Date companie
 
 
 
 

AS Dan Chilom, liderul juniorilor 2002

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Noiembrie 2014
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : AS Dan Chilom National TV National 24 Plus Liceul cu program Sportiv Mircea Eliade AMF Bucuresti Juniori 2002 Copii si Juniori, Juniori 2002 Seria II - sezon 2014/2015
 

Asociatia Sporitva  Dan Chilom si Liceul cu program Sportiv Mircea Eliade au disputat azi derbiul seriei a doua din campionatul de juniori 2002, organizat de Asociatia Municipala de fotbal Bucuresti. Vremea inca prielnica este permisiva si cu fotbalul juvenil, iar AS Dan Chilom a profitat de ultima etapa din 2014 pentru a se instala pe locul intai. Victorie cu 1 la 0 impotriva  puternicului adversar,  LPS Mircea Eliade si micii fotbalisti intra in vacanta de pe primul loc !

Pentru antrenorii scolii de fotbal Dan Chilom meciul de azi a insemnat o noua provocare in plan tehnic, fizic, tactic, mental si ca implicare in echipa .

National TV si National 24 Plus  sunt partener  media  al performantelor  realizate in cadrul scolii de fotbal Dan Chilom.  Asociatia Sportiva  Dan Chilom inseamna  atat sustinere pentru fenomenul sportiv juvenil din Romania, cat si pentru viitorul fotbalului.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2