Date companie
 
 
 
 

15 ani de Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Decembrie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : muzica, petrecere, aniversare, populara, favorit
 

Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când echipa Favorit TV încântă publicul telespectator cu cele mai frumoase și îndrăgite cântece de muzică populară, doine și cântece de petrecere. La spectacolul aniversar transmis în direct, timp de 11 ore, au fost invitați artiști cunoscuți și îndrăgiți, din toate zonele țării. Vremea frumoasă și bucatele tradiționale preparate de bucătari iscusiți au completat petrecerea de zile mari.

RALUCA BURCEA, prezentatoare ”Ceasuri de Folclor”, Favorit TV „Astăzi este marea aniversare a televiziunii Favorit. Pe 15 decembri,e televiziunea Favorit, televiziunea cântecelor noastre, împlinește 15 ani. Suntem foarte bucuroși și foarte mândri, pentru că iată, de 15 ani promovăm muzica populară de calitate și muzica de petrecere și venim în întâmpinarea publicului iubitor de muzică românească. În primul și în primul rând, vin artiști îndrăgiți din toate colțurile țării, vin la marea noastră sărbătoare. Avem mese îmbelșugate pentru oaspeții noștri, vin fiert, ca la o mare sărbătoare.”

GRUPUL VOUĂ „Noi avem 15 ani de favorit TV, pentru că Favorit TV ne-a crescut și sărbătorim 15 ani ai acestui minunat post de televiziune. Am rămas cel puțin la fel de tineri ca acest post care ne face și nouă onoarea de a ne invita, mai ales, la momente festive și de bucurie. La mulți ani Favorit, la mulți ani Național TV cu cei 16 ani! Naționalul are 1 an în avans, e fratele mai mare și să fie de succes și de lungă durată și mulțumim!”

ADRIANA ANTONI, interpretă de muzică populară „Petrecerea de astăzi numa ce am ajuns și deja e lume multă, lume frumoasă și tot ce este nevoie la o petrecere, cu tradiții românești, cu tot ce este frumos în sufletul nostru românesc, folclor, oameni frumoși. Spun și eu la mulți ani, FavoritTV! În fiecare an mă alătur, pentru că se întâmplă lucruri frumoase și mă bucur să fiu parte a acestui frumos trust. ”

DIMITRI, artist „E o petrecere superbă cu toate cele de care are nevoie o petrecere adevărată. E cu fum, e cu grătar, cu voie bună, cu vin roșu, cu grade multe și la propriu și la figurat. Pentru că o zi însorită cum am prins în decembrie, eu zic că e o zi superbă și chiar s-a sincronizat perfect cu sărbătoarea de 15 ani. La mulți ani Favorit TV!”

CORNEL BORZA, interpret de muzică populară ”Am participat și la deschiderea acestui minunat post de televiziune și văd că de-a lungul timpului a evoluat frumos. La cei 15 ani ce pot să îi doresc? Viață lungă! De aici, de la Favorit, au plecat multe voci care au avut de spus în folclorul românesc multe lucruri.,

ECATERINE, artistă „La mulți ani Favorit TV! Așteptăm să devii majoră!”

Surprizele nu se opresc aici. De sărbători, televiziunea Favorit vă așteaptă cu multe momente frumoase, autentice românești.

RALUCA BURCEA, prezentatoare ”Ceasuri de Folclor”, Favorit TV „De sărbători, am pregătit cele mai frumoase ediții speciale. Pentru Crăciun avem o ediție foarte amuzantă, cu artiști foarte cunoscuți. La „Cine este Moș Crăciun?”, descoperim cine se ascunde în spatele costumului de Moș Crăciun. De asemenea, a doua zi de Crăciun avem o ediție cu familii muzicale, iar de Revelion cea mai bună muzică este la televiziunea Favorit. Orchestra ”Lăutarii” de la Chișinău și maestrul Nicolae Botgros, orchestra fraților Advahov și, desigur, muzică de petrecere și muzică românească, până în zorii zilei.”

Parte componentă a Centrului Național Media, televiziunea Favorit s-a dedicat misiunii de a aduce în casele românilor muzică populară autentică, tradiții și obiceiuri ale satului românesc, pentru ca acestea să ajungă la inimile tuturor românilor. Cu o grilă alternând permanent difuzarea de video-clipuri și recitaluri ale unor artiști din zona muzicii populare și a muzicii etno, cu emisiuni de profil, Favorit TV a reușit să se impună în preferințele românilor. La această oră, programul special pregătit de Ziua Favorit TV este în plină desfășurare și va continua, pentru dumneavoastră, până târziu în noapte.


15 ani de Favorit TV

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crucea Roșie Română împlinește 145 de ani ( 4 Iulie 2021 )

  145 de ani de Crucea Roșie! Aniversarea a fost marcată, în Capitală, de o expoziție fotografică în fața Spitalului Colțea, care reprezintă o trecere prin momentele istorice cele mai importante ale organizației. Totodată, voluntari ai Crucii Roșii au desfășurat activități specifice organizației, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 • „Ceasuri de folclor”, cu Elena Gheorghe și Mărioara Man Gheorghe ( 5 Iunie 2021 )

  Îndrăgita artistă, Elena Gheorghe, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, după o lungă absență! Și unde altundeva, dacă nu la Favorit TV, în emisiunea "Ceasuri de folclor", prezentată...

 • Emisiuni speciale în a doua zi de Paște, la Favorit TV ( 2 Mai 2021 )

  A doua zi de Paște continuă la Favorit TV, cu emisiuni dedicate tuturor românilor care iubesc tradiția autentică și muzica populară de calitate. Maratonul emisiunilor speciale dedicate sărbătorilor pascale...

 • Emisiuni speciale de Paște, la Favorit TV ( 1 Mai 2021 )

  Program special, la Favorit TV, în prima zi de Paște! Dimineața începe cu voie bună și muzică dragă sufletului românului. De la ora 11:00, Raluca Diaconu și invitații ei vă invită să petreceți împreună...

 • Scenografa Mirela Constantin, sărbătorită în platoul „Start Show România”, la Național TV ( 29 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, în echipa Start Show România! Mirela Constantin, scenografă și dansatoare în cadrul HC Dance, a fost sărbătorită de colegii chiar în platoul emisiunii.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2