Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

17 Martie 2021


 • Un proiect fără sfârșit în categoria Social - economic

  Decizia primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, de a aloca mai puțini bani pentru lucrările de modernizare de la Prelungirea Ghencea, stârnește nemulțumirea locuitorilor din sectorul 6. Edilul a decis că, anul acesta, doar 10 milioane de lei vor fi alocate pentru santierul de la Prelungirea Ghencea. Suma este însă cu mult sub necesarul finalizării lucrărilor. Cu acești bani se dorește finalizarea lucrărilor la primul tronson, demarate în 2019. Este vorba de numai 700 de metri dintre stada Brașov și strada Râul Doamnei. Rămâne în continuare un mister cine, când si cum va continua acest proiect până la conexiunea cu viitorul Pasaj Domnești. Localnicii au ajuns la capătul răbdării.

 

16 Martie 2021


 

15 Martie 2021


 

14 Martie 2021


 

13 Martie 2021


 • Raed Arafat susține că autoritățile nu și-ar dori un lockdown total în categoria Social - economic

  Raed Arafat susține că autoritățile nu au în plan instituirea unui lockdown total! Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că decizia limitării circulației după ora 22:00 a fost luată pentru a limita întâlnirile dintre oameni și subliniază că în alte state, ora de intrare în casă este mult mai devreme comparativ cu țara noastră.

 

12 Martie 2021


 • Premierul îndeamnă la încredere în vaccin în categoria Social - economic

  Premierul îi îndeamnă pe cetățeni să aibă în continuare încredere în vaccinurile anti-COVID și susține că nu există indicii care să facă legături între serul produs de Astra Zeneca și fenomenele trombotice apărute la unele persoane imunizate cu acest tip de vaccin.

 

11 Martie 2021


 

10 Martie 2021


 

9 Martie 2021


 

8 Martie 2021


 

7 Martie 2021


 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță în categoria Social - economic

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 

6 Martie 2021


 

5 Martie 2021


 

4 Martie 2021


 • Corina Chiriac a lansat volumul "Minuni trăite" în categoria Social - economic

  Corina Chiriac, îndrăgita artistă de muzică ușoară, actriță și una din realizatoarele preferate ale telespectatorilor Național TV, a lansat volumul "Minuni Trăite" la magazinul Muzica din Capitală! O carte în care regăsim sensibilitatea și esența Corinei Chiriac.

 

3 Martie 2021


 

2 Martie 2021


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2