiustengea până atunci, în turcă -, în urma revenirii Dobrogei la aria de viață statală românească. înainte, timp de peste patru veacuri și jumătate, provincia a fost pașalâc al Imperiului Otoman

 • Pregătiri pentru 1 Decembrie în categoria Social - economic

  Capitala se pregătește pentru parada de 1 decembrie! Circa 3.000 de militari români și străini au participat, astăzi, în zona Arcului de Triumf, la repetiția generală pentru parada Zilei Naționale a României. Ziua de 1 decembrie va fi, în acest an, un eveniment deosebit de important pentru români întrucât se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Circa 4.000 de militari vor defila, anul acesta, pe sub Arcul de Triumf din București. Dintre aceștia, 500 de militari sunt străini constituiți în 21 de detașamente, din 20 de țări.

 

23 Noiembrie 2018


 

22 Noiembrie 2018


 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 14 Dec. 2018

1 EUR = 4.6540 RON
0.0055
1 USD = 4.1197 RON
0.0336
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2