Date companie
 
 
 
 

15 ani de Național TV!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Octombrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ani, aniversare, national, televiziune, tv, 15
 

15 ani de Național TV!  Din 6  octombrie 2003, Național TV este o prezență permanentă în viața dumneavoastră. Cu jurnale de știri corecte și echidistante, cu filme  de top, cu emisiuni  sociale și de divertisment pentru întreaga familie, cu muzica de calitate pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. De 15 ani ținem cont de ceea ce doriți să vedeți la televizor și venim în întâmpinarea dumneavoastră cu programe pentru toți. Astăzi, vă invităm să sărbătorim împreună 15 ani de Național TV. 
În 6 octombrie 2003 am dat startul programelor Național TV. A fost un început plin de emoție. Prezentatorii jurnalelor de știri, reporterii, realizatorii de emisiuni, echipa tehnică, toți cei care au însemnat imaginea televiziunii și oamenii care au muncit din greu în spatele camerelor de luat vederi au luat startul către ininimile dumneavoastră.
În urmă cu 15 ani, primul jurnal de știri v-a oferit o imagine obiectivă a tot ceea ce era relevant la acel moment. De atunci, zi de zi, am rămas fideli acestui principiu. Știrile Național TV au însemnat și înseamnă maximum de informație în minimum de timp, echidistanță, corectitudine, profesionalism. Radu Coșarcă, Alex Ferariu, Nicoleta Cone, Izabela Caragea, Oana Fingu, Radu Herjeu, prezentatori de marcă ai jurnalelor Național TV, v-au intrat în case , în fiecare zi cu știrile realizate de reporteri, redactori, editori, profesioniști dedicați muncii lor.
La începutul lunii aprilie 2005, Național TV v-a prezentat printr-o transmisiune maraton, ceremonia de înmormântare a Papei Ioan Paul al II – lea, omul care a marcat sfîrșitul mileniului al doilea. A fost o mobilizare masivă de echipe și echipamente tehnice, de profesioniști ai știrilor și de har jurnalistic pus în valoare la maximum. În 2009 ați fost chemați la urne, iar Național TV a urmărit, pas cu pas, desfășurarea votului, tot într-o transmisiune maraton. A fost ziua în care ați decis cine urma să preia mandatul prezidențial. Votul pentru Cotroceni a fost, atunci, în topul audiențelor.
Ați văzut radiografia unei construcții a știrilor care și-a demonstrat trăinicia în timp. O construcție care ne-a asigurat un loc fruntaș în preferințele dumneavoastră. Jurnalele de știri Național TV actuale nu se abat de la linia imprimată la momentul startului și, poate, acesta este motivul pentru care ne păstrăm unul dintre locurile fruntașe în preferințele dumneavoastră, atunci când dați clic pe telecomandă, în prim-time, pentru a vedea ce se întîmplă în țară și în lume. 
Încă de la momentul lansării Național TV,  sportul a ocupat un loc important în programele televiziunii. Reporterii noștri au urmărit evoluțiile sportivilor români și străini și v-au ținut la curent cu tot ce era semnificativ. Așa cum se întâmplă și acum. Privind în urmă, să ne amintim că, în 2004,  cele mai bune meciuri din Liga 1 au fost difuzate la Național TV. In 2008, fotbalul a fost, din nou, pe primul loc în opțiunile dumneavoastră.  Cu explozii de bucurie sau cu grimase de necaz, am urmărit împreună partide care au făcut istorie.
Din octombrie 2003, emisiunile socio-politice difuzate de Național TV v-au oferit analize pertinente ale privind actualitatea românească și internațională. La Miezul Problemei, startul l-a dat Mădălin Ionescu. Mai apoi, Elena Oprea, Cristian Citre, Denis Ciulinaru și invitatul permanent, prof. dr. Mircea Coșea,  v-au pus pe gânduri, v-au ajutat să vă clarificați nedmeririle, v-au insuflat curajul de a vă spune punctul de vedere și de a lua decizii.
În 2013, emisiunea Specialiști în Sănătate intra în casele dumneavoastră cu informații și  recomandări din sfera medicinei alopate și a medicinei complementare menite să vă ajute să căpătați cunoștințe necesare privind sănătatea, să vă identificați problemele  și să vă vindecați. O emisiune care rămâne fidelă acestei misiuni, la mai bine de cinci ani de la intrarea în casele dumneavoastră.
Emisiunile de divertisment și cele de reality showau făcut deliciul dumneavoastră ani și ani la rând. O întreagă pleiadă de celebrități din showbiz v-au însuflețit, v-au amuzat, v-au distrat, v-au făcut viața mai frumoasă. Trimineața, Răzvan și Dani, Asul din Mânecă, Înfruntarea, Sare și Piper, Cuscrele, Pitici de Vară, Albumul Național, Țara lui Papură Vouă.
De-a lungul anilor, Corina Chiriac si invitatii săi v-au făcut duminicile de neuitat și au oprit timpul în loc pentru dumneavastră.  Emisiunea Corinei Chiriac, apreciată pentru calitatea conținutului și a invitaților, rămâne în topul preferințelor dumneavoastră.
Să nu uităm, însă, filmele... Național TV a ales cu grijă pelicule de top din cinematografia mondială și din cea autohtonă. A ales filme de calitate, ținând cont de preferințele dumneavoastră. V-a oferit creații cinematografice pe gustul fiecăruia, de la comediile cu Mister Bean, cu nemuritorii Stan și Bran și amuzantele filme polițiste cu Piedone, la filmele western și de aventuri atât de îndrăgite de dumneavoastră.
Național TV a adus în casele dumneavoastră filmele indiene care au marcat generații de români. Lanțul Amintirilor, O floare și doi grădinari, Vagabondul, au atras milioane de telespectatori și ne-au onorat cu statutul de lideri de audiență.
Preferința dumneavoastră pentru cinematografia indiană a însemnat mult pentru noi. Am venit în întâmpinarea acestei preferințe cu seriale care v-au făcut serile mai plăcute și au marcat audiența.  Să amintim doar Triunghiul iubirii, Culoarea fericirii, Suflete pereche, Iubire interzisă,  Suflete trădate, Dragoste și ură și serialul fenomen Mica Mireasă, urmărite, seară de seară, de milioane de români.
Din evantaiul filmelor românești care v-au încântat de-a lungul anilor, vă amintim, printre altele, Declarație de Dragoste și Liceenii. Două pelicule care își păstrează savoarea și charmul în ciuda trecerii anilor.
Nu putem să nu amintim de seria B.D., comedia românească pură, în care mari actori, precum Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Jean Constantin și Iurie Darie vă înseninează frunțile.
Seria filmelor de calitate continuă, la Național TV.  V-am pregătit și pentru această toamnă pelicule de top, creații cinematografice care vă țin cu sufletul la gură. Filme în care aventura se împletește cu acțiunea, iubirea lasă loc emoțiilor provocate de întîmplări dramatice,. Pelicule în care firul  poveștilor  merge către trecut, marchează prezentul și brodează viitorul.
Să nu uităm momentele de sărbătoare din Național TV. Serbările cu Moș Crăciun și emisiunile în care a poposit moșul cu plete dalbe au marcat programele sărbătorilor de iarnă.
Revelioanele Național TVau fost, în fiecare an, în top cinci al preferințelor dumneavoastră. În fiecare an am ciocnit împreună un pahar de șampanie  în cinstea Anului Nou.
Interesul dumneavoastră pentru programele Național TV se reflectă în audiențe. Graficele de audiență ne arată că, de-a lungul celor 15 ani, tot mai mulți români au ales să urmărească programele noastre. Evoluția ratingului dovedește încrederea acordată și faptul că am crescut în ochii dumneavoastră, ai telespectatorilor. A te situa între primele cinci televiziuni din România, într-un clasament ce include toate cele 57 de televiziuni monitorizate de Institutul Kantar Media în țara noastră, ne onorează și ne mobilizeazăsă menținem ștacheta calității programelor cât mai sus. 
Vă mulțumim pentru faptul că sunteți alături de noi. Ramaneti cu National TV!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Crucea Roșie Română împlinește 145 de ani ( 4 Iulie 2021 )

