Date companie
 
 
 
 

19 copii aflați în cantonament la Hărman, spitalizați cu toxiinfecție alimentară

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, brasov, inspectori, toxiinfectie, copii, amenda, protectia, consumatorilor, patroni, pensiune, alimentara, cantonament, harman
 

19 copii aflați în cantonament la Hărman, în județul Brașov, spitalizați cu simptome de toxiinfecție alimentară. Elevii, cu vârste cuprinse între 9 si 13 ani, sunt din Popești Leordeni și erau cazați la o pensiune.

VOX "- Am luat masa și au început copiii după o oră să se simtă rău. - De la ce credeți că li s-a făcut rău? - Probabil că de la ciorba de perișoare."

FELICIA CONSTANDIȘ, manager, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov "Sunt în momentul de față perfuzați o parte dintre ei, după ce au fost reechilibrați, sunt cu stare generală bună."

Inspectorii de la Protecția Consumatorului s-au deplasat la pensiune, ca să verifice mâncarea.

DORIN ENACHE, director, D.S.V.S.A. Brașov "S-au recoltat probe din tot ce s-a servit la masă. Suspicionăm prezența unor germeni infecțioși la nivelul pieptului de pui. Nu excludem aceeași posibilitate și la nivelul cărnii tocate. "

VOX "E deschisă activitatea de nouă ani și încă nu s-a întâmplat niciodată așa ceva. Ne pare foarte rău pentru acest incident."

Părinții au fost anunțați, iar unii dintre ei au ajuns deja la spital, la copiii lor. Patronii pensiunii riscă o amendă de până la 50.000 de lei, dar și suspendarea activității până la remedierea problemelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2