Date companie
 
 
 
 

Prognoza 17-21 iulie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iulie 2011
Categorie : Meteo
 


Vremea în țară

La noapte

Cerul va fi variabil în Banat, Crișana, Maramureș și Dobrogea și temporar noros în celelalte regiuni. Mai ales la începutul intervalului, va ploua în aversã, se vor semnala descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în sud și în zona de munte și izolat în centru. Temperaturile minime se vor situa între 13 și 23 de grade.

Luni

Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, local canicularã în orele amiezei în sud și sud-est, unde și indicele de confort termic temperaturã-umezealã va atinge pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în centrul, nord-estul țãrii și la munte unde local vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat, dupã-amiaza.Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 14 și 24 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Marți

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza îndeosebi în vestul, sudul și estul teritoriului unde și indicele de confort termic temperaturã-umezealã (ITU) va atinge și depãși pragul critic de 80. Cerul va fi mai mult senin, cu înnorãri temporare în zona de munte unde izolat dupã-amiaza vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 37 de grade, iar cele minime între 15 și 25 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Miercuri

În regiunile din vestul, centrul și nordul țãrii vremea va deveni treptat instabilã. Pe arii extinse vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ce pot avea aspect de vijelie. Ploile vor avea și caracter torențial și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului vremea se menține cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza când și indicele de confort termic temperaturã-umezealã va atinge și depãși usor pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului, când manifestãri ale instabilitãții atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 și 37 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai ridicate pe litoral.

Joi

Vremea va fi în general instabilã, și se va rãci în toate regiunile. Vor fi înnorãri, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe arii extinse în centrul și estul țãrii și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade.


Vremea în Capitală

La noapte

Cerul va fi temporar noros și vor mai fi condiții de averse, la începutul intervalului. Vântul va fi în general slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

Luni

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã în orele amiezei când și indicele de confort termic temperaturã-umezealã va atinge pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimã va fi de 20 ... 21 de grade.

Marți

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza când indicele de confort termic temperaturã-umezealã (ITU) va depãși ușor pragul critic de 80. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 36 ... 37 de grade, iar cea minimã de 20 ... 21 de grade.

Miercuri

Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza când indicele de confort termic temperaturã-umezealã va depãși ușor pragul critic de 80. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului când vor fi averse, însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 36 ... 37 de grade, iar cea minimã va fi în jur de 18 grade.

Joi

Vremea va fi în general instabilã și se va rãci fațã de intervalul precedent. Cerul va fi temporar noros si trecãtor va ploua în aversã si se vor semnala descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 30 ... 32 de grade, iar cea minimã de 15...17 grade.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2