Date companie
 
 
 
 

19 copii aflați în cantonament la Hărman, spitalizați cu toxiinfecție alimentară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, brasov, inspectori, toxiinfectie, copii, amenda, protectia, consumatorilor, patroni, pensiune, alimentara, cantonament, harman
 

19 copii aflați în cantonament la Hărman, în județul Brașov, spitalizați cu simptome de toxiinfecție alimentară. Elevii, cu vârste cuprinse între 9 si 13 ani, sunt din Popești Leordeni și erau cazați la o pensiune.

VOX "- Am luat masa și au început copiii după o oră să se simtă rău. - De la ce credeți că li s-a făcut rău? - Probabil că de la ciorba de perișoare."

FELICIA CONSTANDIȘ, manager, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov "Sunt în momentul de față perfuzați o parte dintre ei, după ce au fost reechilibrați, sunt cu stare generală bună."

Inspectorii de la Protecția Consumatorului s-au deplasat la pensiune, ca să verifice mâncarea.

DORIN ENACHE, director, D.S.V.S.A. Brașov "S-au recoltat probe din tot ce s-a servit la masă. Suspicionăm prezența unor germeni infecțioși la nivelul pieptului de pui. Nu excludem aceeași posibilitate și la nivelul cărnii tocate. "

VOX "E deschisă activitatea de nouă ani și încă nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Ne pare foarte rău pentru acest incident."

Părinții au fost anunțați, iar unii dintre ei au ajuns deja la spital, la copiii lor. Patronii pensiunii riscă o amendă de până la 50.000 de lei, dar și suspendarea activității până la remedierea problemelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2