Date companie
 
 
 
 

Peste 19.000 de alergători, la maratonul București

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2018
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : maraton, Mihai Găinușă
 

Peste 19.000 de alergatori au luat startul in acest weekend la Bucharest Maraton. Dacă prima zi a evenimentului a fost dedicată copiilor și adolescentilor, în cea de-a doua a venit rândul adulților. Realizatorul Matinalului Efervescent de la Național Fm, Mihai Găinușă are experiența acestor concursuri și stie că antrenamentul, de câteva ori pe săptămână, este foarte important.

MIHAI GĂINUȘĂ, realizator, Matinal Efervescent Național FM 

Începătorii au fost entuziasmați de inițiativă, în timp ce alergătorii "încercați" s-au bucurat de vremea bună și i-au îndemnat pe toți românii să renunțe la canapea, măcar în weekend, și să facă mișcare.

VOX-URI

Începând cu anul 2008, Bucureștiul a fost inclus în circuitul internațional al maratoanelor, alăturându-se astfel marilor capitale europene care găzduiesc asemenea competiții. Evenimentele din Capitală sunt susținute de European Food and Drinks, Izvorul Minunilor fiind apa oficială a competițiilor. Si Național TV se alătură campaniei, în calitate de partener media.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”Opriți Timpul”, duminică, de la 12:30, la Național TV ( 17 Aprilie 2020 )

  În ziua de Paște, stăm acasă și ne uităm la o ediție marton, de patru ore, a spectacolului de televiziune „Opriți Timpul”, pe Național TV ! Alături de familia emisiunii, vor fi și cele mai iubite, talentate și amuzante...

 • Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la maratonul de la Cercul Polar ( 9 Martie 2019 )

  Bibliotecarul Avram Iancu, în frunte la „6633 Arctic Ultra”, cel mai dur maraton din lume, desfășurat la Cercul Polar! Potrivit informațiior oferite de echipa care îl însoțește, Avram Iancu conduce cursa, alături de irlandezul Patrick O’Toole.

 • Matinal efervescent, la Național FM ( 14 Aprilie 2018 )

  Vești bune, încă de la începutul săptămânii! Mihai Găinușă face echipă, din nou, cu Oana Paraschiv. Începând de luni, 16 aprilie, îi veți urmări într-un Matinal Efervescent la Național FM!

 • Maratonul Internațional București 2016, peste câteva zile ( 3 Octombrie 2016 )

  Pasionații de alergare sunt așteptați la Maratonul Internațional București, care se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni. La evenimentul ajuns la a noua ediție sunt așteptați concurenți din toată lumea, între care alergători de elită din Ucraina, Kenya și Maroc. Înscrierile pentru adulți vor avea loc...

 • Peste opt mii de alergători din 50 de țări participă la Maratonul Internațional București ( 1 Octombrie 2014 )

  Au mai rămas doar câteva zile până la Maratonul Internațional București! În zilele de 4 și 5 octombrie, peste opt mii de participanți din peste 50 de țări sunt așteptați să ia startul din Piața Constituției.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2