Date companie
 
 
 
 

Cupa Presei "Național Media" 2014, etapa a 4-a.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Octombrie 2014
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : cupa presei
 

Cupa Presei "Național Media" 2014 a ajuns la etapa a 4-a. National 24 Plus s-a impus in fata echipei Loteriei Romane, dupa un meci disputat. Cupa Presei "Național Media" 2014 este gazduita de Baza Sportiva “Parcul Florilor” din Pantelimon, pe terenul AS Dan Chilom.  Opt echipe îsi disputa titlul de cea mai bună echipa a presei românești, in etape programate saptaminal, pâna la sfârșitul anului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • 3 Puncte pentru Național 24 Plus la Cupa Presei ( 16 Octombrie 2014 )

    3 Puncte pentru Național 24 Plus la Cupa Presei Național Media. Miercuri seară a avut loc derby-ul dintre două echipe ale trustului " Centrul Național Media" la baza sportivă Parcul Florilor din Pantelimon, pe terenul A.S Dan Chilom. Scorul final: 6-4 pentru Național 24 Plus.

  • 3 puncte pentru Național 24 Plus ( 18 Septembrie 2014 )

    S-a dat startul celei mai importante competitii destinate institutiilor media, Cupa Presei "National media" la fotbal editia 2014. Săptămână de săptămână, pâna la sfârșitul anului, 8 echipe îsi vor disputa titlul de cea mai bună echipa a presei românești. In prima etapă cap de afiș au fost meciurile dintre echipele Radio Romania Actualitati si National tv si echipele National 24 plus si Prosport. 

  • Realizatoarea emisiunii "Doctorul Tau", Adriana Zaharia, pe podium, la Cupa Presei organizata de S.P.P. ( 7 Mai 2011 )

    Jurnaliștii au pus din nou mâna pe pistol! O dată pe an, de ziua Serviciului de Protecție și Pază, reporterii, operatorii de imagine și fotografii au șansa de a demonstra că nu se pricep doar la știri, ci și la ochit ținta. La cea de-a 21-a aniversare a SPP, colega noastră Adriana Zaharia a reușit să împuște mai mulți de 10. Impresie bună au făcut și colegii noștri Marius Popescu, Pepino Stanciu și Mădălin Podeanu. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2