Date companie
 
 
 
 

Hagi va reveni la Steaua, dupa ce a fost gonit de Becali in 2007!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : hagi
 

Gica Hagi va fi antrenorul Stelei, dupa Laurentiu Reghecampf. Cel putin acesta este decizia de moment a lui Gigi Becali, anuntata de Gazeta Sporturilor. Becali ii va face o oferta lui Hagi, insa numai dupa ce Laurentiu Reghecampf isi va incheia contractul Steaua. Patronul echipei din Ghencea regreta conflictul avut cu "Regele" in mandatul din 2007. Atunci Hagi a plecat de la Steaua dupa un scandal monstru cu Becali. "Cel mai mare regret, de cand am intrat eu in fotbal, e ca m-am luat de Gica Hagi dupa meciul de la CFR Cluj! Prea nebun am fost atunci si prea mare scandal am facut! Pana la urma, facusem un egal la Cluj, nu era nici un dezastru. Hagi s-a suparat atunci si, desi pe moment a tacut din gura, m-a tinut minte, ca e orgolios. Si pe final, inainte sa plece, mi-a dat in cap intr-o conferinta de presa. Am spus ca voi face o echipa mare o data, astfel incat Hagi sa nu poata da gres. Si deja am facut echipa, asta din prezent e atat de puternica incat castiga indiferent de jucatorii care sunt trimisi pe teren. Deci Hagi poate sa antreneze echipa de acum si el va fi noul antrenor dupa ce va pleca Reghecampf!", a afirmat Becali, potrivit site-ului gsp.ro. In 2007, Gica Hagi a antrenat-o pe Steaua pentru doar 11 meciuri, inregistrand cinci victorii, patru egaluri si doua infrangeri. Considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile, Hagi nu a avut o cariera de antrenor pe masura. Fostul international nu mai antreneaza din 2011, atunci cand a plecat de la Galatasaray Istanbul. In ultimii ani, "Regele" s-a ocupat de academia care-i poarta numele si de echipa Viitorul Constanta, aflata acum in prima Liga.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Gheorghe Hagi a primit trofeul Football King of Romania, la un turneu in Polonia! ( 29 Iunie 2015 )

    FC Viitorul a încheiat pe locul trei, turneul organizat in Polonia, de gruparea Piast Gliwice, cu ocazia împlinirii de 70 de ani de la înființarea clubului, informează academiahagi.tv.

  • Gheorghe Hagi dezminte! Nu vrea sa fie presedintele FRF! ( 8 Mai 2014 )

    Gheorghe Hagi nu este interesat de președinția Federației Române de Fotbal, a anuntat astazi MEDIAFAX, conform unei declaratii a fostului mare jucator. "Vreau să repet ceea ce am afirmat în dese rânduri: Nu am fost, nu sunt și nu voi fi interesat de președinția Federației Române de Fotbal. Am fost, sunt și voi fi implicat în proiectele mele, clubul de fotbal «FC Viitorul» și Academia de Fotbal «Gheorghe Hagi», academie care se dovedește a fi cel mai important proiect de descoperire și promovare a talentelor din România. Este modul meu de a susține fotbalul românesc și singura mea implicare în dezvoltarea lui.

  • Hagi a refuzat nationala! ( 13 Iunie 2011 )

    Gheorghe Hagi nu va fi selectionerul Romaniei! Regele a refuzat definitiv oferta lui Mircea Sandu si i-a comunicat-o sefului FRF astazi, cand a expirat termenul limita.

  • Generalul, in asteptare. ( 7 Iunie 2011 )

    Dupa ce Razvan Lucescu l-a lasat cu ochii-n soare, Mircea Sandu s-a miscat repede si a gasit solutia: Gheorghe Hagi, antrenor su Anghel Iordanescu, director tehnic. Si cum oferta este de nerefuzat, Generalul se gandeste serios sa accepte postul. Exista insa o problema: Iordanescu este senator, iar noua functie l-ar pune in situatia de incompatibilitate.

  • Trei nume pentru Steaua: Hagi, Zenga si Protasov ! ( 27 Mai 2011 )

    Hagi, Zenga si Protasov sunt cele trei nume de antrenori vehiculate pentru banca Stelei. Dupa ce Cosmin Olaroiu a anuntat ca nu va ramine in Ghencea si in sezonul viitor, conducerea clubului a demarat cautarile pentru un nou tehnician.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2