Date companie
 
 
 
 

Prognoza 16 - 20 Aprilie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2011
Categorie : Meteo
 

Vremea în țarã

La noapte

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile sud-vestice, unde izolat va mai ploua slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, precipitațiile, neînsemnate cantitativ, vor mai fi și sub formã de ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Temperaturile minime, mai scãzute decât cele normale ale datei, se vor încadra între -3 și 7 grade, mai scãzute în depresiunile din estul Transilvaniei pânã în jurul valorii de -6 grade. Se va produce brumã local în nordul și în centrul teritoriului și izolat în rest. Vor fi condiții de ceațã.

Duminicã

Vremea va fi rãcoroasã în mare parte din țarã. Cerul va fi avea unele înnorãri în regiunile vest - sud-vestice, unde cu totul izolat, mai ales ziua, va ploua slab. La munte, la altitudini de peste 1800 m, va mai fulgui. În restul țãrii cerul va fi temporar noros. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 17 grade și cele minime între -1 și 7 grade, ușor mai scãzute în depresiuni. Se va produce brumã pe arii restrânse în regiunile nordice și centrale și izolat în rest. Vor fi condiții de ceațã.

Luni

Vremea se va încãlzi ușor. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab, pe arii restrânse în estul țãrii și cu totul izolat în sud-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice și în zona înaltã de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 și 8 grade, posibil ușor mai scãzute în depresiuni.

Marți

Regimul termic va fi normal pentru aceastã perioadã a anului, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 13 si 19 grade și minime între -2 și 8 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri și pe arii restrânse ploi slabe, mai ales ziua, în jumãtatea de sud-est a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile estice și sud-estice. Noaptea se va produce brumã, izolat, în nordul țãrii și în depresiuni.

Miercuri

Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade, iar cele minime între -1 și 9 grade. Cu totul izolat, noaptea și dimineața, se va semnala ceațã, iar în depresiunile din estul Transilvaniei vor fi condiții de brumã.

 

Vremea în Capitalã

La noapte

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 1...3 grade

Duminicã

Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 15...16 grade, iar cea minimã de 1...3 grade.

Luni

Vremea se va încãlzi ușor. Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã va fi de 6...7 grade

Marți

Cerul va prezenta înnorãri și trecãtor va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimã va fi de 6...7 grade.

Miercuri

Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimã va fi de 3...4 grade.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2