Date companie
 
 
 
 

18 muncitori rãniți într-un accident de autocar, în județul Timiș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : accident, timis, raniti, spital, defectiune, muncitori, autocar, tehnica
 

Accident grav, în județul Timiș! Un autocar plin cu muncitori s-a rãsturnat, luni dimineța, într-un șanț, în dreptul localitãții Pustiniș. 18 oameni au fost rãniți și, dintre aceștia, nouă au ajuns la spital. Oamenii se deplasau cu atocarul spre Timișoara, la muncă. Șoferul a spus cã, la un moment dat, autovehiculul nu a mai rãspuns la comenzi și, înainte de a urca pe pod, a pierdut controlul volanului. În mașină se aflau 25 de pasageri și mulți dintre ei dormeau. Ei s-au trezit în timp ce autocarul se rostogolea în șanț.

VOX "Absolut nimic n-a fost în fața lui! Doar o pocniturã și a pierdut direcția! Atât a fost!"

VOX "Eram jumate adormiți și, dintr-o datã, poc, nu știm nimic!"

VOX "- N-avea vitezã, pare cã s-a blocat direcția. Habar n-am! - Și v-ați trezit în pârâu! - Ne-am trezit înainte cu cinci secunde. Am vãzut în fața ochilor!"

FLORIN AIOANEI, medic, S.M.U.R.D. Timiș "Cele care sunt plecate spre spitale sunt, în principiu, cu policontuzii, taumatisme craniocerebrale, contuzii indirecte, coloanã cervicalã și toracalã!"

MIRCEA BODIN, pompier, I.S.U. Timiș "Victimele, din fericire, au fost evacuate din autobuz. Nu a fost nevoie sã descarcerãm victimele din autobuz!"

Una dintre ipoteze, în cazul producerii accidentului, este o defecțiune tehnică. Pasagerii le-au spus anchetatorilor că, la un moment dat, s-ar fi blocat volanul autobuzului. În cadrul anchetei se va face și o expertiză tehnică a mașinii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2