Date companie
 
 
 
 

S-au intors campionii de la Campionatul European de Canotaj.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Iunie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : Campionatul European de Canotaj, ANDREEA BOGHIAN MIRCEA ROMAN, FLORIN CURUEA, CARMEN TOCALÃ
 

Echipele de canotaj ale Romaniei care au obtinut 3 medali, doua de aur si una de argint la Campionatul European de la Sevilia s-au intors in tara. Cele douã echipe formate din nouã fete si patru bãieti au fost întâmpinate la sosirea in Romania de familii si de prieteni. Vizibil emotionate, campioanele si-au arãtat mândre medaliile obtinute în Spania. Pe lângã aurul obtinut la proba 8 + 1 in cursa de 2000 de metri, fetele au câstigat si proba de dublu rame tot in cursa de 2000 de metri. Canotoarele au adus cel de-al saptelea titlu continental consecutiv pentru Romania la proba 8 + 1.

 

Echipa bãietilor s-a intors cu o singura medalie de la Campionatul European de Canotaj. Echipajul de patru rame baieti a câstigat argintul la Sevilia.

 

Ministerul Tineretului si Sportului vrea sã sustinã cât mai mult acest sport care ne poate aduce în viitor si mai multe medali.

 

La Campionatul European de Canotaj de anul trecut, tricolorii au obtinut cinci medalii dintre care doua de aur, doua de argint si una de bronz
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2