Date companie
 
 
 
 

10 răniți, într-un accident de autocar produs pe Valea Râșnoavei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, raniti, spital, turisti, brasov, valea, rapa, autocar, rasnov, belgia, poiana, rasnoavei
 

Accident teribil pe Valea Râșnoavei, între Poiana Brasov și Râșnov! Un autocar cu 22 de turiști din Belgia a căzut într-o râpă adâncă de 15 metri, după ce șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă. Au fost răniți 10 turiști.

LIVIU NAGHI, purtător de cuvânt, I.P.J. Brașov "A pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și a intrat într-o râpă. Din fericire, autocarul nu s-a răsturnat."

La fața locului au sosit 10 ambulanțe. Toți cei 25 de ocupanți ai autocarului, între care 22 de turiști belgieni, ghidul și cei doi șoferi au fost duși la spital, pentru investigații. Unul dintre turiști, grav rănit, a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Târgu Mureș.

STELUȚA HOȚIU, medic, Serviciul de Ambulanță Brașov "Am preluat un pacient de sex masculin, de aproximativ 50 de ani, cu pierdere de cunoștință, stabil hemodinamic, care a fost predat echipajului de pe elicopter de la Târgu Mureș."

Medicii spun că viața turistului nu este în pericol, iar leziunile nu necesită intervenție chirurgicală. Turiștii veneau de la Poiana Brașov și urmau să ajungă la Sinaia, pentru a vizita Castelul Peleș. În urma accidentului, traficul rutier a fost blocat timp de două ore. Primele date ale anchetei arată că șoferul a pierdut controlul volanului, în urma unei defecțiuni tehnice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2