Date companie
 
 
 
 

17 familii din Arad, înșelate de patronul firmei care trebuia sã le monteze centrale termice

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Noiembrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bani, iarna, locatari, familii, politie, frig, centrale, termice, firma, patron, inselat, instaleze
 

17 familii din Arad stau în frig, în prag de iarnă! Motivul: oamenii au fost înșelați chiar de patronul firmei care trebuia să le instaleze centralele termice. Oamenii i-au dat individului câte 1900 de lei, fiecare, înainte de terminarea lucrării și fără să semneze vreun contract. Când au constatat că au rămas cu lucrările vraiște era prea târziu! Patronul dispăruse cu bani cu tot și nu aveau pe cine să tragă la răspundere. În plus, locatarii apucaseră să se debranșeze de la rețeaua de distribuție centralizată a agentului termic, așa că, acum, dacă vor să aibă căldură în casă, trebuie să scoată alți bani din buzunar.

VOX "Lucrarea nu-i gata. Ce ne facem în cazul ãsta. Chitanțã a zis cã ne dã la terminarea lucrãrii."

ȘTEFAN LUCASINI, administrator "Am contactat un om care credeam cã este de încredere. Din pãcate m-am înșelat. Cine s-a debransat și nu a fost prevãzãtor stã în frig. Îmi pare foarte rãu!"

Mai rău, locatarii nici nu verificaseră dacă firma cu pricina este autorizată A.N.R.E..

GELU LĂZĂREAN, reprezentant firmă instalații gaz "Persoanele care vor sã introducã gazul metan în apartament trebuie sã contracteze o firmã autorizatã de ANRE. Lucrarea poate fi fãcutã de o firmã neautorizatã și astfel instalația nu poate fi pusã în funcțiune."

În speranța că și-ar mai putea recupera banii, arădenii înșelați au depus plângere la poliție.

VOX "Procedura a început în august. Și am dat o grãmadã de bani. 19 milioane și nu s-a terminat lucrarea și așteptãm ca poliția sã-și facã treaba."

CAMELIA TUDUCE, purtător de cuvânt, I.P.J. Arad "S-a primit deja o sesizare din partea unei asociații de proprietari. Polițiștii au demarat cercetãrile în aceastã situație."

Bãrbatul care a luat banii oamenilor a disparut de douã sãptãmâni, iar acum este cãutat de poliție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Polițiștii români, în topul corupților din U.E. ( 21 Iunie 2021 )

  Poliția din România este a doua cea mai coruptă din Uniunea Europeană. Cel puțin așa arată un studiu realizat de organizația nonguvernamentală Transparency International. În general, un român...

 • Nou protest al polițiștilor ( 15 Iunie 2021 )

  Un nou protest al polițiștilor! Zeci de sindicaliști nemulțumiți au protestat în fața Palatul Cotroceni. Principalele lor revendicări se referă la grila de salarizare, modernizarea logisticii și dotarea cu echipamente tehnice de intervenție, precum și la ocuparea prin concurs a funcțiilor de conducere.

 • Zăpadă, aer curat și servicii ireproșabile, la Stâna de Vale ( 21 Martie 2021 )

  Iarna prelungită este pe sufletul turiștilor mari și mici, care aleg stațiunea Stâna de Vale din județul Bihor, ca destinație de vacanță ori pentru a petrece weekend-ul. Supranumită Perla Apusenilor, stațiunea este...

 • Inițiativa „Vinerea Verde”, pentru reducerea poluării ( 10 Martie 2021 )

  Ministerul Mediului a lansat inițiativa „Vinerea Verde”, prin care invită cetățenii să renunțe la autoturism în ultima zi lucrătoare a săptămânii și să folosească mijloace de transport mai puțin poluante.

 • Stâna de Vale, locul ideal pentru vacanță ( 7 Martie 2021 )

  Primăvara și-a intrat în drepturi, iar practicarea sporturilor de iarnă, în majoritatea stațiunilor montane de la noi, nu este favorizată de vremea caldă specifică acestei perioade. Cu toate acestea, pârtiile din Stâna de Vale sunt numai bune pentru schi.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2