Date companie
 
 
 
 

Meteo, 12 septembrie, duminica

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Septembrie 2010
Categorie : Meteo | Cuvinte cheie : meteo, duminica, 12 septembrie
 

Specialistii ne anunta ca urmeaza cateva zile cu vreme frumoasa in general.

[zona1] noapte
Dupa frigul si ploile zdravene din zilele trecute, vremea se îmbuneaza atat in vest cat si in centrul tarii. Vor mai fi înnorari si ploi locale, dar slabe. Vântul va sufla mai tare pe creste, dar si astrele vor aparea cu mai mult aplomb, prin urmare vremea devine frumoasa usor si aici.

[zona1] zi
Mine, multi nori însa ploi foarte putine si slabe, în special în zonele montane din estul Ardealului. În Banat si Crisana, vreme ceva mai placuta, cu nori si soare aproape în egala masura. Maximele cresc simtitor si ajung la valori normale: 23 de grade la Cluj Napoca si 25 la Timisoara.

[zona2] noapte
Vreme frumoasa de toamna si stabila peste tot in tara astfel ca in sud sunt anuntate aceleasi conditii meteorologice ca si in vest: o noapte cu ceva nori, fara vant si minime de 12 grade la Dr. Turnu Severin si la Tr. Magurele si deasemenea o zi cu soare mult, 28 de grade la Craiova si 29 la Pitesti.

[zona2] zi
Mine, in sud, vreme agreabila, s-ar putea spune, mai ales în Oltenia si jumatatea vestica a Munteniei. Aici soarele e ceva mai generos, chiar daca e monitorizat si de nori, destul de seriosi în unele zone. Si aici e mai cald decât ieri iar maximele ajung la 23 de grade în Drobeta Tr Severin si Giurgiu. Mai multi nori, poate si câtiva stropi de ploaie în nord-estul regiunii, unde e si putin mai racoare.

[zona3] noapte
Nu sunt noutati nici pentru Moldova nici pentru Dobrogea. Asa cum a fost si in ultimele zile asa va fi si in urmataorele: ba ploicele scurte de toamna blanda, ba vant destul de enervant... Minimele termice vor ajunge pana la valori de 15 grade in sud-est : la iasi vor fi 12 grade,la suceava 9 iar in Bacau 13.

[zona3] zi
In Moldova vremea se încalzeste usor fata de ziua de astazi iar norii si ploile se mai raresc. Totusi maximele sunt la nivelul normal pentru aceasta perioada: vor fi 24 de grade la Galati, 22 la Iasi si doar 20 în Bucovina, la Suceava.

[Bucuresti]
Dupa racoarea din zori, unde vor fi 13 grade, capitala va avea parte de-o vreme cât se poate de prietenoasa, iar norii sunt mult mai amabili decât soferii blocati prin intersectii. Desi acopera temporar bolta cerului, nu vom simti nicio picatura de ploaie. Presiunea atmosferica va creste usor si, pentru ca soarele are si el rezervate câteva ore pe cer, se încalzeste usor: 25 la amiaza, valori normale pentru aceasta data.

Acestea au fost informatiile despre vreme.Galerie imagini

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2