Date companie
 
 
 
 

16 apartamente dintr-un bloc din Galați, avariate în urma unei explozii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Decembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, explozie, apartamente, gaze, bloc, femeie, aragaz
 

Explozie într-un bloc din Galați! 16 apartamente dintr-un cartier mãrginaș au fost avariate, dupã ce la parterul blocului s-a produs o deflagrație, din cauza unei acumulãri de gaze. Incindentul s-a produs luni-dimineață, în jurul orei 5. Potrivit locatarilor, o femeie în vârstã de 67 de ani, care se încãlzea la aragaz, a lãsat ochiurile aprinse și a adormit. Flacãrile s-au stins, însă, și în apartament s-au acumulat gaze.

VOX "- Cine locuia? -E o bãtrânã, singurã, nu avea cu ce sã se încãlzeascã. Are cãldurã cum are tot blocul. Cine are, are centrale, restul au reșouri electrice."

VOX "Eu stau la patru și am auzit bubuiturã, s-a deschis ușa și când am ieșit numai praf. Era vecinul aici la bãtrânã."

Femeia, care trãia singurã în apartament, a fost dusã la spital cu mai multe arsuri pe suprafața corpului.

EUGEN CHIRIȚÃ, purtãtor de cuvânt, I.S.U. Galați "Avem o victimã în vârstã de 67 de ani cu arsuri la nivelul membrelor superioare și feței. Aceasta a fost transportatã cu un echipaj."

În prezent, starea de sãnãtate a femeii este stabilã. Anchetatorii caută să stabileasca, acum, toate detaliile privind declanșarea exploziei. În funcție de rezultate, se va vedea și cum vor fi acoperite pagubele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2