  145 de ani de Crucea Roșie! Aniversarea a fost marcată, în Capitală, de o expoziție fotografică în fața Spitalului Colțea, care reprezintă o trecere prin momentele istorice cele mai importante ale organizației. Totodată, voluntari ai Crucii Roșii au desfășurat activități specifice organizației, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici.

 • 26 iunie, Ziua Drapelului Național ( 26 Iunie 2021 )

  Ziua Drapelului Național al României este celebrată, astăzi, cu onoruri militare și ceremonii religioase. Ziua Drapelului Național a fost instituită pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, când guvernul revoluționar...

 • „Ceasuri de folclor”, cu Elena Gheorghe și Mărioara Man Gheorghe ( 5 Iunie 2021 )

  Îndrăgita artistă, Elena Gheorghe, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, după o lungă absență! Și unde altundeva, dacă nu la Favorit TV, în emisiunea "Ceasuri de folclor", prezentată...

 • Scenografa Mirela Constantin, sărbătorită în platoul „Start Show România”, la Național TV ( 29 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, în echipa Start Show România! Mirela Constantin, scenografă și dansatoare în cadrul HC Dance, a fost sărbătorită de colegii chiar în platoul emisiunii.

 • Oana și Mișu, trei ani de „Matinal Efervescent”, la Național FM ( 16 Aprilie 2021 )

  Aniversare cu surprize, la Național FM! Efervescenții Oana Paraschiv și Mihai Găinușă sărbătoresc, astăzi, 3 ani de matinal. Oana și Mișu sunt cei care vă dau trezirea, în fiecare dimineață, de luni...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2