Date companie
 
 
 
 

Liga I, în atenția DIICOT

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Mai 2012
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : fotbal, pitesti, diicot, minore, CS Mioveni
 

Polițiștii de la combaterea criminalității organizate din Pitești, au percheziționat locuințele mai multor suspecți de trafic de carne vie. Pe lista acestora apar și numele a opt jucãtori ai echipei Dacia Mioveni.  Fotbalistii au vizitat un salon de masaj din Pitești, unde angajatele erau forțate sã se prostitueze. Mai mult, printre ele erau si trei minore. Aventura jucatorilor a fost picãtura care a umplut paharul iar primarul din Mioveni vrea sa desfiinteze clubul.

SINCRON ION GEORGESCU, primar Mioveni: "Dacã se adeveresc aceste zvonuri, voi cere creditorului sã cearã falimentul clubului de la Mioveni. Trebuie sã îi înveþe cineva minte.  (...) Au regulament de ordine interioarã pe care l-au semnat. Oricum n-au luat banii din decembrie și este foarte bine și mã bucur cã nu le-am dat banii pânã acum și nici nu le mai dau."

Mai multe persoane sunt cercetate pentru cã ar fi racolat prin violențã și amenințãri mai multe victime minore pe care le-au obligat sã se prostitueze. Membrii gruparii exploatau sexual persoane minore si majore, in apartamente inchiriate, hoteluri si pensiuni din Arges

SINCRON DÃNUȚ DINU, purtãtor de cuvânt IPJ Arges:  "Este vorba de un grup infracþional format din șapte persoane. Trei dintre acestea au fost reþinute pentru 24 de ore. (...) Celelalte patru persoane sunt cercetate în stare de libertate."


Fotbaliștii din CS Mioveni sunt într-o companie selectã. Locurile în care fetele erau forțate sã se prostitueze au fost vizitate și de mai mulți avocați piteșteni. Echipa argeșeanã se aflã pe ultimul loc în prima ligã de fotbal.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2