Date companie
 
 
 
 

17 profesori au încercat să copieze la examenul de definitivat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Iulie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : examen, profesori, dascali, copiat, fituici, definitivat
 

Surprize din partea candidaților la examenul de definitivat! Dascălii au utilizat metoda rusinoasa a coopiatului, atat de infierata in cazul elevilor pe care ar trebui sa-i învețe carte. 17 profesori au fost prinși în timp ce se foloseau de fițuici pentru a trece cu bine examenul. Patru dintre ei sunt din Bacău. Cei care au fost prinși copiind au fost eliminați.

IDA VLAD, inspector general adjunct, I.S.J. Bacău "Candidații care au fost eliminați și nu mai au dreptul sã participe în urmãtoarea sesiune a examenului de definitivat."

Tentativa de fraudã a profesorilor i-a șocat până și pe elevi.

VOX "Trebuiau sã fie un model pentru elevi. Sã-și piardã serviciul."

VOX "Ar trebui sã nu mai aibă pretenții la elevi dacã și ei fac acelasi lucru, nu-i corect să aștepți ceva de la un copil, iar tu să nu faci același lucru."

VOX "Asta e mentalitatea româneascã sã furi. Nu cred cã mai sunt mulți învãțãtori care sã facã aceastã meserie de drag."

La examenul de definitivat au participat circa cinci mii opt sute de candidați. În țară, pe lângă candidații eliminati, alți 300 s-au retras. Cei care s-au retras pot solicita anularea lucrării pe baza unei declarații. În acest caz, lucrările nu sunt evaluate, iar candidații se pot reînscrie în sesiunea următoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Mesajul președintelui, la început de an școlar ( 14 Septembrie 2020 )

  „Fiecare dintre voi veți avea ocazia să fiți super-eroi” le-a transmis președintele Klaua Iohannis, în această dimineață, elevilor. Seful statului le-a spus școlalilor că are încredere în ei.

 • Rezultate finale, la bacalaureatul de toamnă ( 5 Septembrie 2020 )

  Rezultate mult mai bune, în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat! Potrivit rezultatelor finale, după rezolvarea contestațiilor. Aproape 11.750 absolvenți de liceu au promovat examenul de bacalaureat...

 • Soluții pentru dascăli ( 24 August 2020 )

  Mai sunt doar trei săptămâni până vor începe școlile iar scenariile sunt discutate încă de autorități, pentru ca elevii și profesorii să fie în siguranță. Învățământul online rămâne o opțiune, așa că aproape 8000 de profesori din România și Republica Moldova s-au înscris la o nouă serie de webinarii pentru a învăța cum se predă online.

 • Executivul amână creșterea salariilor profesorilor ( 15 August 2020 )

  Prognoza economică este una pesimistă! O spune premierul Ludovic Orban care explică astfel motivul pentru care Executivul amână creșterea salariilor profesorilor! „E ca într-o familie – când îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, de plata chiriei, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă”, a spus premierul, citat de Mediafax. Acesta a ținut apoi să precizeze că afirmația sa a fost răstălmăcită.

 • Examenele auto, suspendate în Capitală ( 2 Iulie 2020 )

  Pandemia de coronavirus face victime colaterale în rândul celor care doresc să obțină carnet de șofer. Prefectura Capitalei a decis că, în București, se suspendă examenele pentru obținerea permisului de conducere...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2