Date companie
 
 
 
 

Ce mai geniu..!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : mutu a batut un ospatar, fiorentina
 

Pro si contra Mutu dupa noul scandal in care este implicat jucatorul Fiorentinei si care a facut inconjurul lumii. Incredibil, dar adevarat, Mutu are parte si de sustinere sau cel putin de circumstante atenuante, dupa ultima isprava, in care a bagat un om..in primul rand… in spital.Prietena buna cu Adrian Mutu, Ana Maria Prodan sare in apararea atacantului de la Fiorentina.

"Adi e un tip temperamental si asta e famecul lui. In general, geniile - din toate domeniile - au un comportament aparte. Eu nu cred ca romanii il vad vreun bataus pe Adrian Mutu, un boxer. Nici nu e un tip agresiv, nu e nervos....a spus impresarul la Radio Sport Total FM.

Sefii Fiorentinei nu sunt chiar asa de indulgenti. Actionarul majoritar al gruparii viola, Andrea Della Valle, a anuntat ca va face publice luni masurile pe care clubul le va lua impotriva lui Adrian Mutu. Della Valle a lasat sa se inteleaga ca pe Mutu il asteapta zile negre.

“Este ceva foarte serios, de care nu aveam nevoie in acest moment. Vom lua masuri serioase impotriva lui Mutu…Amenda sua ceva mai serios…a spus Della Valle, care a dat de intels ca exisa si posibilitatea rezilierii unilaterale a contractului..

Adrian Mutu a batut un chelner sarb in dimineata zilei de sambata. Acesta are nevoie de 25 de zile de spitalizare in urma loviturilor incasate de la Mutu.
Atacantul roman risca o pedeapsa cu inchisoarea de la trei luni pan« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Mutu, pe 1,8 milioane de euro la Cesena! ( 24 Iunie 2011 )

    Este oficial! Adrian Mutu a semnat cu Cesena pe doua sezoane, cu optiune de prelungire pe inca unul. « Briliantul » a plecat gratis de la Fiorentina si s-a inteles cu oficialii alb-negrilor pentru un salariu de 1,8 milioane de euro anual.

  • Mutu a dat bataie, dar a ramas cu banii luati! ( 26 Octombrie 2010 )

    Se anunta vremuri grele pentru Adrian Mutu dupa ultimul scandal, in care a lovit
    un chelner

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2