Date companie
 
 
 
 

13 angajați C.F.R., cercetați penal pentru luare de mită și abuz în serviciu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Aprilie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cfr, angajati, brasov, mita, bucuresti, libertate, serviciu, abuz, cercetati
 

Angajații C.F.R. din Brașov si București, retinuti, joi, pentru luare de mită și abuz în serviciu, vor fi cercetați în libertate. Judecătorii de la Tribunalul Brașov au respins propunerea procurorilor, de cercetare în stare de arest preventiv a celor 13 angajați. Ei nu au voie sa părăsească țara și nu vor merge la serviciu, în următoarele 30 de zile. Procurorii au contestat deja decizia magistraților.

MONICA MUNTEANU, purtător de cuvânt, Parchetul Brașov "- În perioada februarie - aprilie, au primit bani de la călători frauduloși. - Ce sume cereau? - Sumele variau între 10 și 60 de lei, de la fiecare călător."

Doi dintre cei acuzați, acum, de luare de mită și abuz în serviciu au fost cercetați și într-un dosar instrumentat în 2012, numit "mita din tren". În octombrie 2012, peste 100 de angajati C.F.R., de la mai multe regionale din țară, au fost acuzați de luare de mită. ”Nașii” făceau parte dintr-o rețea care aduna banii de la călători și îi livra mai departe, către șefi. Prejudiciul adus companiei feroviare s-a ridicat la peste două sute de milioane de lei. Dintre persoanele cercetate începând cu 2012, peste 30 au fost trimise în judecată, la începutul acestui an.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Apartament în flăcări, în București ( 6 August 2020 )

  Incendiu puternic în Capitală! Un apartament situat la etajul 10 al unui bloc de locuințe din zona intersecției dintre bulevardele Mihai Bravu și Basarabia a fost cuprins de flăcări. 

 • Piața Reșiță, închisă din cauza nerespectării măsurilor anticovid ( 29 Iulie 2020 )

  Piața Reșița din București a fost închisă de autorități, din cauza nerespectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

 • Case mistuite de incendiu, în București ( 13 Iulie 2020 )

  Incendiu de proporții, în Sectorul 5 al Capitalei! Flăcările au cuprins o casă de pe strada Posada, apois-au întins cu repeziciune la alte trei locuințe, precum și la anexe. Focul a mistuit peste 400 de mp.

 • Amenzi, la protestul din Piața Victoriei ( 13 Iulie 2020 )

  Protest în Piața Victoriei! Peste 200 de persoane s-au adunat duminică seara, în fața sediului Guvernului, pentru a-și arăta nemulțumirea față de proiectul de lege care impune reguli stricte privind carantina și izolarea.

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2