Date companie
 
 
 
 

Romania va intalni Franta in preliminariile EURO 2012

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : fotbal, euro 2012, preliminarii
 

"Trebuie sa cîştigam cu Franta ca sa avem un picior la Euro 2012. Cum? Nu ştiu, dar Belarus a reuşit!" a fost mesajul de incurajare a lui Mircea Sandu catre tricolorii lui Lucescu Jr, iar acestia se pare ca au prins ideea. Inaintea meciului cu Franta de la sfarsitul acestei saptamani, din preliminariile EURO 2012, ambitiile sunt parca mai mari ca niciodata.

"Este un meci important în viata mea, dupa o perioada destul de grea. Am gasit un grup unit si sper sa facem treaba buna împreuna. A fost o surpriza pentru mine convocarea la echipa nationala. " a spus Zicu.

Jucatorul echipei FC Timisoara a adaugat ca Franta are fotbalisti valorosi care nu vor mai face aceleasi greseli ca în meciul cu Belarus, când au fost învinsi cu scorul de 1-0.

"Nu cred ca francezii vor face aceleasi greseli ca în meciul cu Belarus, trebuie sa-i surprindem si sa câstigam la Paris. Francezii au jucatori foarte periculosi, care evolueaza la echipe puternice si nu se pune problema sa nu aiba un joc reusit".

Coleg cu Zicu la Timisoara, portarul banatenilor, Costel Pantilimon regreta punctele pierdute in primele doua partide ale preliminariilor.

"Tratam fiecare meci ca pe o finala si ne doare ca nu am obtinut mai mult cu Belarus si Albania. Meciul din Franta este cel mai important. Ne trebuie o victorie sau un egal si nu stiu daca este decisiv. Razvan, de când a început acest drum, a mizat pe un grup unit si sper sa dea roade. Nu ar fi o surpriza daca am învinge în Franta, pentru ca avem o echipa buna si doar nesansa a facut sa nu câstigam cu Albania si Belarus. Razvan îsi doreste sa obtina rezultate pentru aceasta tara si sper sa le facem o bucurie românilor".

Inaintea meciului direct cu Franta, Romania are 2 puncte si este pe locul 5 in grupa D, Franta, cu un punct mai mult, ocupa locul 4.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Ilie Dobre și noua sa operă de colecție ( 13 Septembrie 2020 )

    Și-a dedicat viața marilor lui pasiuni: radioul, sportul și scrisul. Este vorba de Ilie Dobre, comentator sportiv de radio, jurnalist și scriitor, un nume răsunător în România, omul care a stabilit 10 recorduri mondiale omologate de World Record Academy și care, în 2014, a primit premiul „Omul Anului” în media, pentru promovarea sportului, a valorilor morale, a fair play-ului și a valorilor sociale în sport.

  • Un profesor bihorean va lansa “Biblia fotbalului” - Mondialele, de la Montevideo la Moscova ( 10 Noiembrie 2018 )

    Un profesor bihorean lansează “Biblia fotbalului”! Joi, 15 noiembrie 2018, orele 16,00 în Sala Traian Moșoiu a Primăriei Municipiului Oradea va avea loc lansarea cărții cu titlul “Mondialele, de la Montevideo la Moscova”, scrisă de profesorul Constantin Butișcă. Autorul prezintă detalii despre toate cele 900 de meciuri de la Campionatele Mondiale de fotbal desfășurate între 1930 și 2018. Totodată, prezintă date despre jucătorii care s-au remarcat la aceste meciuri, și mai ales partidele României la cele 7 ediții la care a participat și naționala.

  • Anchetă în cazul femeii găsită moartă pe un teren de fotbal ( 31 Martie 2018 )

    Anchetă în cazul femeii găsită moartă pe un teren de fotbal din satul Ologeni, județul Prahova. Victima era dezbracată și anchetatorii iau în calcul ipoteza unui viol urmat de crimă. Femeia, în vârstă de 55 de ani, dispăruse...

  • Un fost jucător de la Gaz Metan Mediaș a făcut infarct pe terenul de fotbal ( 10 Iulie 2017 )

    Momente dramatice, aseară, pe terenul de fotbal din Mediaș! Fostul jucător al formației Gaz Metan Mediaș, Ioan Aloman, care se ocupa de organizarea competițiilor sportive la clubul...

  • Începe Euro 2016! Francezii se tem de "capcana România" ( 10 Iunie 2016 )

    Coloana Infinitului a lui Brancusi invinge Turnul Eiffel, simbolul francezilor! Se intampla pe retelele de socializare, cu putin timp inainte de startul Euro 2016. Iar până la partida din teren, meciul fanilor ofera un adevrat spectacol. La Paris, suporteri dar si jucatori se tem de CAPCANA ROMANIA.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2