Date companie
 
 
 
 

Prognoza 30 apr -4 mai

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Aprilie 2014
Categorie : Meteo
 

Vremea in tara

La noapte
Cerul va avea înnorãri mai accentuate, îndeosebi în prima parte a nopții, în sud-vestul și centrul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte, unde local vor mai fi averse, însoțite pe arii restrânse de descãrcãri electrice. Izolat, mai ales la munte, cantitãțile de apã vor depãși 15 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și doar izolat vor mai fi ploi de scurtã duratã, cu precãdere în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor. Temperaturile minime se vor situa între 1 grad în depresiuni și 12 grade în Delta Dunãrii. În sud-est, spre sfârșitul intervalului, cu totul izolat se va semnala ceațã.

Joi
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și, mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții, vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, pe arii relativ extinse în zonele de deal și de munte, precum și în sud-vestul țãrii și local în restul teritoriului. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și în depresiuni și 23 de grade, local, la câmpie, iar cele minime se vor situa între 4 și 13 grade.

Vineri
Vremea va fi în general instabilã. Mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului pe arii relativ extinse în sud-vestul și sudul țãrii, precum și în zonele de deal și de munte și local în rest. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16...17 grade pe litoral și în depresiuni și 24 de grade în Moldova și Muntenia, iar cele minime se vor situa între 4 și 12 grade.

Sambata
Vremea va fi instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și pe arii extinse se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, ziua în regiunile sud-vestice, vestice, nordice și centrale, iar începând cu orele serii și mai ales pe parcursul nopții, local și în restul teritoriului. Cantitãțile de apã vor depãși local 15 l/mp și izolat 30...35 l/mp, cu precãdere în vestul și sud-vestul țãrii. Izolat se va semnala grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și în depresiuni și 24...25 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 7 și 13 grade.

Duminica
Vremea va fi închisã și se va rãci accentuat fațã de ziua anterioarã, mai ales în vestul, nordul și centrul țãrii. Va ploua pe arii extinse în toate regiunile, iar cantitãțile de apã vor fi însemnate, îndeosebi în zona de munte, dar local și în jumãtatea nordicã a teritoriului, unde local vor depãși 15...20 l/mp și izolat 30...35 l/mp. În cursul nopții, în nordul Carpaților Orientali și în Munții Apuseni, treptat, ploile se vor transforma în lapovițã și chiar ninsoare. Vântul va prezenta intensificãri în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în cele vestice și de nord-vest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în vest și 20...21 de grade în extremitatea sudicã, iar cele minime se vor încadra între 3 și 12 grade.


Vremea in Capitala 

La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 6...9 grade.

Joi
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales spre searã și la începutul nopții când vor fi ploi de scurtã duratã, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 21...22 de grade, iar cea minimã de 8...10 grade.

Vineri

Vremea va fi în general instabilã. Mai ales dupã-amiaza și în prima parte a nopții, cerul va avea înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 9...11 grade.

Sambata
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va avea înnorãri, mai accentuate spre searã și noaptea, când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 22...23 de grade, iar cea minimã va fi de 11...13 grade.

Duminica
Vremea se va rãci fațã de ziua anterioarã și va continua sã plouã în general slab îndeosebi în cursul zilei și la începutul nopții. Vor fi mai ales averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice și de scurte intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 17...18 grade, iar cea minimã de 8...9 grade.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2