Date companie
 
 
 
 

Ultimul bal la raliuri!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : Raliul Harghitei, Odorheiu Secuiesc, Maxx Racing.
 


 

Raliul Harghitei, un eveniment de traditie in motorsportul românesc, revine pe prima scenă după o pauză de opt ani.

 

Ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop va stabili clasamentele finale la clasa 3, la Cupa Dacia și la debutanți.

 

Vineri și sâmbătă, 43 de echipaje vor face show în Odorheiu Secuiesc și pe traseele de macadam din preajma orașului.

 

Campion matematic înaintea acestei etape, francezul Francois Delecour nu va lua startul in Harghita. Ungurii David Botka și Gergo Szabo sunt astfel principalii favoriți ai competiției.

 

O surpriză ar putea apărea însă și din partea lui Bogdan Marișca. Deși concurează pe un Mitsubishi Lancer Evo 9, o mașină inferioară adversarilor săi, fostul campion național din 2005 are de partea sa tradiția.

 

Clujeanul bifa în 2001, la Raliul Harghitei ,prima sa victorie de etapă din carieră. Marișca repeta apoi succesul și în următorii doi ani. Doar legendarul Titi Aur, retras din activitate, se poate lăuda cu un palmares mai bun la Harghita, cu 4 trofee cucerite.

 

Vali Porcișteanu, campionul național din 2011, va participa la Raliul Harghitei doar din postura de copilot pentru Octavian Târnovean.

 

Ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop, organizată de clubul Maxx Racing, are în meniu și câteva prezențe inedite.

 

Campionul paralimpic Carol Novak, biatlonista Eva Tofalvi și trei membrii ai formației de handbal din localitate, vor avea ocazia să  fie copiloți la antrenamentele demonstrative premergătoare cursei.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Echipa inedita la Raliul Harghitei, Bogdan Marisca - Carmen Poenaru ( 24 Septembrie 2014 )

    Raliul Harghitei, ultima etapa a sezonului, se anunta un show total. Pe langa lupta la titlu, spectatorii vor putea admira si un echipaj mixt inedit. Fostul campion national, Bogdan Marisca o va avea alaturi in scaunul de copilot pe frumoasa Carmen Poenaru

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2